PDA

View Full Version : Diplo IX - all cards on the table!

MisticX
Tue 1st Mar 2005, 22:56
<i>cineva sa editeze x-ul ala cu ce trebuie ... nush la ce diplo s-a ajuns</i>

<b>Reguli</b>
1 Tratativele care au ajuns la o concluzie (ex: aliante pacte razboaie) trebuie declarate public! NU aveti voie sa trimiteti o armata in teritoriu strain dacasunteti ALIAT sau aveti un PACT de neagresiune cu acel jucator! de asemenea nu puteti sa folositi un support daca armatele nu sunt aliate

1A o tara poate fi vasala alteia, asta insemnand
FIE o armata este folosita INTEGRAL de persoanacare ofera tutela (adica vasalul trimite ordine pentru TOATE armatele exceptand armatele dedicate stapanului, iar stapanul trimite ordine pentru armatele dedicate)
FIE vasalul trimite ordinele prin stapan (asta inseamna ca ambele tari vasal+stapan trebuie sa trimita aceleasi ordine, armatele care nu au acelasi ordin vor primi ordin de HOLD)
in momentul in care vasalul face publica independenta, TOATE armatele revin in posesia lui. protectorul vatrebui sa decida daca doreste un razboi cu vasalul sau nu!

2 vom juca o harta editata (eu voi edita harta), NICIUN JUCATOR nu are dreptul sa joace daca nu foloseste real-politikul! in momentul startului veti avea un fisier DIPLOx.dpy publicat pe siteul meu!

3 o tara care nu trimite ordinele la timp este considerata inactiva! deci civil-war

4 o tara care nu trimite NICI un ordin pe o perioada mai mare de 2 ani (joc) este considerata moarta! NU vareveni in joc

5 depinzand de numarul de jucatori vom avea tipul de harta!

MisticX
Tue 1st Mar 2005, 22:57
exceptand situatiain care radwulf se opune

Sir Edmund
Wed 2nd Mar 2005, 14:35
Tratativele care au ajuns la o concluzie (ex: aliante pacte razboaie) trebuie declarate public! NU aveti voie sa trimiteti o armata in teritoriu strain dacasunteti ALIAT sau aveti un PACT de neagresiune cu acel jucator! de asemenea nu puteti sa folositi un support daca armatele nu sunt aliate

aici cre ca se pierde mult din farmecu jocului... da cum crezi tu :)

Sir Edmund
Wed 2nd Mar 2005, 14:37
eu is in oricum :D

SilveXtru
Wed 2nd Mar 2005, 16:34
E diplo 9, da nu`s de acord cu regulile, asha ca nu joc ;)

dariuXu
Wed 2nd Mar 2005, 18:13
nu prea am inteles, nu am mai jucat diplo da vreau sa incerc acuma, sper sa ma descurc...
/in

MisticX
Fri 4th Mar 2005, 03:58
ideea e sa facem un joc stil "big court of japan" unde aliantele erau deschise si trebuiau spuse in fata imparatului, am jucat un astfel de joc si s-a dovedit cu adevarat stralucit!

ca idee, o alianta de genul "daca ala te ataca intervin sa te ajut" nu trebuie declarata, in timp ce "frate nu dau in tine, chiar daca aliatii mei vor da in tine" trebuie!

deci fragilitatea aliantelor creste, astfel, va trebui sa discutati cu adevarat POLITIC tot ce discutati :))) [/evil laugh off]

MisticX
Fri 4th Mar 2005, 03:58
E diplo 9, da nu`s de acord cu regulile, asha ca nu joc ;)

daca nu joci nu posta!

dariuXu
Sun 13th Mar 2005, 07:56
corect, cand incepem ?
mai trebuie oameni ?

MisticX
Mon 14th Mar 2005, 01:59
ma gandeam la un joc ceva mai maricel 4-5-6 oameni... voi ce ziceti ?

dariuXu
Mon 14th Mar 2005, 13:36
eu is deacord

UnIKuL
Tue 17th May 2005, 10:57
si yo... :D m'am retras din diplo opt cam dezonorabil... si vad ca nelutzu face ravagii pe akolo... oricum... ma bag... sunt interesante regulile si imi place diplo in general... :D pe ce harta jucam... ?

UnIKuL
Tue 17th May 2005, 11:02
acu am vazut mai atent ca o faci u harta... sper sa fie una buna... si sunt sigur ca asha va fi... :D apropo.... de une pot sa mi iau realpolitiku...? ca nu am mai lucrat cu el de la diplo 8... :D

UnIKuL
Tue 17th May 2005, 11:03
si... care e situ tau... ? :D

praise
Fri 27th May 2005, 21:00
buna intrebare... :)

-praise-

Andrei
Sun 5th Mar 2006, 17:33
mai se fac inscrieri pt jocul asta ?