PDA

View Full Version : Mafia 79 Prison Break, Game over, comentarii

Pages : [1] 2

princessxy
Sat 12th May 2007, 11:51
[INTERIORUL PRINCIPAL AL UNEI BANCI]
Michael: (Trage trei focuri de arma in aer, apoi indreapta arma spre functionara.) Seiful. Deschide-l.
Functionara: Nu putem. Managerul nu este aici, este la masa.
Michael: (Trage inca doua focuri de arma in aer, apoi indreapta arma din nou spre ea.) Ti se pare ca ma joc?
Functionara: Domnule, aveti deja un milion de dolari in geanta. Nu credeti ca ar fi mai bine…?
(Sirenele politiei suna afara.)
Politia: Esti încercuit. Lasa arma jos acum.
(Michael isi ridica mainile, inchide ochii si respira adanc. Arunca pistoalele si se intoarce spre politisti, zambind usor in coltul gurii.)
[INTERIORUL SALII DE JUDECATA]
Judecatoarea: Rareori in cazul unui jaf armat acuzatul nu contesta faptele. Esti sigur de asta, dle. Scofield?
Michael: Sunt sigur, dna judecatoare.
Avocata: Dorim sa luam o pauza. Clientul meu e putin confuz momentan.
Michael: Nu sunt, doamna!
Judecatoarea: Sentinta este urmatoarea: Luand în considerare lipsa unui trecut infractional, sunt înclinata sa iti aprob eliberarea conditionata. Totusi, faptul ca ai descarcat o arma mortala mie îmi sugereaza rautate. Pentru acest motiv, gasesc ca e obligatoriu sa fii închis, dle Scofield. Scrie aici ca ai cerut sa fii încarcerat undeva aproape de casa în Chicago. Sunt dispusa sa aprob asta. Cea mai apropiata închisoare de maxima securitate ar fi Penitenciarul de Stat Fox River. Si ca durata, fixez sentinta la 5 ani. Esti eligibil sa iesi pentru buna purtare la jumatatea timpului.
Sentinta va fi îndeplinita de îndata.

Bine ai venit in Prisonland, prospatura !

Inca isi mai planifica evadarea din Fox River(10):

Andyy
Boculetz
Delphy
Lt Zymak
Maddalush
Mircione
Makk
Professional_Widow
Teffc
Vizantero

Au evadat deja, pe lumea cealalta :

Behemoth - prizonier nebun
Gravedigger - doctor
SirEdmund - gardian
Crisd - catelusul gardienilor
Silvextru - gardian
Kitzkhan - prizonier
Dariux - gardian

Reguli generale:

1. Peste 50% voturi: Eliminare instanta. Peste 33% voturi: Linsare la termen (procentele se rotunjesc in plus.)
2. Declaratiile de rol se pot face dupa acumularea de min. 50% voturi necesare linsarii la termen.
3. Nu vor fi numarari oficiale ale voturilor.
4. Daca 2 jucatori au un numar egal de voturi nu moare nici unul.
5. Termenele vor fi anuntate, ziua dureaza aprox 72h, noaptea dureaza aprox 24h. Numarul de voturi necesare va fi anuntat.
6. Zilele incep si se termina in jurul orelor 14.00-15.00
7. Tintele se trimit prin email. Tintele netrimise la timp vor fi pierdute. Tintele vor fi scrise sub forma: Noaptea 2 : Don Corleone (Mafiot) il kilaresc pe Giuseppe.
8. Este interzisa citarea mesajelor moderatoarei in posturile voastre.
9. Rezultatul la trimiterea tintelor se returneaza numai LA SFARSITUL NOPTII, imediat inainte de zi.
Cei inactivi timp de 96h (o zi si o noapte) vor fi inlocuiti/eliminati la inceputul zilei urmatoare, fara exceptie.
10. Mortii nu vorbesc. Nelamuririle le adresati moderatoarei prin PM sau mail.

princessxy
Sun 13th May 2007, 12:49
Este noapte in Fox River si prospaturile dorm iepureste. Noaptea ar trebui sa fie in siguranta, cu usile inchise, insa cu totii pot auzi cum unele usi ale celulelor se deschid. Nimeni nu are insa curaj sa se ridice din pat sa vada ce se intampla. Prizonierii mai vechi insa dorm linistiti. Sunt obisnuiti cu zgomotele nocturne. In celula 23 unde Behemoth tocmai a fost transferata de la psihiatrie este forfota mare. O umbra amenintatoare patrunde in celula fara a face zgomot, in timp ce Behemoth doarme adanc, insa cand umbra paraseste celula, Behemoth inca respira. Dar nu pentru mult timp. Dimineata, Behemoth paraseste celula intr-un sac de plastic.

« Avem un pat liber in 23 ! »

Behemoth (Nebun) moare.

Este ziua 1 pana miercuri 16 mai ora 14.00.
Linsare instanta - 9 voturi
Linsare la termen - 6 voturi
Declaratie de rol - 3 voturi

SilveXtru
Sun 13th May 2007, 12:53
neata... care nu aveti somn ?
votez aleator makk

Maddalush
Sun 13th May 2007, 13:49
votez aleator... dar nu definitiv :D Andyy

delphy
Sun 13th May 2007, 14:06
neatza lume
eu am prima serie pe dvd dar nu am vazut-o inca
cred ca ar trebui sa ma prind si eu care is aia rai si care is cei buni
eu v-am lasat ma pun la film
ps. avem voie cu filme pe aici (prin inchisoare)?

kitzkhan
Sun 13th May 2007, 14:15
neatza people, vroiam doar sa stiti ca m-am trezit si io :D

teffc
Sun 13th May 2007, 14:36
gewd moening everyone.
Votez Delphy pentru entuziasm

Lt Zymak
Sun 13th May 2007, 14:57
Dupa parerea mea umila, ne era de ajutor la astia care se uita numa la SF-uri care este scopul jocului ;). Si cine ne-ar impiedica sa-l atingem. Dar pana una alta daca tot e vb de evadari, ii atarn un vot lui teffc de gat ca sa fuga mai greu.

teffc
Sun 13th May 2007, 15:11
Multumesc, multumesc. oferta e foarte generoasa Lt Zymak

Makk
Sun 13th May 2007, 15:24
vot delphy pt. k a asteptat sa inceapa mafia pt. a se apuca si el de serial :p

crisd
Sun 13th May 2007, 18:04
Spuneti-mi si mie de unde sa iau filmul asta. Pana aflu ma mai gandesc pe cine dau cu un vot.

Vizantero
Sun 13th May 2007, 18:31
Incepem povestile - am vazut filmul , nu l-am vazut , o sa-l vad , l-am vazut dar nu l-am inteles ....

Oameni buni , asta-i un joc de mafie , o mafie fulger , unde prea tarziu o sa realizati ce s-a intamplat ( timp scurt si evenimente multe ) ...

Atacul la Behemoth arata ca mafiotii lovesc fara retinere , acolo unde ii mai dureros !

A vota azi e lipsit de sens , asa ca ma abtin !

Professional_Widow
Sun 13th May 2007, 20:46
neatza! neatza! incep si eu ziua cu un vot vizantero pt pledoaria mafiotzeasca corecta :P...mai stii?

SilveXtru
Sun 13th May 2007, 20:48
de ce e lipsit de sens azi ? pai atunci in cazul tau vizantero e doar o chestie sa vina noaptea... deget vizantero

Makk
Sun 13th May 2007, 22:01
...don't be shy...de ce doar deget?! ..eu as propune un eletrocutor...sa para mai in tema..:p

crisd
Mon 14th May 2007, 00:38
Bag seama ca cineva chiar vrea sa moara si pe timpul zilei.Chiar daca o sa fiu aratat si eu cu degetele ca si vizantero , sunt de acord cu felul in care vede el jocul pana acum.Fara nici un fel de informatie e riscant sa omori la nimereala ziua si sa vedem probabil si in noaptea a doua o victima sigura.In cazul in care o sa ma certe cineva poate ii arat si eu degetul:P Acum as arata cate un deget lui makk si lui silvextru

GraveDigger
Mon 14th May 2007, 01:29
votez silvextru. ultimul lui post era cam hypocritic in ochii mei

delphy
Mon 14th May 2007, 08:23
noa bine.... daca am avut si io treaba si nu am reusit sa vad filmul macar sa imi fac o idee ce e pe acolo
nu arunc inca voturi ca nu am motive, o sa fac asta cand o sa observ ceva
pana atunci as dori sa vad ca posteaza toti care s-au inscris
ca mai avem ceva absente

delphy
Mon 14th May 2007, 08:27
ps. filmul il gasesti si pe torente si pe dc, numa banda sa ai

SilveXtru
Mon 14th May 2007, 09:04
ce te astepti sa vezi delphy ? cu ce are legatura acel "ceva" ?
am dat deget lui vizantero sa va ziceti si voi parerea, daca dadeam vot dupa widow ziceati ca sar in carutza... come on... crisd ii de aceeasi parerea cu viza, deci in opinia lor azi nu facem nimic ca e riscant, stam sa vina noaptea... asta nu-mi miroase bine deloc...

crisd
Mon 14th May 2007, 09:24
hai sa fac totus ceva si in ziua de azi. votez silvextru aleator. Cum te simti tinere acum?? cand ai un vot in spate la nimereala.

teffc
Mon 14th May 2007, 10:02
I
Oameni buni , asta-i un joc de mafie , o mafie fulger , unde prea tarziu o sa realizati ce s-a intamplat ( timp scurt si evenimente multe ) ...

Scuza-ma, Vizantero, dar mie chiar mi se pare ca ascunzi ceva...de ce sa nu realizam ce se intimpla si de ce persoana a doua plural in exprimare? pari cam suspicios dupa parerea mea...
si daca tot nu o sa realizam decat tarziu ce s-a intimplat, de ce sa nu incercam sa clarificam situatia prin vot si sa asteptam sa mai dispara cineva ca sa facem vreo legatura?

teffc
Mon 14th May 2007, 10:04
si ca sa continui, imi pastrez votul pentru delphy pentru moment deoarece imi pare suspect de nestiutor.

crisd
Mon 14th May 2007, 10:09
teffc pe tine te consider incepator si ma straduiesc sa te inteleg. Totus daca faci un calcul o sa vezi ca in cazul in care elimini unul la nimereala sansele ca sa fie ala vinovat sunt minime . In cazul in care incerci sa te prinzi de o informatie e cu totul altceva.Poate vrei sa ai si tu cateva voturi aleatoare si apoi ne povestesti care e senzatia. daca tot am inceput si eu cu vot as propune sa il vedem pe silvextru la aparat. Mai are nevoie de un vot sa declare rol.

teffc
Mon 14th May 2007, 10:15
Poate vrei sa ai si tu cateva voturi aleatoare si apoi ne povestesti care e senzatia.

Aia suna a amenintzare si a chestie de genul "Shut up before I shut you up" . te astepti cumva sa nu imi spun parerea? de ce atata aparare...pentru alti doi oameni?

Makk
Mon 14th May 2007, 10:24
...frumos gandit, teffc :) ..delphy poate adopta pozitia de "necunoscator" al filmului cu intentia de a-si induce o oarecare nota de inocenta in privirile celorlalti jucatori...in caz k are un rol dubios si nu prea stie cum sa se scoata...

delphy
Mon 14th May 2007, 10:26
multumesc teffc si Makk e bine de stiut ca sunt in centrul atentiei
eu chiar nu am vazut filmul
oricum nu am ce sa ascund si rolul meu nu e complicat :P
o sa vedeti la momentul oportun

Makk
Mon 14th May 2007, 10:29
pai de unde stii k nu e complicat?...dak zici k nu ai vazut cat de cat serialul, nu ai cum sa-ti dai seama cat de complicat este rolul tau...raportat la actiunea din PB, toate rolurile au doza lor de complexitate...

delphy
Mon 14th May 2007, 10:31
pai am primit descrierea rolului .. de aia stiu ca nu e complicat
si am zis ca nu am vazut inca serialul

:P cand voiam sa ma uit la el o venit fratemeu cu 2 men and a half si ne-am uitat la ala (si am ras bine :P)

Makk
Mon 14th May 2007, 10:37
interesanta incercarea de divagatie... :)

teffc
Mon 14th May 2007, 10:38
...unvote delphy si dupa ce imi fac listutza cu ce s-a scris pana acum poate vin si cu un vot cate de cat motivat si cu dedicatie speciala pe deasupra

delphy
Mon 14th May 2007, 10:38
nu e divagatie e adevarul

crisd
Mon 14th May 2007, 10:48
mah nici eu nu am vazut filmul. Si nu cred ca trebuie ca sa il vad pt ca oricum ceace o sa se intample in continuare nu o sa se potriveasca deloc cu ceace e la film.Pana acum imi place sa remarc felul in care se strecoara ''fratele'' nostru makk.Dupa ce i-am aratat un deget nu agreeaza deloc cu mine in ceace il priveste pe silvextru.ceace ma face sa cred ca unul din ei este dubas este felul in care makk trece cu vederea votul aleator pe care il are de la silvextru si sfatul pe care el il da lui silvextru cand acesta il suspecteaza pe vizantero..... ''Dont bi sai makk''.....:)) vine si randul tau.

teffc
Mon 14th May 2007, 11:33
ok. pentru moment nu o sa votez si o sa vreau sa vad in ce masura mi se confirma suspiciunile.

Am totusi o intrebare care ma roade...care e probabilitatea de a avea doua tabere mafiote la jocul asta?

Makk
Mon 14th May 2007, 11:38
crisd smechere, eu te cred k arzi de nerabdare sa ma tragi de limba...dar nu prea ai ce scoate de la mine...nici acum si nici pe viitor...si dak nu ma crezi, canalizeaza-ti toate fortele pe mine...ah da...am uitat k o sa-ti trebuiasca si sustinatori...:rolleyes:

in alta ordine de idei, un vot aleator ramane doar...un vot aleator...

kitzkhan
Mon 14th May 2007, 11:45
vot crisd
pentru ca:
1 arunca acuzatii in toate partile
2 il voteaza pe silvextru motivand aleator ca sa nu zica lumea ca a sarit in carutza

Votul nu este definitiv

mircione2001
Mon 14th May 2007, 12:02
bonjour everybody.

eu zic ca trebuie sa avem si ziua activitate si sa votam (nu neaparat sa si linsam)

vot boculetz ca prea doarme. probabil e extenuat dupa mitingul de ieri.

mircione2001
Mon 14th May 2007, 12:03
Am totusi o intrebare care ma roade...care e probabilitatea de a avea doua tabere mafiote la jocul asta?

habarnam.. n-am vazut filmul.. dar e posibil sa fie 2 tabere..

SilveXtru
Mon 14th May 2007, 12:19
Okei, vad ca Makk nu se streseaza, asta era si ideea... pe de alta parte crisd arata altfel...

Poate vrei sa ai si tu cateva voturi aleatoare si apoi ne povestesti care e senzatia.

