PDA

View Full Version : Muzica de casa

radwulf
Tue 4th Oct 2005, 09:56
Sunt curios ce fel de muzicieni sunt printre noi. Daca n-aveti o formatie poate formam una. :) Eu chinui o chitara electrica destul de des, da' nu se supara.

creativemind
Wed 5th Oct 2005, 18:33
Si mie imi place sa chinui chitara acustica, iar daca reusesc sa imi iau una electrica si un efect decent, o sa o chinui mult mai mult. In rest, chinui bass-ul duminica si fluierul cand e nevoie.

OveRStrategY
Fri 7th Oct 2005, 23:30
chitara rece si acuma invat la baterii. dar experienta am in inginerie de sunet. mai mult ala care face sa mearga muzica

HEffie
Sat 8th Oct 2005, 08:24
Mai chinuiam si eu chitara acustica si pianul intr-o vreme pe langa multe alte instrumente chinuite si abandonate :) dar tot la voce e cel mai usor. Acuma ma preocupa invatatul dansului asa ca toate fac pauza deocamdata. Aveam la un moment dat o trupa numa cu baieti, toti instrumentisti hahahah, ce vremuri :) . Apoi trupa de fete, toate pe voci alte vremuri ;) .

Aisha
Thu 13th Oct 2005, 19:21
Eu am chinuit odata demult pianul vecinului pana au fost obligatii ai mei sa-mi ia si mie unu... pasiune aveam da rabdare ba! Asha ca vechiul pian pana la urma ajunse o antichitate ori lemne pentru foc. De atunci tot ma chinui sa-mi gasesc locul la o voce:) Fiind activa in cor, in grupuri de lauda si inchinare cand la alt, cand la sopran.

dariuXu
Fri 18th Nov 2005, 02:18
cant la chitara de 2-3 ani :) am cantat prin mai multe grupuri de prin mai multe biserici, iar acum cant in grupul de lauda si nchinare la noi la bis, la chitara acoustica bineinteles :D si tare mi-ar place sa incep sa invatz si pianul !!!!!!