Asta ii spune lui teffc cu un aer de superioritate, de parca el trebuie sa iasa in evidenta cu un rol tare, mie asa imi arata, sau poate doar vrea sa para ca are un rol important ca sa nu fie luat in vizor. Ce sa mai zic de votul lui la nimereala ? absolut nefondat... in schimb, eu pe baza frazei de mai sus zise de crisd si faptul ca el asteapta noaptea indirect, din posturile precedente, devine suspect in ochii mei...
retrag vot makk si votez crisd. Cum te simti tinere sa fii acuzat pe baza de argumente nu la nimereala ?

Makk
Mon 14th May 2007, 12:28
daca tot am inceput si eu cu vot as propune sa il vedem pe silvextru la aparat. Mai are nevoie de un vot sa declare rol.

*..k tot zicea crisd ceva de aparat...
si eu l-am presat pe delphy sa vad dak are vreo bresa de securitate...dar se pare k omu' chiar nu s-a uitat la film...acum vad k se mareste numarul lor...
asadar unvote delphy si sa continuam ideea *...vot crisd cu argumentatia k respectivul prea se agatza de toti fara nici un rezultat concludent (ba chiar din contra), in loc sa aiba o tinta bine stabilita pe care sa incerce sa o "sparga"...in plus, jucam o mafie fulger, si maine la ora asta ziua e deja trecuta...

Andyy
Mon 14th May 2007, 12:44
/salute

Parerea mea ii ca daca nu stii filmul si te folosesti de asta atunci ai o scuza. Nefondata bineinteles. Citeste un pic povestea si intelegi destule incat sa poti juca. Asta ca paranteza

Incepem povestile - am vazut filmul , nu l-am vazut , o sa-l vad , l-am vazut dar nu l-am inteles ....
Asta la cine se referea? Ca presupun ca nu la cei ce au postat inainte sa zici tu asta. Ca pana atunci nu s-o plans nimeni si nu s-o laudat nimeni ca stie filmul. Doar Crisd intreba de unde sa ia filmul. Sau avea o presimtire ca se va vb despre asta?

Inca ceva.
Atacul la Behemoth arata ca mafiotii lovesc fara retinere , acolo unde ii mai dureros !
Adica?

Sir Edmund
Mon 14th May 2007, 13:20
neatza all... vad ca ati sarit pe crisd nu gluma... eu nu-i dau votu inca... cel putin nu pentru acuzatile care ii s-au adus, mi se par mult prea banale...

mie unu mi s-a parut mai suspect Vizantero... mai ales pt.
sincer nu stiu la ce te referi, da eu pot sa zic ca-s multumit ca a murit un "nebun"... nu imi suna a rol prea prietenesc... probabilitatea sa nu moara nimeni, era foarte mica... so poate ca-i mai bine asa decat altcineva...

kitzkhan
Mon 14th May 2007, 13:28
pana acum cei care nu au deschis gura deloc sunt boculetz si dariux si pentru asta le dau un deget acuzator....

sir edmund inclin sa-ti dau dreptate in legatura cu vizantero , este cam suspect .Postul lui mi se pare pus doar ca sa nu fie inactiv

Lt Zymak
Mon 14th May 2007, 13:40
Teffc, poa sa ezixte nspe clanuri mafioate in orice joc. Eu as fi curios de unde ti-a venit tie ideea fara sa fie nici un semn aparent pt. prostu' de rand in directia asta.

delphy
Mon 14th May 2007, 14:06

de unde ti-a venit ideea?
ca mie nu mi-ar fi trecut ideea asta prin cap (pentru ca nu aveam nimic care sa ma faca sa cred asta)
pana atunci votez teffc sa vedem ce zici

Professional_Widow
Mon 14th May 2007, 14:20
deci sa intzeleg ca asteptam o declaratie de rol de la crisd? .. :D

Andyy
Mon 14th May 2007, 14:23
doua clanuri? poate vrei sa ne zici mai multe.. ai ceva rol negativ si nu voi ati omorat-o pe Behemot ? Si de aceea te intrebi daca sunt 2 clanuri ?

sincer nu stiu la ce te referi, da eu pot sa zic ca-s multumit ca a murit un "nebun"... nu imi suna a rol prea prietenesc... probabilitatea sa nu moara nimeni, era foarte mica... so poate ca-i mai bine asa decat altcineva...
In privinta asta nu prea pot sa-ti dau dreptate. In primul rand pentru ca daca Behemot avea rol negativ nu cred ca era omorata in prima noapte. Iar in al doilea rand.. facand legatura cu filmul erau mai multi nebuni inchisi pe acolo intr-o alta cladire din interiorul inchisorii si nu toti erau "rai". Pentru ca la urma urmei suntem toti in inchisoare. Ca suntem toti condamnati pe drept sau nu asta ii partea 2-a.
In concluzie.. nu cred ca ii prea bine sa fii asa multumit.

Andyy
Mon 14th May 2007, 14:24
Ah.. era sa omit ceva.. Ca si nebun.. probabil ca erau shanse sa incurce sau sa aiba ceva abilitati in sensul asta. Dar nu neaparat.

Makk
Mon 14th May 2007, 14:56
cel mai probabil, Behemoth interpreta rolul lui Haywire din serial...el era nebunul in sensul propriu si din cate am vazut, moderatoarea respecta foarte mult scenariul serialului....dak deductia mea e corecta, atunci Behemoth nu avea un rol negativ...

delphy
Mon 14th May 2007, 15:01
eu cred ca Behemoth era ceva cetatean sau cineva care nu poate sa se decida in privinta persoanei pe care sa o voteze (sau ceva de genul) asta imi zice numele

principalul motiv pt care ziceam ca tre sa vad filmul e ca habar nu am cine sunt cei rai
or fi paznicii or fi alti detinuti (de asta ziceam) ca poate sa imi zica cineva cine ii si sa nu ma prind daca e bun sau nu :p

mircione2001
Mon 14th May 2007, 15:53
behemoth nu avea rol negativ.. sa nu mai pierdem vremea cu aspectul astai.. de ce sa moara cineva cu rol negativ in prima noapte? pe ce dovezi?
doar daca tinta ei avea ceva abilitate de autoaparare atunci da putea muri, altfel nu vad cum

GraveDigger
Mon 14th May 2007, 16:31
vad ca sa joaca repede aici, nu ca la english corner. I'll try to keep up

crisd are acum 3 voturipentru ca:
1 arunca acuzatii in toate partile
2 il voteaza pe silvextru motivand aleator ca sa nu zica lumea ca a sarit in carutzanu cred ca motivele sunt bune, dar totusi astept o declaratie. pana atunci tin vot pe silvextru

crisd
Mon 14th May 2007, 17:48
Si mie mi se pare ca motivele pentru care sunt votat sunt total nejustificate. Poate imi aratati un post in care arunc cu ''acuzatii in stanga si in dreapta''.Am spus doar ca makk si silvextru mi se par suspecti. Iar acum sunt si mai convins de asta pentru ca amandoi sunt in aceeasi caruta si ma voteaza total nefondat. Am ales sa votez Silvextru pentru ca era cel mai usor sa mai primeasca un vot si sa avem o declaratie de rol.referitor la rolul meu moderatorul spune ca la 3 voturi am voie sa declar rol dar nu sunt obligat. Asa ca draga silvextru si makk astept sa fiti mai convingatori in acuzatii si o sa va dau rol.Pana acum nu faceti altceva decat sa imi intariti convingerea ca sunteti mafioti amandoi.Si asta pentru ca atunci cand a avut votul lui Silvextru (aleator) makk a avut o reactie diferita decat acum cand mi-am spus si eu parerea despre felul in care vad jocul pana acum.

Sir Edmund
Mon 14th May 2007, 18:04
eu nu am zis nicicand ca behemot a avut rol negativ... dar totusi nu imi place cum suna rolu de nebun, si da si eu cred ca ii asa cum zice Makk... a murit Haywire, de aia am zis ca is cat de cat multumit cu cine a murit... puteau sa moara o droaie de roluri mai importante... Michael, Lincoln, Franklin, Soucre, Abruzzi... so cred ca ii ok... mi se pare un rol cu 2 taisuri nebun... poate avea ce abilitati de psihopat...

kitzkhan
Mon 14th May 2007, 20:51
abilitatile de psihopat le vad mai repede la personajul T-bag dac nu are cumva vreun conflict personal si in mafie cu abruzzi

Professional_Widow
Mon 14th May 2007, 20:57
:) de acord cu kitzkhan... tocmai asta voiam si eu sa spun: ca t-bag era cel mai psihopat dintre toti.. si la cati nebuni sunt in filmul ala e f posibil chiar sa fie un psihopat in joc.
si totusi unde e nenea vizantero??

Makk
Mon 14th May 2007, 21:40
psihopatul nu-i neaparat necesar sa fie si nebun...dupa cum t-bag nu era deloc nebun...asadar haideti sa nu mai divagam de la subiect...behemoth avea rol de detinut, deci era personaj "pozitiv" ...negativii cred k se constituie in agenti federali/paznici/secret service...pe astia trebuie sa-i vanam, indiferent k sunt intr-una sau doua tabere...

GraveDigger
Mon 14th May 2007, 22:06
Am ales sa votez Silvextru pentru ca era cel mai usor sa mai primeasca un vot si sa avem o declaratie de rol.referitor la rolul meu moderatorul spune ca la 3 voturi am voie sa declar rol dar nu sunt obligat.

ce ai zis aica e destul motiv sa iti dau vot. poate il retrag dupa ce aud ce rol ai.

unvote silvextru
votez crisd

delphy
Mon 14th May 2007, 23:47
cam multa lume pe crisd
cred ca ajung astia deocamdata desi crisd cred ca ar fi bine sa ne dai macar indicii despre rolul tau (si eu is tare curios)
deocamdata nu imi schimb votul (mai am inca vreme sa o fac oricum)

teffc
Tue 15th May 2007, 07:21
de unde ti-a venit ideea?
ca mie nu mi-ar fi trecut ideea asta prin cap (pentru ca nu aveam nimic care sa ma faca sa cred asta)
pana atunci votez teffc sa vedem ce zici

1 pentru ca am impresia ca s-au format mai mult de doua taberein acuzatii
2 pentru ca suntem foarte multi
3 pentru ca vazusem pe un alt forum de mafia un joc pe aceeasi tema care avea 2 tabere mafiote.

Lt Zymak
Tue 15th May 2007, 08:12
Pe langa ca NU suntem foarte multi, si e normal ca in prima zi sa NU fie toti jucatorii uniti in cuget si-n simtiri, si daca tu ai gasit 2 (doua?) curente de opinie nu te-ai gandit ca unul poa sa fie al satenilor si unul al mafiei, te rog, da-ne si noua link-ul de la respectivul joc, ca sa mai taie din impresia de mafiot in offside pe care o lasi.

teffc
Tue 15th May 2007, 08:14
ps, daca chiar te roade delphy pot face si declaratie de rol daca mai e curios careva si da un vot, spre deosebire de crisd care se cam fofileaza

teffc
Tue 15th May 2007, 08:14
vad 3 curente de opinie, dar nu stiu dac exista masoni care sa se apere unul pe celalalt.

teffc
Tue 15th May 2007, 08:15
caut acum link-ul :D

delphy
Tue 15th May 2007, 09:52
alt forum de mafia??? :P si io vreau :D

revenind la subiect retrag vot teffc si is tare curios ce zice vizantero care desi s-o ales cu ceva acuzatii ... a preferat sa nu mai posteze... esti ocupat sau vrei sa iesi de la acuzatii ???

Maddalush
Tue 15th May 2007, 10:02
votez vizantero ca tare-s curioasa ce are de zis la cum evolueaza discutiile...:cool:

Maddalush
Tue 15th May 2007, 10:02
asta inseamna, implicit, ca devotez Andyy :D

teffc
Tue 15th May 2007, 10:19
urmeaza sa revin cu link-ul ala dar in jocul pe care il vazusem era mafia din interiorul inchisorii si guvernul pe langa onestii locuitori.
delphy is destule forumuri. este mtgsalvations, mafiascum pe engleza, qgmafia care e un forum spaniol, sunt cateva canale de irc, grupuri de yahoo, daca vrei, poti sa dai un search eu am gasit forumuri dand search pe google "mafia society game"

delphy
Tue 15th May 2007, 10:41
nu vreau engleza ca am jucat una si ... am ramas in ceata (si io care stiu engleza... sau cel putin asa cred)
sa lasam alte forumuri acuma (le punem la discutii libere mai bine)
sper sa mai intre lumea sa posteze ca e slaba activitatea
unele persoane au doar un post si gata... cat sa nu fie eliminati

Makk
Tue 15th May 2007, 11:02
avem momentan doi pretendenti la declarare de rol, dar oamenii sunt cert convinsi k noaptea care vine este in favoarea lor, de asta nici nu s-au obosit cu declaratiile...si uite asa trece ziua de azi, si imi amintesc de similitudinea evenimentelor cu precedenta mafie fulger (cea moderata de daemon), in care personajele "pozitive" au fost surclasate de catre mafioti :mad:

mircione2001
Tue 15th May 2007, 11:39
deci.. crisd ce mai astepti? sa se ajunga la 6 voturi?

Lt Zymak
Tue 15th May 2007, 11:56
Ba io-mi aduc aminte ca mafia a fost surclasata de personajele pozitive. :)

In orice caz, contrar cazurilor in care crisd tranteste cate-un rol de te umfla rasul si pe ras il umfla plansul, cand e saracu mafie, acuma chiar pare ca nu vrea sa se deconspire lol. Crisd, prietene, ai inceput sa dai pase pe pozitie viitoare? :)

kitzkhan
Tue 15th May 2007, 12:42
nu vreau sa par calau sau sa fie o amenintare , dar totusi crisd vino cu ceva sa nu vina si ceilalti cu vot pe tine si sa mori fara sa deschizi gura

crisd
Tue 15th May 2007, 13:14
Scuze de intarziere dar am avut si alte treburi de facut. Vad ca am 3 sau 4 voturi. La fel cum am sustinut de la inceputul jocului nu sunt adeptul declarari rolului in prima zi decat in cazul in care sunt informatii cat de cat clare. Cand ma refer la informatii clare ma gandesc la cineva care a facut un fel de investigare.Totus situatia de fata ma obliga cel putin la ceva informatii cu privire la rolul meu. Nu am vazut nici un episod din film si asa cum am spus nici nu o sa fiu curios sa vad(in cazul in care o sa ma credeti si nu o sa fiu linsat).Nu am primit nici un nume.M-i s-a spus doar ce am de facut in jocul asta iar abilitatea pe care o am este ca de 3 ori o sa aleg o tinta si o sa vad toate obiectele pe care le are asupra sa.Sper ca o sa va ajute cu ceva informatiile mele. Daca ma credeti si vreti sa probez asta puteti sa imi spuneti voi cine sa fie tinta pentru noaptea urmatoare eu va spun care sunt ''sculele'' cu care respectivul lucreaza si voi trageti concluziile.In continuare imi mentin pozitia fata de makk si de Silvextru. Daca ar putea si ei sa vina cu ceva info legat de rolurile lor af fi mult mai fericit.

Makk
Tue 15th May 2007, 13:34
Nu am primit nici un nume.M-i s-a spus doar ce am de facut in jocul asta iar abilitatea pe care o am este ca de 3 ori o sa aleg o tinta si o sa vad toate obiectele pe care le are asupra sa.

Behemoth avea o denumire clara a rolului. La fel si eu. Fiecare trebuie sa aiba o denumire specifica a rolului pe care-l interpreteaza. Deci permiteti-mi sa fiu cel putin circumspect. In plus, abilitatea expusa tare-mi suna a ceva gardian care perchezitioneaza celulele detinutilor spre a gasi diverse obiecte contondente asupra lor...("obiecte" care nu prea cred k au fost lasate de moderatoare in joc...)

kitzkhan
Tue 15th May 2007, 14:21
hmmm... rol fara nume in conditiile in care povestea respecta exact scenariul din film ?, nu prea imi vine sa cred , plus ca intind sa cred si eu ca si makk ca nu prea exista detinuti care sa se plimbe noaptea si sa vada ce obiecte au ceilalti.
Parerea mea este ca cei care se plimba liberi noaptea sunt gardienii(mafiotii) si poate roluri ca michael sau sucre care puteau iesi prin gaura din spatele wc-ului.

Ca sa trag concluzia eu unu sunt ferm convins ca esti mafie(gardian) iar rolul asta este pur si simplu inventat

Andyy
Tue 15th May 2007, 14:45
sunt de aceasi parere cu kitzkhan si makk. Singura modalitate in care nu ai primi un nume ar fi sa fii un oarecare prizonier. Dar din moment ce ai abilitate nu prea cred. Si cum ziceau cei doi singurii care pot cauta "scule" sunt gardinerii ca prizonierii intre ei cam slabe shanse sa se cauta. Doar daca isi cotrobaiesc prin celule in timpul in care nu sunt inchisi, desi slabe shanse si asa pentru ca atunci cand nu is inchisi in celule is scosi in curte. vote crisd

delphy
Tue 15th May 2007, 16:44
eu cred ca crisd se referea ca nu a primit nume de personaj nu?
ca nici eu nu am primit nume de personaj (asca pt ca cei care au vazut filmul sa nu se prinda)
revin .... :P

mircione2001
Tue 15th May 2007, 16:57
crisd : rolul tau nu are nume gen Georgescu, Petrescu?
sau nu are nume de gen mistocar, bisnitar?

Lt Zymak
Tue 15th May 2007, 18:16
Deget acuzator Makk, Kitzkhan si Andyy. Lupilor, nu va mai naspustiti asa in haita. Din faptul ca crisd pur si simplu nu a facut nici o referire la numele rolului lui, voi trageti concluzia ca el pretinde ca n-are (!?) sau refuza sa il dezvaluie? Pai abia l-ati intrebat. Dar si daca are si daca n-are nume un rol, ce face e important. Ala vindeca, ala omoara, ala investigheaza blablabla.

Astea fie spuse, trebuie sa rog pe toti detinutii de buna credinta sa urmareasca incercarile mafiotilor de a afla roluri de la jucatori a caror activitate nu exista date ca ar fi periclitat in vreun fel satul. Si mai ales la inceputul jocului. Cand trebuie stabilite lucruri, pus cap la cap investigatii daca exista, votat inactivii de mafioti care stau si asteapta momentul sa atace noaptea, nu pus mafiotilor roluri pe tava ca sa aiba in ce trage.

Pai ma baieti, daca io vin si zic ca's nu stiu ce si fac nu stiu cum, voi ziceti nu, ca nu se poate. Da' de unde stiti voi? E abia inceputul jocului, inca n-ar trebui sa stiti ce si cu ce se pupa. Ma rog, doar daca ati vorbit intre voi noaptea ca sa faceti pe... naivii.

crisd
Tue 15th May 2007, 19:35
Mda se vede ca unii ataca in haita. Interesant e faptul ca doar Delphi a inteles ceace am vrut sa spun eu. Nu ma chiama nici georgescu nici Popescu. Si nu sunt nici gardian. Sunt detinut si precizarea care am primito este ca eu is condamnat pe viata. Suntem Doar in prima zi a mafiei si este timp sa muriti toti linsati dupa ce mi se va vedea rolul. Se poate ca unii dintre care m-au votat sa fie siguri pe votul lor in sensul ca nu is in aceeasi tabara cu cei care se cunosc intre ei.

kitzkhan
Tue 15th May 2007, 20:13
.Nu am primit nici un nume.M-i s-a spus doar ce am de facut in jocul asta iar abilitatea pe care o am este ca de 3 ori o sa aleg o tinta si o sa vad toate obiectele pe care le are asupra sa.

Uite aici Lt Z. unde zice crisd ca nu are nume.Iar rol fara descriere iar mi se pare ciudat putea sa zica ca esti dala de se prostitueaza prin celule si astfel vede ce au aia pe acolo si tot aveai un nume de rol

GraveDigger
Tue 15th May 2007, 20:23
devotez crisd

votez makk

Makk
Tue 15th May 2007, 20:23
[i] Din faptul ca crisd pur si simplu nu a facut nici o referire la numele rolului lui, voi trageti concluzia ca el pretinde ca n-are (!?) sau refuza sa il dezvaluie? Pai abia l-ati intrebat. Dar si daca are si daca n-are nume un rol, ce face e important. Ala vindeca, ala omoara, ala investigheaza blablabla.

Astea fie spuse, trebuie sa rog pe toti detinutii de buna credinta sa urmareasca incercarile mafiotilor de a afla roluri de la jucatori a caror activitate nu exista date ca ar fi periclitat in vreun fel satul.

Ba imi pare rau...dar chiar are foarte mare importanta rolul pe care-l pretinde fiecare, si-n special cineva care nu e in tema cu serialul. Pt. k scenariul mafiei e identic cu scenariul filmului, implica fiecare jucator are un rol aparte, dupa cum fiecare detinut din serial are specificul lui (ex. Sucre e talhar, Bagwell e pedofil, Linc e criminal, Scofield e spargator de banci samd...). De aia tre sa stim ce rol a primit crisd, sa vedem daca rolul pretins de el corespunde cu a unui detinut...faptul ca-i aflam rolul nu avantajeaza nici un mafiot, pt. k asta e o mafie tematica, unde se presupune ca toata lumea cunoaste tema...(chiar dak in realitate nu toti jucatorii stiu despre ce-i vb in serial)

Pe de alta parte, pledoaria ta seaca in favoarea lui crisd si acuzarea a trei jucatori simultan fara argumente plauzibile nu mi se par chiar in regula, avand in vedere oscilatiile din declaratiile lui crisd.

crisd
Tue 15th May 2007, 20:27
Makk precizeaza te rog oscilatiile din declaratiile mele. O sa caut sa te lamuresc cu privire la fiecare in parte(daca sunt oscilatii) cat pot eu de repede.

Makk
Tue 15th May 2007, 20:31
Nu am primit nici un nume.M-i s-a spus doar ce am de facut in jocul asta iar abilitatea pe care o am este ca de 3 ori o sa aleg o tinta si o sa vad toate obiectele pe care le are asupra sa.

Sunt detinut si precizarea care am primito este ca eu is condamnat pe viata.

Cum vi se par aceste doua declaratii?! Mie mi se par diferite si in acelasi timp foarte ne-credibile, cu atat mai mult cu cat au fost postate la diferenta de doar cateva ore :)

In primul, crisd zice k nu a primit decat o abilitate, aceasta fiind neconcordanta cu statutul unui detinut; in al doilea post, crisd zice ca este detinut..atentie!!, asta e un rol!!!...ba mai mult, e si condamnat pe viatza;) ...ce sa intelegem noi din contradictia celor doua posturi?!

Maddalush
Tue 15th May 2007, 20:43
Mie mi se pare perfect plauzibil ca un detinut sa aiba abilitati. Si in film este abruzzi care are legaturi puternice in afara si anumite "competente suplimentare" Si nu numai el...

Lt Zymak
Tue 15th May 2007, 21:02
Bre Makk, io zic ca e mai bine sa taci ca din ce vorbesti mai rau te afunzi. In nemernicia mea care nu-mi place sa joc jocuri din astea uratele de care zice in Manualul Moderatorului cum ar veni:
Numele proprii transforma jocul in compararea unor liste.
Nu folositi nume proprii pentru jocurile voastre, chiar daca sunt inspirate de un film sau carte. Prin simpla declarare a numelui in prima zi de joc se poate afla care sunt mafiotii prin compararea cu lista personajelor. Astfel, mafiotii nu pot pretinde alte roluri decat au primit, pentru ca ori nu exista, ori le au deja altii. Folosind “meserii”, care pot fi prezente in mai multe exemplare sau deloc, dati mafiotilor posibilitatea de a pretinde roluri "neocupate". Daca ar fi Mafia “Alba Ca Zapada si cei 7 Pitici” cu 9 jucatori, ar fi greu de gasit Vrajitoarea cand se va stii cine sunt Mutulica, Sfiosul, Laudarosul, Morocanosul, Somnorila etc?

Prin simplul fapt ca Joesatri si Daemon s-au ocupat de double-checking-ul rolurilor eu sunt sigur ca nu se mai pune asa problema, cutare si cutare corespunzand musai nu stiu caror personaje. Daca te iau la intrebari iti piere glasul. Ia zi, cati actori sunt in serial ca sa stii cate roluri sunt in joc? Cati sunt buni si cati sunt rai si daca ei se preteaza exact proportiei de mafie:sateni? Care moare in film sau evadeaza inainte de vreme si deci tre sa ne asteptam si-n jocul nostru ca vor fi dati afara or something.

Deci, similitudinile sunt la nivel de concept. Iar faptul ca tu ai dificultati majore in a accepta faptul ca poate exista roluri care nu-s luate cu catel si purcel din serial, nu face decat sa arunce umbra asupra validitatii rationametelor tale care se bazeaza pe aceste premise, concluziile fiind in cel mai bun caz eronate, si in cel mai probabil caz ca urmare a crap-logic-ii pe care incerci sa o implementezi.

Btw, sa pretinzi ca crisd se referea la nume de rol cand el se referea la nume propriu in contextul acuzelor celor care l-au votat, e dea dreptul bs.

teffc
Tue 15th May 2007, 21:27
Back... de la scoli inalte si intalnire cu ong-ul.
Eu am o mic aproblema cu makk si anume faptul ca el cam impinge cu dragoste carutza. ma dubleaza in acuzatia fatza de delphy, vrea cat mai multe declaratii de rol si instiga la vot aleator pentru a le obtine...si asta nu prea ne ajuta.
cam pune sub semnul intrebarii declaratia lui crisd(e dubioasa dar nu neplauzibila. numele rolului pare a fi condamnat pe viatza) desi e mai clara decat ideea cu behemoth.

fos makk.

daca rolul primit de tine are nume propriu atasat, Makk, desi ma cam indoiesc, asta ridica ceva semne de intrebare.

kitzkhan
Tue 15th May 2007, 21:36
Eu unu imi aduc aminte cateva mafii(destul de multe) tematice in care erau folosite chiar numele personajelor pentru ca tocmai asa poti sa-ti dai seama daca cel ce pretinde acel rol chiar il are.
Acum pot sa zic si io ca abilitatea mea este sa-mi bag cheia de la celula in fund si nimeni nu poate sa ma omoare daca nu incearca sa ma viloeze mai intai.Dar sa mai zici si un nume de personaj , atunci poti sa faci anumite deductii daca ala ar putea sa faca ce zice, daca nu cumva ti-a pretins chiar rolul tau, etc...

Si in final: oricum rolul unui detinut(satean) care ar putea sa cerceteze celulele celorlalti detinuti iar mi se pare aiurea, pentru ca noi cautam ceva gardieni parerea mea ....

doar daca nu ma insel si suntem toti detinuti si atunci cautam ceva ciripitori.

Makk
Tue 15th May 2007, 21:37
@ lt. zymack

Eu as zice sa nu ocupi spatiul de postare cu aberatii de ale tale personale si cu tot soiul de tipuri de roluri si alte divagatii de la subiect menite sa distraga atentia de la subiect. Pur si simplu incerc sa scot ceva de la crisd, acu pricepi mai bine?! Sau tre' sa desenez ca sa intelegi unde bat...?

...asteptam un raspuns de la crisd, si nu un off-topic de la tine...

si inca o aberatie pe care am observat-o la tine...de unde ai scos tu faza ca actiunea jocului tre' sa se desfasoare conform actiunii serialului?!? ceea ce am presupus, avand in vedere scenariul de deschidere, a fost ca rolurile din joc corespund rolurilor din serial (rolurile, nu si numele!) ...deci, doar rolurile sunt corespondente in joc, nu si actiunea filmului...:rolleyes:

Makk
Tue 15th May 2007, 21:41
daca rolul primit de tine are nume propriu atasat, Makk, desi ma cam indoiesc, asta ridica ceva semne de intrebare.

am zis ca am nume de rol (static, nu mobil, in gen condamnat pe viata/condamnat la moarte/ condamnat cu suspendare:p), nu un NUME propriu...cititi fratilor tot postul, nu in diagonala...:mad:

SilveXtru
Tue 15th May 2007, 21:42
Eu cred ca crisd e mafiot in vederea a ceea ce a zis makk, adic odata crisd zice ca are numa abilitate, apoi defapt zice ca ii detinut... nu putea zice asta la inceput ? sa fim seriosi, si apoi mai si adauga condamnat pe viata. Asta dupa film imi suna a T-Bag, din cate stiu el a fost condamnat pe viata si incepe sa-si faca de cap cu toti. Deci e un personaj negativ, asta luand in considerare cazul in care crisd s-a incurcat si nu a mentionat de la inceput tot tacamul.
Este de asemenea de observat atitudinea lui Gravedigger, posturi subtiri, retrage vot si da cu vot... nimic in plus... strange. mai ales ca ii pe aceeasi unde cu crisd... miroase ceva urat la astia doi.

Makk
Tue 15th May 2007, 21:55
[...] vrea cat mai multe declaratii de rol si instiga la vot aleator pentru a le obtine...si asta nu prea ne ajuta.

...as vrea sa vad si eu citat din postul in care am instigat la vot aleator...:rolleyes:

in cazul delphy nu te-am dublat, pt. k eu am fost primul care l-a "interpelat" pe delphy...iar singura declaratie pe care am solicitat-o, in mod argumentat, a fost cea de la crisd, pe baza neconcordantei pe care a mai observat-o cineva cu un simt de observatie ceva mai dezvoltat...

la acelasi T-bag ma gandeam si eu, el era condamnatul pe viata din cercul celor care pregateau evadarea...

kitzkhan
Tue 15th May 2007, 21:55
ce se mai aude cu inactivii ?

dariux, boculez, si se pare ca si vizantero?

Lt Zymak
Tue 15th May 2007, 21:59
Daca posturile mele ti se par ca contin aberatii (in afara de cele gramaticale datorate structurii multi-etajate a rationametelor :) ) sau ca sunt off-topic, atunci nu mai e cazul sa ma intreb de ce vrei sa obtii ceva de la crisd in prima zi fara a avea vreun argument valid care sa-ti insoteasca votul, sau ca de ce vrei sa dai pe tava roluri de sateni.

GraveDigger
Tue 15th May 2007, 22:02
Este de asemenea de observat atitudinea lui Gravedigger, posturi subtiri, retrage vot si da cu vot... nimic in plus... strange. mai ales ca ii pe aceeasi unde cu crisd... miroase ceva urat la astia doi.sorry nu am avut timp sa-mi explic ultimul vot. Dar in general posturi ale mele sunt mai "subtiri" pentru ca nu prea inteleg 100% ce sa zice, si nici nu stiu cum sa scriu prea bine in Romaneste (stiu cum sa scriu, dar nu stiu destul de bine cum sa scriu ce vreau sa zic). RSL Member inseamna "Romanian Second Language" :)

Eu am votat pe Makk pentru faptul ca nu inteleg de ce a pus votul pe crisd de la inceput (cand a sarit in carutza cu Silvextru). Si acuma cand crisd da o declaratie, el incepe alta carutza. Mie se pare normal ca sa nu da un nume de rol, ca nici eu am un nume de rol de dat. Totusi daca vrem sa fim sigur despre crisd, putem sa facem ce a zis:puteti sa imi spuneti voi cine sa fie tinta pentru noaptea urmatoare eu va spun care sunt ''sculele'' cu care respectivul lucreaza si voi trageti concluziile.

Makk
Tue 15th May 2007, 22:06
[..]atunci nu mai e cazul sa ma intreb de ce vrei sa obtii ceva de la crisd in prima zi fara a avea vreun argument valid care sa-ti insoteasca votul, sau ca de ce vrei sa dai pe tava roluri de sateni.

argument valid gasesti in postul #86; am primit si o adeziune la fel de argumentata in favoarea lui...

Professional_Widow
Tue 15th May 2007, 22:52
mai.. crisd s-ar putea sa-si aiba partea lui de dreptate.. pe mine, cand o zis ca e detzinut pe viatza, m-o trimis cu gandu la nenea ala mai batran cu so averea, westmoreland, si ce-i drept ala stia destul de multe pe acolo.. deci .. ii dam credit? pe mine una ma preocupa mai tare tacerea lui vizantero :D

Makk
Tue 15th May 2007, 23:35
...ce-i drept, "nenea ala" nu avea chiar sentinta pe viata...dak imi aduc bine aminte, avea doar...60 de ani de ispasit..:)...asa ca ramane in picioare teoria cu T-bag si se ruineaza soclul zeitzei :D

Professional_Widow
Wed 16th May 2007, 00:02
ma scuzi dar nu cred ca m-am prins care-i teoria t-bag si ce legatura are ea cu crisd sau behemoth?

Makk
Wed 16th May 2007, 00:36
pai sigur k nu te-ai prins, dak vii si postezi din an in paste...:p ...nu mai reiau teoria, k dupa aia iar ma acuza lumea ca instig jucatorii la voturi aleatoare...auzi acolo...am ajuns si instigant asadar...:rolleyes:

teffc
Wed 16th May 2007, 01:59
avem momentan doi pretendenti la declarare de rol, dar oamenii sunt cert convinsi k noaptea care vine este in favoarea lor, de asta nici nu s-au obosit cu declaratiile...si uite asa trece ziua de azi, si imi amintesc de similitudinea evenimentelor cu precedenta mafie fulger (cea moderata de daemon), in care personajele "pozitive" au fost surclasate de catre mafioti :mad:

asta suina a votati, oameni votati. iti gustam ironia Makk si continua sa impingi carutza aia.

teffc
Wed 16th May 2007, 02:03
IGMEOY Makk

crisd
Wed 16th May 2007, 02:28
Mah desteptilor a fi detinut nu este o abilitate. Asa mi se pare ca interpretati voi.(makk si silvextru) Anchetati-ma,omorati-ma, faceti ce vreti la noapte. Si o sa va lamuriti maine.Convingerea mea este ca silvextru si makk is cei mai dubiosi. Si la noapte o sa aleg pe unul din ei ca sa vad ce obiecte foloseste in actiunile lui.Sper ca totul sa fie intr-un ceas bun

Makk
Wed 16th May 2007, 04:21
pick me, pick me :) ...la mine sigur gasesti doua obiecte foarte importante...:)

Daemon
Wed 16th May 2007, 07:52
Teffc, in regulile pe care le-ai citit (nu?) scrie ca boldul e rezervat EXCLUSIV pentru voturi. Asa ca ia de modifica-ti posturile pe unde ai pus fos-usi sau alte chestii. Merci. Pa.

Lt Zymak
Wed 16th May 2007, 07:59
Deci Makk, postul tau 86 e o calamitate de logica. Ti-am mai raspus deja la el prin ultimul rand al postului meu urmator:
Btw, sa pretinzi ca crisd se referea la nume de rol cand el se referea la nume propriu in contextul acuzelor celor care l-au votat, e dea dreptul bs.
Hai sa detaliez ca te faci ca nu stii: in quote-urile cele 2 ale lui crisd pe care le-ai dat tu, crisd zice prima daca ca nu a primit un nume (propriu, gen Popescu, Ionescu), in contextul discutiilor de atunci, iar in al doilea zice ca e detinut. In schimb tu te chinui sa fortezi nota incat sa para ca de fapt crisd se referise la nume de rol, nu la nume propriu, si ca urmare cele 2 declaratii se bat cap in cap. <===CrapLogic

Pana una alta unvote teffc, vote Makk. Io nu vreau sa-ti aflu rolul. Te votez pt. comportament mafiotic si denaturarea spuselor jucatorilor.

GraveDigger
Wed 16th May 2007, 08:38
vote Makk. Io nu vreau sa-ti aflu rolul. Te votez pt. comportament mafiotic si denaturarea spuselor jucatorilor.de asta lam votat si eu. sper ca lumea o sa citeasca toate posturile lui de la inceputul jocului, si sa vada ca el inainte de a dat crisd rol, a incercat sa il faca mafiot, prin acuzuri proaste, cum sunt si aceaste acuzari despre nume de rol.

IGMEOY Makk what's this? make it a vote

delphy
Wed 16th May 2007, 08:49
noa.. la ultimul post nu am apucat sa scriu prea multe si am scris revin pt ca eram de la lucru si trebuia sa plec (doar ca nu am mai reusit sa intru de acasa)

si mie mi se pare dubios ca un detinut sa aiba abilitati de investigare asa cum zice crisd
ma gandeam ca i se da altfel de nume
dar totusi viza ramane suspectul meu
nu mai zice chiar nimic
ziua e gata si mafiotii abia asteapta noaptea... :mad:
in alta ordine de idei cred ca daca crisd ar fi mafiot si-ar fi inventat alt rol ca sa nu iasa prea mult in evidenta, asta care l-o zis el mi se pare destul e big (parerea mea)

teffc
Wed 16th May 2007, 08:50
i got my eve on you , asta inseamna.

Makk
Wed 16th May 2007, 10:49
Pana una alta unvote teffc, vote Makk. Io nu vreau sa-ti aflu rolul. Te votez pt. comportament mafiotic si denaturarea spuselor jucatorilor.

Eh...pet detectives :D...ce sa-i faci...oricum rolul meu n-ai sa-l auzi de la mine, te asigur...si nici vreun rol scornit...daca ai fi citit ultima mea mafie in care am jucat, ai fi observat k asta-i stilul meu de joc, incalcit si aiurea, stresant pt. mafioti si dubios pt. sateni...si asa fac de fiecare data cand am un rol scarbos din pct. de vedere al actiunii; iar daca reusesc sa avansez, in mod invariabil prind cel putin doi mafioti...
(acu daca cineva vrea sa vina sa-mi zica mie ca incerc sa atrag mafia pe mine, am sa i-o retez din scurt...oricum mafiotii cu vechime pe board imi cunosc stilul si au ei deja planurile lor deja formate...)

Makk
Wed 16th May 2007, 12:06
Contest orice se va scrie in defavoarea mea dupa acest post!!! :)

Professional_Widow
Wed 16th May 2007, 12:07
unvote vizantero,
votez makk - dupa cum vad eu, tu mai mult ai chef sa ne incurci si ori nu vrei sa joci k-lumea k satean, ori esti mafiot, asa ca du-te tare baietzash

teffc
Wed 16th May 2007, 12:46
imi transform degetelul acuztor in vot pt Makk.

teffc
Wed 16th May 2007, 12:53
vreau sa il vad pe makk nadushind pe ultima suta de metri...pana la capatul zile!

princessxy
Wed 16th May 2007, 13:01
[In plina zi, in curtea inchisorii]
In timp ce fiecare se ocupa cu activitatile lui, un grup se distinge din multime. Stau toti adunati, sunt incruntati si concentrati, si discuta fervent.

-Aberezi, omule, n-are cum sa fie asa !
-Ba asa este cum iti zic eu, asculta la mine !
-Daca ne luam dupa asta nu mai scapam niciodata de aici !
-Am dreptate, chiar nu intelegeti ! Va spun ca am posibilitatea sa fac asta si chiar am sa va dovedesc!
-Eu sunt cu ochii pe tine ! Tine bine minte asta !
-Eu zic sa ne miscam, ca imediat vine noaptea si…

Dar nu apuca sa termine fraza ca deja alarma suna anuntand intrarea in celule. Dupa o zi intreaga de discutii, prizonierii nostri nu au reusit sa se ajunga la o concluzie unanima. Treaba ramane in ceata…

Nu moare nimeni. Este noaptea 2, pana joi, ora 14.00. Trimiteti tintele.

princessxy
Thu 17th May 2007, 13:06
[Noaptea, Inchisoarea FoxRiver ]
Usa celulei 35 se deschide brusc, cu un zgomot metalic. In cadrul usii se putea intrezari o silueta amenintatoare.
Silueta se apropie de patul de jos ranjind, insa zambetul ii pieri brusc cand constata ca acesta este gol. Il zgaltaii pe detinutul din patul de sus:
-Unde-i ma, asta?
-Nu e aici, sefu, a fost chemat la...

Usa celulei se inchise cu zgomot. Tipul pleca suparat, izbind cu bastonul in grilajele metalice.
-Cineva va plati pentru asta!!!

Nu moare nimeni. Este ziua 2 pana duminica ora 21.00.
Linsare instanta - 9 voturi
Linsare la termen - 6 voturi
Declaratie de rol - 3 voturi

Makk
Thu 17th May 2007, 13:35
vot Professional Widow...scurt si la obiect.

delphy
Thu 17th May 2007, 13:42
nu moare nimeni super fain
in celula 35 cine era (hai cei ce stiti filmul)
se pare ca doctorul are abilitatea de a chema cate un detinut (asa il salveaza)
si se pare ca mafioti is gardienii
asta inteleg eu din poveste
voi ce mai ziceti

~offtopic datorita unei probleme intervenite recent nu voi avea acces al net pana duminica scuzati absenta

teffc
Thu 17th May 2007, 13:46
Eu imi mentin votul pe Makk vot Makk pentru ca o noua zi nu sterge nimic din ce a fost anterior scris

Lt Zymak
Thu 17th May 2007, 14:21
Uite, asa da. Vot concret, omu' are ceva de transmis, fara sa apeleze la glagorii si alte chestii nasoale. Viatza lui pt. viatza lui Professional Widow. Merge. vote P.W..

teffc
Thu 17th May 2007, 14:34
Uite, asa da. Vot concret, omu' are ceva de transmis, fara sa apeleze la glagorii si alte chestii nasoale. Viatza lui pt. viatza lui Professional Widow. Merge. vote P.W..

Zymak, eu nu intzeleg logica votului tau. care to extrapolate?

crisd
Thu 17th May 2007, 14:36
makk crezi ca e in avantajul tau sa spun ce a fost in celula ta?? Daca da anuntama.Ceace pot sa spun este ca ai 3 obiecte si al treilea am primit specificarea ca e ciudat.

Professional_Widow
Thu 17th May 2007, 14:39
si eu te iubesc makk
vot zymak ca se grabeste prea tare sa gaseasca o carutza in care sa sara:P

Professional_Widow
Thu 17th May 2007, 14:40
chiar asha crisd.. ce are makk in ograda?

kitzkhan
Thu 17th May 2007, 14:43
din poveste ie clar ca mafiotii sunt gardienii...Si vot P.w. oricum makk are tinta pe spate deja asa ca nu vad cum l-ar descospira mai mult lucrurile din celula lui dar oricum ie decezia lui.
pW poate vrei sa te explici, justifici, eventual sa ceri indurare :).....

Professional_Widow
Thu 17th May 2007, 14:52
:)) ha ha ha.. ce indurare sa-ti cer copile? tz'ie'? da atata va zic.. nu va bagatzi in disputa mea personala cu makk ca, din cate stiu eu, carutzasii si-o iau bine mai incolo

SilveXtru
Thu 17th May 2007, 14:52
Inteleg ca crisd a cotrobai in celula la makk... dar is curios sa aflu de ce a sarit makk asa pe widow ? nu sar in carutza inainte de a fi sigur ca avem o pista bun... makk vrei sa ne spui despre ce este vorba ?
aaa. si crisd, cum il vezi acum pe makk ca ai gasit ce ai gasit ? apare vinovat ? sa stim pe care sa-l luam la rost din cei doi.

dariux
Thu 17th May 2007, 14:55
neatza, chiar ca a trecut ca fulgerul pana acuma, parerea mea la ce discutati
1. nebunul chiar daca era nebun nu era rol negativ
2. gardienii sunt mafiotii
3. sigur exista un psihopat si un vigilante (in contextul Prison Break, daca tot astept sezonu 3)
4. sa nu zicem omorati-ma si veti vedea dupaia, ca oricum tu nu ai nimic de pierdut dupa ce esti mort, doar noi care am ramas, asa ca nu ne ajuti cu nimic...
5. Makk joaca ciudat asa cum zicea el, dar totusi ii a 2 zi si parca mai tare ne-ai incurcat.

vin si eu cu un vot mai tarziu, scuzati=mi inactivitatea

teffc
Thu 17th May 2007, 14:56
Eu is dezorientata. What the stiti voi ce se intimpla? Ai folosit tu Makk vreunu din obiectele tale pe PW si ai gasit ceva?
si de ce una bucata carutza? Unde e logica?

Professional_Widow
Thu 17th May 2007, 14:56
itzi zic eu de ce a 'sarit' asa pe mine.. pt ca makk face parte din acel detestabil grup de oameni care nu accepta sa fie refuzatzi :p

mircione2001
Thu 17th May 2007, 15:12
ok makk... ce argumente clare ai de sari pe P.W.?

@crisd: ce ai descoperit despre obiectele de la makk.. mai multe detalii pls.

teffc
Thu 17th May 2007, 15:23
o,da si, la fel ca si Vizantero, Makk ne lasa cu gura cascata asteptand un raspuns

kitzkhan
Thu 17th May 2007, 15:48
makk scoate-ne frate din ceatza.....ca oricum Pw nu prea isi da osteneala....

delphy
Thu 17th May 2007, 15:49
mie ce mi se pare suspect e ca Lt Zymak sare rapid sa o acuze pe PW
asta fara ca makk sa dea vreun motiv mi se apre suspect
Lt Zymak vino cu explicatii ca ai un vot de la mine

GraveDigger
Thu 17th May 2007, 15:49
ce bine ca nimeni a murit

votez makk

sorry nu pot sa citesc ce sa zis, trebuie sa fug la munca....

later

GraveDigger
Thu 17th May 2007, 15:51
zymak nu e vinovat... asa cred eu

teffc
Thu 17th May 2007, 16:02
din poveste ie clar ca mafiotii sunt gardienii...Si vot P.w. oricum makk are tinta pe spate deja asa ca nu vad cum l-ar descospira mai mult lucrurile din celula lui dar oricum ie decezia lui.
pW poate vrei sa te explici, justifici, eventual sa ceri indurare :).....
spune foarte sigur pe el kitzkhan sarind fericit in carutza
ca mai apoi sa zica
makk scoate-ne frate din ceatza.....ca oricum Pw nu prea isi da osteneala....
da explica-ne tu decizia ta intai, daca tot si-a pus Makk tinta pe spate
sa itit aduc aminte ca te-ai aruncat frumos impreuna cu el la crisd??

teffc
Thu 17th May 2007, 16:05
si ca sa continui kitzkhan mi se pare mie sau cand makk a fost pus prima oara in postura de a declara tu ai incercat sa schimbi subiectul intreband de inactivi? cam ii iei apararea

Lt Zymak
Thu 17th May 2007, 17:18
Da. e foarte simplu de explicat de ce am votat-o pe PW. Dar numai pt. cine vrea sa citeasca jocul pt. ca e satean bine intentionat.

Pai lucrurile stau in felul urmator:

Ieri, Makk s-a lansat in voturi si tot felul de blablabla-uri fara rost si chiar prea imbarligate ca sa fie posibile, in legatura cu crisd. Io din principiu nu ma incred in logica si deductiile lui Makk. :) Cand da de-astea, ori e mafie ori e el insusi :).

Azi in schimb, vine si ii tranteste lui PW un vot, "scurt si la obiect". Pai la obiect inseamna... obiectivitate. N-a zis "scurt si din burta". Io de aici deduc ca el, (Makk), a aflat ceva despre ea (PW), care o incrimineaza. Ca sa o ajut pe PW sa ajunga la numarul minim de voturi ca sa ne dea niste explicatii, am SUSTINUT votul lui Makk, nicidecum am impins caruta. A impinge carutza inseamna sa-ti adaugi votul, fara argumente, la cele deja existente care formeaza carutza.

Bineinteles, rationamentul meu se bazeaza pe premiza ca Makk a votat-o pe PW in cunostinta de cauza, si ca intr-un fel sau altul va trebui sa-si asume responsabilitatea votului. Daca nu are info la mijloc, e alta mancare de peste si vom vorbi altfel.

kitzkhan
Thu 17th May 2007, 17:21
nicidecum ,
prima data l-am suspectat pe crisd.. pentru ca rolul lui nu era foarte clar, apoi cand makk a venit si a zis sec votez pe pw , atunci totul a fost clar makk avea ceva info.Apoi Pw a venit si a zis ca l-a refuzat si deaia o voteaza neaparandu-se foarte tare.

Iar ca sa mergem pe teoria ta cum ca io cu makk suntem mafioti , asta ar insemna ca sa se sacrifice 2 mafioti: makk si io , pentru a linsa un satean , in speta pw

Acum vad ca mai vine si grave digger si-l voteaza pe makk destul de sec.....

Crisd tu ce parere ai ie vinovat sau nu ca i-ai cotrobait prin camera....

Grave d. ai ceva info ? , pentru ca asta ar insemna ca makk chiar ie mafiot si stie ca a fost desconspirat si deaia incearca sa traga dupa el vreun satean

Professional_Widow
Thu 17th May 2007, 17:40
voi ma votati pe mine fara a avea nici un fel de informatie clara (v-ar ajuta sa va spun k votul lui makk pe mine de azi e un fel de raspuns la votul meu pt el de ieri?). in plus, makk nu a dat nici un indiciu si sa nu uitati ca e una din pesoanele pe care mai ieri le suspectati.

Maddalush
Thu 17th May 2007, 18:11
Makk, ar fi frumos sa ne spui ce motive ai sa o votezi pe P.W. Daca stii tu ceva ce noi nu stim, eu sunt dispusa sa te ascult. Altfel votul tau mi se pare nemotivat si suspect. Pana ce voi obtine lamuriri votez makk

boculetz
Thu 17th May 2007, 18:29
salutare

deocamdata ash zice ca nebunul era psihopat si nu cred ca toti gardienii sunt mafioti ( asha as construi eu o astfel de mafie ). Promit sa revin mai activ.

teffc
Thu 17th May 2007, 18:55
ramane de vazut daca Makk ne onoreaza sau nu cu un raspuns. macar sa ne dea ceva indicii. Zymak m-am gandit si eu ca poate a gaasit ceva, dar cat timp nici nu explica e ciudat: daca e cu noi, de ce nu ne lumineaza?

Sir Edmund
Thu 17th May 2007, 20:23
vote si eu makk si deget Zymak nu m-as mira sa fie amandoi mafioti... la cum au votato pe PW, fara absolut nici un motiv... tind sa cred mai degraba ca cel putin unu dintre ei a incercat sa porneasca o carutza... sa fim seriosi, motivele pt. care ati votato pe PW, nu sunt absurde... ele nu exista... deci practic ati votato amandoi fara absolut nici un motiv... iar mersu pe logica lui nustiu care, care ii ori el insusi ori ii mafiot, si bla bla... alea nu merg asa... ori ai o informatie si o votezi ori nu ai nici o informatie, da deduci din ceva ca persoana respectiva ii mafiot (mafioata in cazu nostru) in oricare din posibilitati iti explici votu... sincer ce o facut makk si zymak mi so parut penibil, ca sa nu mai vb de kitzkhan... asa hai sa ne apucam sa votam random, si sa cerem explicatii...

Professional_Widow
Thu 17th May 2007, 20:33
din cate stiu eu, makk are ceva cu mine, de aia nu l-as vota pana nu aud ce are de zis. in schimb, zymak n-are nici o scuza :)

Andyy
Thu 17th May 2007, 21:16
Mai mult ca sigur Makk stie ceva altfel nu vota asa direct si sigur pe el.
In privinta lui P.W nu pot zice nimic pana nu vine Makk sa ne zice ca stie.
Cu Crisd chiar ca is nelamurit. Nush dc ati trecut asa simplu cu vederea peste rolul lui tare ciudat. Nu neaparat ca ii fara nume, insemnand pe undeva ca nu prea are rol semnificativ, dar totus el are abilitatea sa caute obiecte prin celulele detinutilor. Ceea ce numa un gardian ar putea face. Pana vine Makk cu ce are sustin vote Crisd

kitzkhan
Thu 17th May 2007, 22:12
se pare ca makk se lasa tare asteptat .... pana una alta retrag vot PW si deget acuzator makk.

Crisd zi frate ce ai gasit la asta-n celula...

delphy
Thu 17th May 2007, 23:37
asta cred ca e ultimul meu post azi (pana duminica o sa fiu plecat)
si aleg sa imi mentin votul chiar daca makk e nevinovat mi se pare ca Zymak (lol parca ar fi asistentul lui si numele seamana) o incercat imediat sa intre intr-un curent (parca ieri aveai pareri diferite, acuma mergi pe mana lui)
spor la treaba si fara mine

Lt Zymak
Fri 18th May 2007, 00:22
Voi nu va ganditi si voi putin? Nu stiu care a zis inainte, da' merita, din cei 5 mafioti (probabil, din 16 jucatori) sa se sacrifice 2 ca sa moara un satean din aprox 12? Jocul mafiei=instigare, jocul satenilor=responsabilitate. Iar makk si-a asumat o responsabilitate si eu sunt dispus sa-mi asum si eu responsabilitatea bazandu-ma pe angajamentul lui makk. Desigur, daca makk chiar stie ce face, dar, in jocul de mafia, ca sa prinzi hotii, unele lucruri trebuie mai intai crezute si apoi testate, chiar daca asta implica... incredere.

Deci, credeti-ma, satenii vor vrea sa scape de PW, doar ca inca nu-si dau seama.

kitzkhan
Fri 18th May 2007, 00:45
Dar atunci de ce tace si nu vine sa dea cu postul?
Parca a intrat in pamant.......si cata incredere aveam in el :D

Pana nu vine makk cu explicatii sau crisd cu info despre lucrurile lui makk , situatia nu o vad clarificata....

crisd
Fri 18th May 2007, 00:57
Mah eu am intrebat pe makk daca sa spun ce am vazut la el.Andy vad ca tu tot incapatzanat esti. Crezi ca daca eram patat ma lasa makk asa usor??

Makk
Fri 18th May 2007, 01:07
Calm, taticu...de numai grija asta as avea-o pe cap acu...:mad: Eu nu ma scald in net precum Professional Widow :D ...

Sa o luam cu inceputul asadar...e bine ca nu a spus Crisd ce obiecte a gasit la mine-n celula, iar asta fiindca acel lucru cu o semnificatie e strans legat de certitudinea votului meu de azi...si am votat-o pe PW atat de sec, tocmai pt. k stiu ca e nevinovata :)...acum ca v-am aflat reactiile la toti, e timpul sa retrag vot Professional Widow. Iar Crisd e bine sa nu spuna ce a gasit la mine, pt. a-mi putea desfasura activitatea si de aici inainte...activitate foarte pasnica, de vreme ce astazi nu a murit nimeni, iar eu am fost activ...

GraveDigger
Fri 18th May 2007, 01:13
Acum vad ca mai vine si grave digger si-l voteaza pe makk destul de sec.....sorry, dar eu am postat fara sa citesc. Lam votat pe makk pentru ca:o noua zi nu sterge nimic din ce a fost anterior scrisdar acuma sunt si mai sigur ca e mafia (confirm vote makk)inca nu sunt suta la suta, dar sunt destul de sigur. La fel stiu ca Zymak e nevinovat, dar nu inteleg de ce asa de usor il crede pe makk cand el se face ca stie ceva despre pw, cand defapt nu stie nimic.
Azi in schimb, vine si ii tranteste lui PW un vot, "scurt si la obiect". Pai la obiect inseamna... obiectivitate. N-a zis "scurt si din burta". Io de aici deduc ca el, (Makk), a aflat ceva despre ea (PW), care o incrimineaza. Ca sa o ajut pe PW sa ajunga la numarul minim de voturi ca sa ne dea niste explicatii, am SUSTINUT votul lui Makk, nicidecum am impins caruta. A impinge carutza inseamna sa-ti adaugi votul, fara argumente, la cele deja existente care formeaza carutza. zymak stiu ca esti satean, dar nu inteleg logica asta^^^

kitzkhan
Fri 18th May 2007, 01:17
m-ati bagat in ceata rau de tot....
Eu zic sa cautam mafiotii printre cei inactivi

GraveDigger
Fri 18th May 2007, 01:28
cum? daca nu zic nimic nu avem cum sa stim daca sunt mafiotii :)Jocul mafiei=instigare, jocul satenilor=responsabilitateigmeoy kitzkhan :P

Makk
Fri 18th May 2007, 01:33
Ieri, Makk s-a lansat in voturi si tot felul de blablabla-uri fara rost si chiar prea imbarligate ca sa fie posibile, in legatura cu crisd. Io din principiu nu ma incred in logica si deductiile lui Makk. :) Cand da de-astea, ori e mafie ori e el insusi :).

Imi pare rau sa te contrazic, dar nu e nici una din astea doua...mai degraba as zice k te lansezi in speculatii aiuristice fara nici o baza solida...si am sa-ti explic si ce am urmarit...ieri, cand l-am acuzat cu inversunare pe Crisd, am vrut sa obtin maximum de rezultate, astfel, el daca avea intr-adevar rolul pretins, urma sa ma investigheze si sa spuna ce a gasit la mine; ei bine, scopul urmarit a dat rezultatele scontate: Crisd m-a investigat, deci e nevinovat prin natura rolului pretins si verificat; eu sunt nevinovat prin natura obiectelor gasite de el la mine-n "celula"...asadar eficacitate absoluta ;)

Bineinteles, rationamentul meu se bazeaza pe premiza ca Makk a votat-o pe PW in cunostinta de cauza, si ca intr-un fel sau altul va trebui sa-si asume responsabilitatea votului. Daca nu are info la mijloc, e alta mancare de peste si vom vorbi altfel.

Bineinteles, rationamentul tau e gresit...si de data aceasta...;)
Pai dupa cum ziceam, am votat-o pe PW tocmai fiindca stiam ca e nevinovata prin rezultatul aflat cu ajutorul acelui obiect "ciudat" (dar care e foarte important in film...nu pot sa zic ce anume e, pt. k doar cine a vazut sezonul 2 stie ce semnificatie are...). Astfel imi puteam retrage oricand votul de pe PW, avand o justificare pentru manevra pe care am intreprins-o.

Sa-ti zic eu ce anume e concret: domnu' zymak ma considera un foarte periculos mafiot, dar cand e vorba sa sara cu votul, o face imediat dupa mine, fara sa ma intrebe macar de sanatate...si pentru asta primeste votul meu definitiv pe ziua de azi.

Ah...si sa k sa nu mai postez din nou...lista mea cu suspectii cei mai probabili:

1. Zymak - pt. motivele expuse mai sus
2. Vizantero - a venit ieri cu un post bombastic si populist, dupa care a disparut repede in ceatza...
3. Gravedigger - dupa ce k nu citeste posturile, mai si arunca la intamplare cu voturi...

Iar lista cu nevinovati certzi:

1. Crisd - si-a demonstrat rolul pretins prin investigarea mea
2. Makk - prin natura rezultatelor investigatiei lui crisd (omul avea dreptate knd zicea ca nu l-as fi lasat in pace dak nu avea ceva concret azi)
3. Professional Widow - nevinovatie pe care mi-o asum pe propria-mi piele

In incheiere: probabil asta e ultimul post pe ziua de azi, pt. k zilele urmatoare voi fi foarte ocupat cu referendumul si nu cred k voi mai da pe aici...iar in final, votez zymak.

GraveDigger
Fri 18th May 2007, 01:39
eu sunt nevinovat prin natura obiectelor gasite de el la mine-n "celula"...asadar eficacitate absoluta nu neaparat!!! Crisd nici nu nea spus de obiecte! cum sa stim de la el daca esti nevinovat sau nu! el nuami stie ce ai in celula, dar poate ca ce ai nici nu ne spune daca esti mafiot sau nu...... zic mai multe cand sunt gata citind postul tau

GraveDigger
Fri 18th May 2007, 01:43
Makk- si daca am votul pe tine, nu sunt suta la suta sigur ca esti mafiot. dar de un lucru sunt sigur in mafia asta. Zymak e nevinovat. Faptul ca tu ai votul pe el nu ma face sa cred ca si tu esti

Makk
Fri 18th May 2007, 01:46
Am vazut ca s-au intercalat niste posturi inainte de a da submit la cel de-al doilea al meu...inclin sa-l scot pe gravedigger de pe lista de suspecti, si el pare a avea un soi de activitate investigativa, dar concret?! in ce consta?

Crisd stie ca sunt nevinovat, pt. k altfel era primul care m-ar fi votat azi :)

Makk
Fri 18th May 2007, 01:48
[..]dar de un lucru sunt sigur in mafia asta. Zymak e nevinovat. Faptul ca tu ai votul pe el nu ma face sa cred ca si tu esti

Concretizeaza-ti afirmatiile, asa cum a facut-o si crisd, spunand ca a gasit ceva la mine care nu numai ca nu ma incrimineaza, ba chiar din contra...

Votul pe zymak il am datorita modului sau de actiune din ziua de azi...dak l-am votat, e doar vina lui, nu a mea..

GraveDigger
Fri 18th May 2007, 01:50
eu cred ca nu te-a votat pentru ca nu stie ce esti... ce ai nu celula nu ne spune daca esti mafia sau nu

GraveDigger
Fri 18th May 2007, 01:51
Concretizeaza-ti afirmatiile, asa cum a facut-o si crisd, spunand ca a gasit ceva la mine care nu numai ca nu ma incrimineaza, ba chiar din contra...
am primit raspuns de la mod ca zymak nu e vinovat- dar nu sunt investigator. am zis destul?

GraveDigger
Fri 18th May 2007, 01:53
Votul pe zymak il am datorita modului sau de actiune din ziua de azi...dak l-am votat, e doar vina lui, nu a mea.. asta e "craplogic" :)

Makk
Fri 18th May 2007, 02:01
am primit raspuns de la mod ca zymak nu e vinovat- dar nu sunt investigator. am zis destul?

dak ti-a zis moderatoarea ca nu e vinovat, asta nu inseamna ca nu este :)) ...crisd are in schimb lucruri concrete despre mine..

nu stiu unde vezi tu "craplogic" ...da' in fine...eu raman cu votul pe zymak si cu aceleasi liste intocmite foarte riguros, tinand cont de cursul evenimentelor...

ah...si sa nu va puna careva sa vreti sa ma linsati azi, pt. k n-o sa va reuseasca si veti mai pierde o zi fara a gasi vreun mafiot...si uite asa scot in evidenta puterea "obiectelor" alora...

crisd
Fri 18th May 2007, 03:46
Se pare ca afirmatia lu makk are un pic de logica acum
Ceace am vazut ca are el nu este nicidecum un pistol sau o arma cu care sa ucida. Daca as fi vazut asa ceva avea votul meu asa cum l-a dat el la P W. Ceace mai am de adaugat este ca abilitatea mea nu afla rolul nimanui. Doar vede niste obiecte pe care cineva le are in celula.Problema grea este ca eu mai pot sa vad doar la doua persoane obiectele. Daca se ofera cineva pentru noaptea viitoare?? Daca nu poate oferiti voi unul suspect. votez lt Zymak Acum am incredere in makk.

GraveDigger
Fri 18th May 2007, 03:58
ok daca si crisd zice asa- unvote makk

dar eu inca cred ca zymak is innocent... I don't know, maybe I'm wrong

Lt Zymak
Fri 18th May 2007, 08:50
Domnu' Makk, in incomensurabilitatea gandirii sale logice care da rateuri, nu s-a gandit nici o clipa ca, poate, totusi, nu sunt un mafiot imbecil care sare pe o carutza riscant si fara sa se uite in stanga si-n dreapta, ci poate a incercat sa protejeze o sursa de-a satului de la a fi killarita de mafie noaptea, incercand sa-si disimuleze informatia prin aderare la un curent existent.

Mai intai de toate, remarc cu frustrare ca din ce in ce e mai important sa stii filmul in jocul asta. Daca in sine nu e neaparat ceva rau, e nasol ca din nou se va apela la existenta a cutare si cutare rol. Ba chiar si eu o sa fiu pus in situatia sa ii rog pe cei care cunosc serialul sa-mi spuna si mie de ce dna (procuror?) Professional Widow rezida in penitenciar cu o geanta plina de dosare, motiv concret pt. care am votat-o, crezand ca 2 vanatori au ochit acelasi iepure.

Makk daca tot ai inceput cu obiectul super-suprem care te scapa de "vina", zi-ne si noua ce e, ce rost mai are sa ne tii in ceata daca ii cunoastem existenta, modul de operare, cel care il poate identifica, functia, mai putin numele. Acu faci tu pe mironosita, cum il acuzai pe crisd ieri ca nu isi da numele rolului.

Btw, merci Makk pt. deschiderea de care dai dovada la problemele satului, adica ce rost are sa mai dau pe-aici sa iau votul de pe prostu' ala care poate o zice ceva care si pana eu cred in apararea lui... ca sa nu mai zic ca nu dai doi bani pe investigatia lui GD in schimb iti joci averea pe a ta... foarte logic.

SilveXtru
Fri 18th May 2007, 09:50
Sa inteleg ca zi zymak e un fel de investigator ? sau de unde stie el ca PW are dosare la ea ? hmmm... revenind la crisd si makk... ma gandeam ca cei doi pot fi gardieni si sa riste toata chestiunea asta cu abilitatile lor ca sa apara nevinovati. Pentru ca faza e, cum putem noi verifica cele spuse de cei doi ? Doar ei doi stiu de obiecte, daca ele intr-adevar exista. Asa ca nu e tocmai bine sa ne incredem in ei, s-ar putea sa nu fie chiar ceea ce spun ei, nevinovati. De unde stie si makk ca PW e nevinovata ? deja prea multi nevinovati apar si ceva miroase urat aici. Ma gandesc ca crisd si makk au pus in aplicare tot planul asta ca sa coordoneze ei intreg jocul si nu m-as mira deloc sa fie gardieni. I`m confused... ma gandesc la astia doi si revin cu argumente.

crisd
Fri 18th May 2007, 09:51
Zimak zii rol frate ca altfel e aiurea treaba. Eu am fost de la inceput contra lui Makk dar dupa ce am vazut cu ce lucreaza mi-am schimbat parerea.Dai si tu ceva detalii cu privire la rolul tau si apoi o sa tragem concluzii. Cu cat mai multe informatii cu atat mai bine.

crisd
Fri 18th May 2007, 09:54
Scuze ca am postat in acelas timp Silvextru. Dupa ce am citit postul tau m-a luat un ras de abia m-am oprit. Se vede clar ca nu mai sti ce e cu tine. Sau poate ca iti faci si tu un plan sa distragi atentia de la alte lucruri importante. Eu nu te-am uitat prietene si promit ca daca nu vine cineva cu o idee o sa ma ocup si de obiectele tale si apoi poate o sa fi si tu parte din planul nostru.:P

Maddalush
Fri 18th May 2007, 10:25
Unvote makk momentan. Totusi daca va sustineti atat de tare, tu si crisd, ar fi bine sa fiti siguri ca cel pe care vreti sa il votati astazi nu este satean. Poate ca aveti dreptate, dar teoria conspiratiei este intotdeauna plauzibila.

Lt Zymak
Fri 18th May 2007, 10:33
Io zic deocamdata pana diseara macar sa incercam sa solutionam problema cu PW ca ea e cea incriminata de informatia pe care o am. Poate reusim fara sa dau mafiei pe tava toate detaliile rolului. Daca nu... si satul vrea sa afle roluri de la investigatori in loc sa afle de la investigati, il dau si p-asta ca doar nu-mi pierd serviciul.

Professional_Widow
Fri 18th May 2007, 11:27
cum mai exact sunt incriminata? damn... ganditzi oameni ce suntetzi

kitzkhan
Fri 18th May 2007, 11:47
L. Zymak stii sigur ca P.W. este procuror ? , sau stii doar ca are o geanta plina cu dosare?
Pentru ca in cazul al doilea poate fii si avocata, deci rol de partea noastra.

Si pana una alta vot vizantero pentru trezire.

Sir Edmund
Fri 18th May 2007, 12:23
unvote makk vote zymak numa bla bla-uri si limbaj sofisticat, rest nimic... numa inducere in eroare

Voi nu va ganditi si voi putin? Nu stiu care a zis inainte, da' merita, din cei 5 mafioti (probabil, din 16 jucatori) sa se sacrifice 2 ca sa moara un satean din aprox 12? Jocul mafiei=instigare, jocul satenilor=responsabilitate. Iar makk si-a asumat o responsabilitate si eu sunt dispus sa-mi asum si eu responsabilitatea bazandu-ma pe angajamentul lui makk. Desigur, daca makk chiar stie ce face, dar, in jocul de mafia, ca sa prinzi hotii, unele lucruri trebuie mai intai crezute si apoi testate, chiar daca asta implica... incredere.
frumoasa pista pt. un mafiot, sa profite prostia unui satean, ca dupa accea sa spuna ca... poi "unnele lucruri trebuie crezute si apoi testate"... daca se pornea o carutza mai ampla,(cea ce nu a fost departe sa se intample, la cum o votat si kitzkhan) si PW era linshata te puteai scoate uosr nah? dadeai toata vina pe makk, si pe votul lui "sec" si apoi pe langa ca scapai, da aveai shansa sa mai scoti un satean... ziceai ca il cunosti asa bine pe makk, si cunost atat de bine stilul lui... well se pare ca te-ai cam inselat...
nu stiu ce esti, pt. ca eu nu ma hazardez ca tine in declaratii nefondate, da pot sa-ti zic ca detest felu in care joci... ori joci la abureala, ori joci la vrajeala... da totusi ai o calitate... stii sa-ti ascunzi identitatea, si chiar daca te faci suspect, nu dai nimic palpabil satenilor sa se poata lega de tine... sau cel putzin pana nu a venit makk cu explicatia lui, asta credeam...

dupa ce a venit makk cu explicatia, propozitia de mai jos, suna altcumva in mintea mea...

Deci, credeti-ma, satenii vor vrea sa scape de PW, doar ca inca nu-si dau seama.

Sir Edmund
Fri 18th May 2007, 12:27
iar rolul de procuror, in film, nu a fost de loc corupt... nu avea Doamna procuroare nici o treaba cu gardienii...

Professional_Widow
Fri 18th May 2007, 12:33
well.. am uitat sa retrag votul de pe zymak ca totusi faza cu dosarele e adevarata

Sir Edmund
Fri 18th May 2007, 12:44
si cine a putut-o vedea pe doamna procuror cu dosarele prin penitenciar decat un gardian? din cate stiu eu procurorii nu au voie printre detinuti...
so exista shansa ca zymak sa fie un spion al mafiei?

Lt Zymak
Fri 18th May 2007, 13:05
L. Zymak stii sigur ca P.W. este procuror ? , sau stii doar ca are o geanta plina cu dosare?
Pentru ca in cazul al doilea poate fii si avocata, deci rol de partea noastra.
Am zis in paranteza (procuror?) pt. ca dupa mintea mea cea putina, nu cred ca un avocat are atat de multi clienti intr-o singura puscarie (decat daca e f prost :), si l-ar linsa aia ) incat sa aiba la el atat de multe dosare incat sa aiba nevoie de o geanta noua in care sa le care. De fapt, cel mai mult m-a influentat votul lui Makk, credeam ca ne-am nimerit doi pe acelasi mafiot.

Ia uitati-va ce mafiot speculant avem noi in Sir Edmund...
unvote makk vote zymak numa bla bla-uri si limbaj sofisticat, rest nimic... numa inducere in eroare
Daca tie un rezultat la o investigatie ti se pare nimic, atunci lasa-te de mafie, prietene, limiteaza-te la chestii prescolare.
frumoasa pista pt. un mafiot, sa profite prostia unui satean, ca dupa accea sa spuna ca... poi "unnele lucruri trebuie crezute si apoi testate"... daca se pornea o carutza mai ampla,(cea ce nu a fost departe sa se intample, la cum o votat si kitzkhan) si PW era linshata te puteai scoate uosr nah? dadeai toata vina pe makk, si pe votul lui "sec" si apoi pe langa ca scapai, da aveai shansa sa mai scoti un satean...
Nu stiu daca neglijenta sau reaua intentie face sa citesti 1 acolo unde am zis eu 2. Am zis ca daca Makk voteaza pe baza unei investigatii, cum speram eu, si eu ca si el imi asum responsabilitatea votului. Nu am zis asa? Esti ochelarist sau ce-ai? Mafiotule.
dupa ce a venit makk cu explicatia, propozitia de mai jos, suna altcumva in mintea mea...
Quote:
[/i]Deci, credeti-ma, satenii vor vrea sa scape de PW, doar ca inca nu-si dau seama.[/i]
Cum suna, ca un ecou? Pai da bre, pt. ca inca nu fusesera aduse argumentele exacte, si daca si eu am prins-o pe PW cu dosare si si Makk o votase in cel mai pur stil de investigator care isi pune pielea la bataie pt. un vot informat.
iar rolul de procuror, in film, nu a fost de loc corupt... nu avea Doamna procuroare nici o treaba cu gardienii...
Ce vrei de fapt sa mai insinuezi si aici, infractorului, cand eu tocmai am zis ca:
Mai intai de toate, remarc cu frustrare ca din ce in ce e mai important sa stii filmul in jocul asta. Daca in sine nu e neaparat ceva rau, e nasol ca din nou se va apela la existenta a cutare si cutare rol. Ba chiar si eu o sa fiu pus in situatia sa ii rog pe cei care cunosc serialul sa-mi spuna si mie de ce dna (procuror?) Professional Widow rezida in penitenciar cu o geanta plina de dosare, motiv concret pt. care am votat-o, crezand ca 2 vanatori au ochit acelasi iepure.

si cine a putut-o vedea pe doamna procuror cu dosarele prin penitenciar decat un gardian? din cate stiu eu procurorii nu au voie printre detinuti...
so exista shansa ca zymak sa fie un spion al mafiei?
Da, exista sansa ca spionul mafiei, care nu isi cunoaste nici colegii, si nici ei pe el, si nu e nici cu satul, deci nu are nici un ajutor, sa isi riste degeaba viatza in modul cel mai 'open' posibil ca sa scoata un singur satean. Poate in mintea ta sau in Narnia.

Pana ma lamuriti si pe mine si pe alti sateni care-i treaba cu dosarele, devotez PW, votez Sir Emund, mafiotul profitor care a asteptat la cotitura pe cineva care joaca si nu trage chiulul, sa-l infunde, numa ca' stii problema cu groapa altuia.

GraveDigger
Fri 18th May 2007, 15:49
dak ti-a zis moderatoarea ca nu e vinovat, asta nu inseamna ca nu esteacuma am vazut ca ce mi-a spus mod a fost confirmat in joc... deci am infomartii ca zymak nu e vinovat. Nu stiu ce ati gasiti rau la el, in afara ca a votat pe PW cu Makk.
sa nu va puna careva sa vreti sa ma linsati azi, pt. k n-o sa va reuseasca si veti mai pierde o zi fara a gasi vreun mafiot
Makk- ce rol puternic ai? Esti investigator? cum sti despre PW?

la fel, eu cred
teoria conspiratiei este intotdeauna plauzibila.

Sir Edmund
Fri 18th May 2007, 21:08
Daca tie un rezultat la o investigatie ti se pare nimic, atunci lasa-te de mafie, prietene, limiteaza-te la chestii prescolare.

Un rezultat din investigatia cui? nimic din ce ai spus tu nu pusca... uitate din nou la film, sau uitate acuma daca nu lai vazut, nu doar ca procuroarea nu avea nici un fel de legatura cu gardieni, dimpotriva, in s1 procuroara a fost neutra, iar in s2 procurorul l-a achitat pe Lincon, fratele lui Scofield, iar daca a fost avocata cu atat mai mult era curata, pt. ca era fosta iubita a lui Lincon, pe care dorea sa-l scoata din inchisoare... so de ce te-ai luat de ea daca stiai ca nu e de partea gardienilor? gandestete si tu umpic, ce legatura ar avea procuroarea sau avocata cu niste gardienid de puscarie... pff... pe langa asta, daca chiar esti satean, ai dat mafiotilor pe tava un rol posibil important. I-ar jocul tau de pana acuma a dat numai si numai de banuit...

Nu stiu daca neglijenta sau reaua intentie face sa citesti 1 acolo unde am zis eu 2. Am zis ca daca Makk voteaza pe baza unei investigatii, cum speram eu, si eu ca si el imi asum responsabilitatea votului. Nu am zis asa? Esti ochelarist sau ce-ai? Mafiotule.

Well, makk a zis foarte clar, ca a pus votul ca sa vada reactia oamenilor... si din cate s-a vazut, reactia ta n-a fost foarte benefica satului... dimpotriva... putea produce mai mult rau deat bine... cum ii aia, numa bagi acolo un vot, nici nu te explici, nici nu zici de ce, numa asa pentru ca tu poti? si ce asteptari ai avut de la votu ala? sa mai sara inca vreo 5 cum o sarit kitzkhan...

Da, exista sansa ca spionul mafiei, care nu isi cunoaste nici colegii, si nici ei pe el, si nu e nici cu satul, deci nu are nici un ajutor, sa isi riste degeaba viatza in modul cel mai 'open' posibil ca sa scoata un singur satean. Poate in mintea ta sau in Narnia.

heh asta-i buna... ar fi culmea acuma sa vi sa zici ca ai colegi mafioti, si sa si dai nume... sau noh, la tine orice-i posibil... Iar cat despre Narnia, nu ti-ar strica sa ajungi si tu o data peacolo... poate ai incepe sa si gandesti, nu numa sa postezi... iar cat despre viata riscata, singura viata care o puneai la bataie din conjunctura creata, era a lui Makk, tot un satean... si poate reuseai sa-l bagi si pe kitzkhan in groapa, inainte sa mori...

Ia uitati-va ce mafiot speculant avem noi in Sir Edmund...

Tot ce ai facut jocu asta, ii sa sari cu votu total hazardat, si sa bagi bla bla-uri cu duiumu... i-ar cand s-a ivit posibilitatea, sau shansa sa scoti un satean, n-ai stat pe ganduri... so tot eu is speculant?

Spionul mafiei ii probabil cel mai usor rol de jucat, te dai investigator, zici 2 chesti despre o persoana, doua chesti relative, care ar putea fi incriminatorii, o scoti, dupa care zici, o avut dosare, o fost procuror sau avocat sau whatever, acuma ca o fost de partea satului de unde era sa stiu?

acuma daca tot esti investigator, sau spion al mafiei sau whatever... ce nu ne zici ce ai anchetat si prima noapte? eu unu is curios...

Eu asa vad situatia, daca esti spion al mafiei, ai anchetat prima noapte PW, si ai aflat informatile repsective, dupa care ai asteptat oportunitatea de a vota-o.
Daca esti detinut, deci de partea satului, ai jucat super hazardat, nici macar nu ai incercat alte misjloace sa afli de PW, direct ai votato si dupa aia pe fondul presiunilor normale care au urmat, ti-ai declarat si posibilul rol... so ai dat 2 rolul probabil importante dintr-un foc... si inca ceva, sa nu uitam de Crisd, si el are ceva rol investigativ din cate am inteles... din 3 roluri aflate, 2 investigatori si un procuror, sau avocat... not bad ha? is curios cati investigatori mai sunt in jocu asta... lol... oricum pana acuma jocul a mers doar in favoarea mafiotilor, doar faptul ca nu a murit nimeni noaptea trecuta a fost un lucru bun pt. sateni... acuma din cate am observat, tu si makk ati avut gura mare in inceputu asta de joc... de aia oare ne merge asa bine? ati reusit cu succes sa scoateti 2 roluri probabil importante, dar din pacate de la sateni...

Lt Zymak
Fri 18th May 2007, 21:26
Io cu tine nu mai am ce discuta, Sir Edmund. Esti un mafiot nasparliu care nu e interesat decat de ce spune el. Tu nu citesti nimic din ce zic asa ca nu ma mai obosesc cu tine dupa postul asta.

1. Am zis de 3 ori pana acum in joc ca nu am vazut filmul. De doua ori in ultimele posturi. Ba m-am mai si quote-at ca raspuns la acuzele tale pafariste. Si ma mai quotez o data.
Dupa parerea mea umila, ne era de ajutor la astia care se uita numa la SF-uri care este scopul jocului. Si cine ne-ar impiedica sa-l atingem.
======================

acuma daca tot esti investigator, sau spion al mafiei sau whatever... ce nu ne zici ce ai anchetat si prima noapte? eu unu is curios...
Ca parca o sa ma apuc eu acum sa-ti dau vreun nevinovat pe tava, asa cum vrei tu, asta chiar si in situatia ipotetica ca am anchetat ceva in prima noapte.

Tot ce ai facut jocu asta, ii sa sari cu votu total hazardat, si sa bagi bla bla-uri cu duiumu... i-ar cand s-a ivit posibilitatea, sau shansa sa scoti un satean, n-ai stat pe ganduri... so tot eu is speculant?
Daca tie ti se pare hazardat sa votezi un om de care crezi ca e votat de cel care l-a investigat, in situatia in care si tu l-ai investigat si tu crezi (daca nu asa si e) ca respectivul poa sa fie procuror adica din tabara legii si nu a faradelegii, cum ai inteles ca stau lucrurile fara sa fi vazut filmul, tu nu l-ai fi votat si tu? Ce alte dovezi iti mai trebuie, moshule, sa recunoasca inainte de a fi votat? Am votat-o pe PW, nu am omorat-o, e al doilea vot, nu ultimul, e un vot ca sa inceapa sa vb, nu sa moara.

din 3 roluri aflate, 2 investigatori si un procuror, sau avocat... not bad ha? is curios cati investigatori mai sunt in jocu asta... lol... oricum pana acuma jocul a mers doar in favoarea mafiotilor
Da, e in favoarea mafiotilor ca sunt o suta de mii de roluri investigative care poa sa-i dibuiasca, da, Sir Edmund, dovada mai mare de Aberatium Debitatus nu puteai sa scoti.

confirm vot Sir Edmund, care ma voteaza desi Grave Digger a spus clar ca azi a obtinut date care sa confirme rezultatul investigatiei lui cu privire la faptul ca sunt nevinovat. Si aici nu suntem in situatie de "last three" ca sa nu mai conteze investigatiile ca unul e sigur nasul.

Sir Edmund
Fri 18th May 2007, 22:20
Io cu tine nu mai am ce discuta, Sir Edmund. Esti un mafiot nasparliu care nu e interesat decat de ce spune el. Tu nu citesti nimic din ce zic asa ca nu ma mai obosesc cu tine dupa postul asta.

nu mai discuta nimic cu mine, da voteaza-ma... deci ii clar... tu asa votezi pe toata lumea, nu astepti informatii, nu astepti nimic... pe care ti se nazareste, il votezi si cu asta basta, ce coneza ce rol...

confirm vot Sir Edmund, care ma voteaza desi Grave Digger a spus clar ca azi a obtinut date care sa confirme rezultatul investigatiei lui cu privire la faptul ca sunt nevinovat. Si aici nu suntem in situatie de "last three" ca sa nu mai conteze investigatiile ca unul e sigur nasul.

Grave Digger... al 3-lea investigator... is tare curios, daca din 4 roluri care le stim, cel putin 3 is investigatori... de si nici PW nu m-ar mira sa fie investigatoare... cum functioneaza jocu asta de mafia? 11 investigatori, 1 nebun, 1 doctor si 5 mafioti? sau?

Lt Zymak
Fri 18th May 2007, 22:23
Frustrant, nu?

Sir Edmund
Fri 18th May 2007, 22:27
de loc... mai degraba ireal...

Lt Zymak
Fri 18th May 2007, 22:31
...zise lupul, si mai lua o gura de asfalt.

Sir Edmund
Fri 18th May 2007, 22:33
ce replica inteleapta... cum spui tu locotenente...

Andyy
Sat 19th May 2007, 06:33
Mie mi se pare ciudat cat de usor se trece cu vederea ce poate Makk sa faca din moment ce crisd se presupune ca i-a gasit ceva obiecte in celula. Mie sincer mi-ar placea sa stiu ce obiecte.
e bine ca nu a spus Crisd ce obiecte a gasit la mine-n celula, iar asta fiindca acel lucru cu o semnificatie strans legat de certitudinea votului meu de azi.
Adica totush votul tau se datoraza obiectului nu doar sa vezi reactiile noastre ?

Iar Crisd e bine sa nu spuna ce a gasit la mine, pt. a-mi putea desfasura activitatea si de aici inainte
Ce activitate pasnica? Aceea de a vota doar sa vezi ce reactii au ceilalti? Ca presupun ca deaia ziceai ca nu a murit nimeni si tu esti inca activ.

Cat despre Crisd.. mie tot nu mi se pare in regula rolului lui cu abilitati fara un nume. Un gardian anume cu ceva abilitati, sau un prizonier fara abilitati.

Andy vad ca tu tot incapatzanat esti
Da.. asa is eu in general.. si scuza-ma ca o sa tot insist pe asta pana o sa ma lamuresc.

Crezi ca daca eram patat ma lasa makk asa usor??
Te lasa? S-o luat de PW nu de tine din cate am vazut.
Si daca Silviu are dreptate si sunteti Gardieni amandoi si toata chestia cu celula si obiectele gasite acolo ii "inteleasa" atunci ati jucat foarte frumos. Cine ar putea stii oricum?

GraveDigger
Sat 19th May 2007, 06:45
Grave Digger... al 3-lea investigator... is tare curios, daca din 4 roluri care le stim, cel putin 3 is investigatori... nu sunt investigator.. obtin informatii, fara sa investigatez :))

crisd
Sat 19th May 2007, 08:23
Andy mai citeste o data posturile mele si ale lui makk. Daca eram mafie ii luam glanda. El a provocat toata chestia aia din care a trebuit sa dau info despre mine. Nu l-as fi lasat pt nimik in lume daca nu as fi vazut obiectele din celula lui. Despre mine am spus ca is detinut. Ce altceva mai vrei sa sti? Se pare ca la noapte o sa ma concentrez sa aflu ce hram porti tu. Poate ca daca o sa ma lasi sa traiesc o sa le spun maine satenilor ce informatii o sa am despre tine. Ce zici batem palma??Zymak vezi ca nu am vazut nicaieri rolul sau ceva info despre activitatile tale.. Nu iau votul pana nu vad ceva clar.Sper sa ma intelegi pt ca si eu am fost fortat sa ma expun un pic.

Lt Zymak
Sat 19th May 2007, 09:09
nu sunt investigator.. obtin informatii, fara sa investigatez
Biserica-ntr-un picior, ghici ciuperca ce-i? :)

Zymak vezi ca nu am vazut nicaieri rolul sau ceva info despre activitatile tale.. Nu iau votul pana nu vad ceva clar.Sper sa ma intelegi pt ca si eu am fost fortat sa ma expun un pic.
A, si pt. ca si-a dezvaluit crisd presupusul rol, acuma tre sa faca la fel toata lumea. Ieri, cand nu vroiai, si era normal, sa il spui, asa pe niste acuze fara rost, eu te-am sustinut, dar vad ca tu nu mai gandesti la fel.

In jocul de mafia, logica trebuie sa ne dicteze toate actiunile. Logica actiunilor mele v-am explicat-o. V-am spus foarte clar ca am info despre PW, ca necesita o geanta noua pt. dosare, ca am votat-o crezand ca procuror=de partea legii, adica nu a infractorilor care suntem, crezand ca si Makk are o investigatie la adresa ei si toate lucrurile se pupa frumos fara sa ma deconspir.

Acuma, care e logica actiunilor tale, crisd? Care e logica votului tau care ramane in continuare, fara argumente, cu actiunile mele explicate si cu info despre nevinovatia mea din partea lui GD? Care e logica faptului, ca tocmai tu, care ai fost in aceeasi situati si cica stii ce important e sa nu dai mafiei date letale despre rol, sa ceri acum sa povestesc tot de-a-fir-a-par?

Lt Zymak
Sat 19th May 2007, 09:11
Pana una alta, vad ca toata lumea a uitat-o pe PW. Sunteti voi, astia care va uitati la film, asa de siguri ca daca ar fi procuror, ar fi de partea satului? Sau poate fi altceva periculos? Ca io nu vad de nici un fel dosarele penale in avantajul satului.

boculetz
Sat 19th May 2007, 09:21
vai ce rau imi pare ca n-am prea avut timp sa fiu activ .. ca e o mafia f interesanta. dar... pe langa faptul ca pe procuror il cred satean ( doar gardienii corupti is mafioti, asha cred ) ash atrage atentia aspura altui inactiv ( ca mine) si anume mircione...care nu stiu daca o fost totusi f ocupat.

mircione2001
Sat 19th May 2007, 10:09
vai ce rau imi pare ca n-am prea avut timp sa fiu activ .. ca e o mafia f interesanta. dar... pe langa faptul ca pe procuror il cred satean ( doar gardienii corupti is mafioti, asha cred ) ash atrage atentia aspura altui inactiv ( ca mine) si anume mircione...care nu stiu daca o fost totusi f ocupat.

eu citesc si astept sa vad ce se mai intampla. oricum o sa ne dam seama de mai multe cand o sa mai moara unii altii si se mai deslusesc apele.

totusi nimeni nu s-a legat ca nu au fost victime in noaptea asta. oare ce sa se fi intamplat? ori un doctor a vindecat victima ori un bodyguard a retinut atacatorul.

Vizantero
Sat 19th May 2007, 10:20
Cateva lucruri clare :
1. faptul ca nu a murit nimeni noaptea trecuta nu-i meritul vreunu-i doctor , ci , dupa cum vedeti din poveste , cel vizat nu era in celula !
2. tot din poveste inteleg ca un gardian ( caruia celalalt detinut ii zice seful si care se plimba nestingherit prin inchisoare izbind cu bastonul in zabrele ) , deci un GARDIAN este personajul negativ , cel care venise sa omoare !
3. eu procuror de partea detinutilor nu prea am auzit ! O explicatie de la PW ar fi mult mai buna - acum si repede !!!

Votez PW pentru explicatie

Professional_Widow
Sat 19th May 2007, 10:48
Pana una alta, vad ca toata lumea a uitat-o pe PW. Sunteti voi, astia care va uitati la film, asa de siguri ca daca ar fi procuror, ar fi de partea satului? Sau poate fi altceva periculos? Ca io nu vad de nici un fel dosarele penale in avantajul satului.

zymak ar fi mai bine sa taci, daca sa gandesti inainte nu poti.
din cate stiu eu, nu am zis ca sunt procuror, ci am recunoscut ca am dosare la mine. daca nu ai fi spus faza asta votul meu ar fi fost inca pe tine. cat despre rolul meu nu am de gand sa mai dau alte informatii prea curand.

Lt Zymak
Sat 19th May 2007, 12:58
Ba-mi pare rau, dragutza, tocmai pt. ca gandesc nu vreau sa las treaba nelamurita, chiar daca vulturii imi roiesc pe deasupra capului. Nici eu nu am zis ca esti procuror, ci am zis ca persoanele care cunosc serialul sa ne explice de ce ai tu dosare, si de ce a avea dosare in puscarie e un lucru bun si proprietarul trebuie lasat in pace. Ca vad ca tie ti se pare un lucru normal sa nu fii detinuta.

LUMEEEE!. PROFESSIONAL WIDOW NU E DETINUTAAAAA! NOI SUNTEEEEEM! EA NU EEEEEE! NU VREM SA STIM DE CEEEEE?

Lt Zymak
Sat 19th May 2007, 13:02
P.S. Nu e vina mea ca modul a facut un joc cu sanse inegale, in care un cerc restrans, exclusivist, intelectual si informat, are voie sa gandeasca si sa imparta dreptatea cu linguritza la astia mai putin pusi la curent dintre noi. Daca jucatorii mai putin fair-play, care stiu filmul, nu ne-ar face sa ne simtim ca magaru-n ceatza pe aia care nu il stim, jocul ar fi mai frumos, dar nu, deja e vb de elitism printre spectatorii serialului, ca ma rog de zile in sir sa ne explice si nou Dosariada si ei nimic. Parca e ordinul de pazire a secretului casatoriei lui Isus cu Maria Magdalena.

SilveXtru
Sat 19th May 2007, 13:22
Din cate imi amintesc eu, directorul Pope din Fox River avea niste dosare, avocata lui Lincoln avea treaba doar cu el si nu umbla cu dosare la ea. Nush ce sa cred... nu inteleg de ce sunt asa de multi investigatori. Nu cred ca sunt numai detinuti si gardieni si punct. cred ca mai sunt si oameni din personalul inchisorii, pentru ca nici un detinut in serial nu avea dosare la el, din cate stiu eu.
Vizantero nu`s de acord cu tine... zice clar la inceputul zilei...

-Unde-i ma, asta?
-Nu e aici, sefu, a fost chemat la...

Cred ca la infirmerie a fost chemat, pentru ceva analize, in opinia mea cel vizat azi noapte a fost salvat de doctor. Era loc liber jos, deci omul e un detinut... nu esti atent Vizantero ci doar postezi la fuga si dispari... votez Vizantero
Totusi ar fi bine PW daca tot ai dosare si stim toti asta, sa ne spui ce faci cu ele. daca vrei sa fie in folosul satului... daca nu, te-apasam. :)

P.S: Zymak, Isus nu a fost casatorit never... aia cu Maria Magdalena ii o aberatie mare...

Sir Edmund
Sat 19th May 2007, 13:38
deci lui zymak, ii se spune foarte clar, ca dupa cum reiese din film, PW daca ii procuroare sau daca ii avocata, NU ARE CUM SA FIE VINOVATA! in film nu era nici un procuror sau avocat de partea gardienilor!... mai mult daca PW zice ca nu-i procuroare in proportie de 80% ii Veronica Donovan, cea care incearca sa-l scape pe Lincon de la executie... da ce ma face pe mine curios, ii de ce insista asa tare Zymak, sa-si dea PW rolu?

kitzkhan
Sat 19th May 2007, 14:07
vot vizantero pentru incurajare , poate mai dai si tu peaici, nu incerc sa pornesc o carutz cum or sa zica unii.....

Professional_Widow
Sat 19th May 2007, 14:38
zymak intra pe net si citeste un rezumat al serialului k sa nu mori prost si ca sa nu mai mananci.. cu polonicu bine? doctorii, procurorii, avocatii, gradinarii, guvernatorii inchisorii nu sunt detzinuti, da asta nu inseamna ca sunt mafioti.

dupa dosarele mele (in caz ca nu au informatii eronate prin ele), vizantero e curat. la fel si maddalush.

zymak nu e investigator, dar are dreptate la faza cu dosarele si makk cu atat mai putin nu e investigator pentru ca votul lui pe mine nu s-a bazat pe vreo investigatie.. a fost pur speculativ.

Professional_Widow
Sat 19th May 2007, 14:40
nah.. eu votez zymak pentru ca merita :) poate o fi vreun soi de agent secret in slujba guvernului (oamenii aia rai)

crisd
Sat 19th May 2007, 14:45
mah dar se pare ca aici toti is curati. Zymak eu nu am spus suta la suta ca tu esti mafiot. Eu am spus ca ceace am vazut la makk ma face sa am incredere in el deocamdata. NU stiu daca e posibil ca mafiotii sa omoare pe cineva fara arma dar o sa o vedem si pe asta. Deci daca ala te acuza de ceva si moderatorul spune ca la 3 voturi poti sa spui rol de ce nu spui si tu un rol sa incerc sa ma dumiresc si eu cu privire la ceace se intampla aici. Chiar mor de curios sa vad de ce sunt atatia anchetatori

Professional_Widow
Sat 19th May 2007, 14:49
pai catzi anchetatori sunt crisdeule?

Lt Zymak
Sat 19th May 2007, 15:07
zymak nu e investigator, dar are dreptate la faza cu dosarele si makk cu atat mai putin nu e investigator pentru ca votul lui pe mine nu s-a bazat pe vreo investigatie.. a fost pur speculativ.
Tocmai am spus ca e investigatie. Altfel de unde stiam, mi-a scris mama mea pe un biletel alaturi de senvisul din ghiozdan? Mai nou, investigatorii care nu ne plac sunt considerati spionii mafiei si votati... bravo, cine vorbea de murit prost.

Daca mi se da macar un argument valid pt. care nu mi se ia in considerare investigatia CONFIRMATA CHIAR DE CEA INVESTIGATA, care mai nou ma si voteaza, si daca mi se da macar o modalitate prin care numele rolului meu poate ajuta in vreun fel satul in loc sa fie ajutat de investigatiile mele, eu spun si numele rolului, care, normal, n-are nici o relevanta.

Professional_Widow
Sat 19th May 2007, 15:29
ce mare investigator esti tu zymak? chiar vreau sa aud numele rolului tau.

votul meu e pt ca nu e joc de partea satului sa te iei de oameni nevinovati (ei si ce daca ai aflat ca am dosare si gentutze la mine?) si nu e joc de partea satului sa faci oameni nevinovatzi sa isi declare rolul care ar putea fi unul mai important pentru sat decat al tau. asa ca nu te plange ca te-am votat ca daca as fi avut vreun obiect contondent printre dosarele alea tzi l-as fi infipt imediat in beregata.

Daemon
Sat 19th May 2007, 16:20
zymak intra pe net si citeste un rezumat al serialului k sa nu mori prost si ca sa nu mai mananci.. cu polonicu bine?

Professional Widow, ai avertisment pentru limbaj suburban dintr-o mahala ai carei locuitori de origine rroma au obiceiul de a da cu jula la confratii lor expulzati din italia pentru cersetorie si prostitutie cu minori. (dupa parerea mea).

Rog la o minima decenta, faceti-va crezuti prin puterea argumentelor nu prin ascutisul limbii.

kitzkhan
Sat 19th May 2007, 17:29
incepe sa ma enerveze .
Pw deci daca ti-a zis omu' clar ca ai niste dosare si tu zici ca are dreptate, cum naiba de nu-l crezi ca ie investigator?....
........ca doar nu citeste in globul de cristal

Andyy
Sat 19th May 2007, 19:10
Total deacord Crisd. devote Crisd
deget PW

kitzkhan
Sat 19th May 2007, 21:02
dupa dosarele mele (in caz ca nu au informatii eronate prin ele), vizantero e curat. la fel si maddalush.

nu vi se pare ciudat cum are Pw informatii ca sunt curati tocmai aia de tac din gura si merg pe burta asteptand noaptea?

ce mare investigator esti tu zymak? chiar vreau sa aud numele rolului tau.

Am mai zis-o soi o mai zic omu ti-a spus ce faci si ai confirmat

LUMEEEE!. PROFESSIONAL WIDOW NU E DETINUTAAAAA! NOI SUNTEEEEEM! EA NU EEEEEE! NU VREM SA STIM DE CEEEEE?
si cum zice si Lz chiar asa cum de noi astia bunii stam toti la puscarie si ea nu, noi puscariasii trebuie sa ne ajutam intre noi.

Si ia uitati si aici:
pick me, pick me :) ...la mine sigur gasesti doua obiecte foarte importante...:)

ai aici

makk crezi ca e in avantajul tau sa spun ce a fost in celula ta?? Daca da anuntama.Ceace pot sa spun este ca ai 3 obiecte si al treilea am primit specificarea ca e ciudat.

2 obiecte= 3 obiecte?

deci in concluzie io ii vad pastia in cardasie:

1.PW
2.Vizantero
3.Madalush
4.Makk
5.Crisd

sau totodata poti fii io nebun si sa sufar te teoria conspiratiei :D

Professional_Widow
Sat 19th May 2007, 21:09
Professional Widow, ai avertisment pentru limbaj suburban dintr-o mahala ai carei locuitori de origine rroma au obiceiul de a da cu jula la confratii lor expulzati din italia pentru cersetorie si prostitutie cu minori. (dupa parerea mea).

Rog la o minima decenta, faceti-va crezuti prin puterea argumentelor nu prin ascutisul limbii.

:)) sorry Daemon

princessxy
Sat 19th May 2007, 21:14
Datorita faptului ca voi fi plecata maine toata ziua, pana seara tarziu, si a faptului ca mai multi au fost prinsi cu referendumul si turismul electoral :), ziua 2 se prelungeste pana maine la ora 21.00.
Imi cer scuze de aceasta intarziere si promit ca voi face tot posibilul sa nu se mai repete!

Game on!

Professional_Widow
Sat 19th May 2007, 21:20
acum, revenind la joc va pun intrebarea: poate fi zymak considerat investigator/anchetator daca ne spune ce obiecte avem in posesie? nu neaparat! mai degraba zymak poate fi un spion de oricare fel daca ne spune ce obiecte avem la noi. poate chiar de partea mafiei sau poate chiar de partea satului. insa il scoate cu ceva pe zymak faptul ca are abilitatea asta? nu! si stiind ca nu toate personajele de partea satului sunt detzinuti (pentru ca cei care au vazut filmul pot spune ca mai este o doctoreasa, o avocata, un tip care o ajuta pe avocata, un guvernator etc etc care n-au cum sa fie mafioti) de ce ma acuza el pe mine in toate partile? de ce insista sa-mi dau rolul? de ce pierde timpul pretios concentrand toata atentia pe mine cand mafiotii sunt printre noi? de ce persista in toate treburile astea? si de ce il numiti investigator? pana acum singurul investigator care v-a dat date concrete despre nevinovatzia unor persoane sunt eu, nu crisd care scotoceste prin celule si va zice ce atzi primit de mancare dimineatza, nici zymak care a scos faza cu dosarele (si asa de curiozitate, ce-ai aflat in prima noapte?) si tot pe mine ma acuzati fara sa cititi ce s-a zis, fara sa vedetzi makr un pic despre ce e vorba in film.. ce sa mai zic acuma.. bravo

Lt Zymak
Sat 19th May 2007, 21:43
pana acum singurul investigator care v-a dat date concrete despre nevinovatzia unor persoane sunt eu
Draga, mai informeaza-te. Grave Digger a zis de vreo 3 ori pana acum ca a primit de la mod, in legatura cu mine, verdictul "NEVINOVAT" ad literam, chestiune confirmata de ceva ce am spus eu si nu stiu ce si nici nu are rost sa il intrebam ca sa nu il periclitam si mai mult dupa ce si-asa s-a expus pt. a salva un NEVINOVAT.

Daca tu tii cu tot dinadinsul ca sa fii singurul personaj cu titlul de investigator, nu-i nimic, ne dam la o parte si noi vom face... cautari, nu investigatii. Dar ai grija ce-ti doresti, doamna investigator, ca noua, la astia mai obisnuti cu parnaia din spatele gratiilor, nu ne place sa ne umfle gaborii investigatori dosarele cu gulgute otravite.

Apropos, as vrea sa-ti zic mot-a-mot exprimarea modului respectiv la cum, sa zicem, "investighez" eu, dar stii ca e ilegal. Cat despre prima noapte, nu am nici un rezultat care ar avea rost sa vi-l impartasesc acum.

Imi doresc sa ma linseze lumea, ca sa cada magareatza pe PW, care ori e mafie, ori nu vede in fatza ochilor de orgoliul din care are parte din belsug, cu polonicul.

Lt Zymak
Sat 19th May 2007, 21:45
Io mereu uit asa cate o fraza... asa ca mai dau un post.

PW, nu ne mai trimite sa ne informam sa nu stiu ce pe net, pt. ca acest joc nu vreau sa il tratez ca pe unul cu liste de personaje fixe de unde poti acorda alibiuri prin simpla asemanare cu roluri din film. Aia nu mai e mafie. Aia e comparare de liste. Si in al doilea rand, intr-un viitor nu f. departat vreau sa vad si eu serialul, si n-am de gand sa-mi stric suprizele ce ma asteapta citind inainte ca asa vrea PW sa ne trimita sa plimbam ursu ca sa scape de gura noastra.

Professional_Widow
Sat 19th May 2007, 22:07
bine atunci, dar nu ma acuza pe mine pe degeaba :p retrag vot zymak si nu mai stiu cu cine sa votez

Makk
Sat 19th May 2007, 22:18
Professional Widow e mai mult ca sigur avocata, iar singura avocata care umbla prin Fox River cu dosare dupa ea era Veronica, prietena lui Lincoln, pe care-l ajuta oarecum cu investigatii spre a-l exonera de crima inscenata de catre serviciile secrete subordonate presedintei. Asadar, e nevinovata, pentru ca apara un detinut nevinovat, si cu asta am inchis dosarul :)

Lt Zymak
Sun 20th May 2007, 09:55
A, deci sa inteleg ca alibi-ul ei e dat de film, si nu de joc... exact de ce-mi era frica n-am scapat. Pai hai sa gatam jocul atunci. Toti care se stiu nevinovati sa iasa cat mai e timp repede in fatza si sa-si spuna rolul pt. ca Makk sa nu moara si sa ne lumineze care ce e. Primul o sa fiu eu.

Deci Makk, hai, rezolva-ma si pe mine: io sunt detinut pe viatza cu prieteni in libertate care pot sa-mi palmeze orice obiecte le comunic pt. care am cerere din puscarie de la detinutul pe care-l "investighez", obiect care ii e reprezentativ, iar numele rolului e "furnizor".

Daca altfel nu se poate, si lumea nu face eforturi sa evite chestia cu comparatia listelor, hai repede si restul ca sa gasim pe cei care nu au cum sa mai ia roluri bune pt. ca toate sunt deja luate.

dariux
Sun 20th May 2007, 10:04
vote PW

in ciuda celorlalti suspecti, chiar ma gandeam la LT Zymak prea s-a suit pe SirEdmund, prea brusc, totusi PW la ora actuala mi se pare si mai suspecta, avand in vedere si limbajul ei.

dariux
Sun 20th May 2007, 10:06
Zymak rolul tau pare valid sper sa fie a tau.

Maddalush
Sun 20th May 2007, 10:43
Kitzkhan, daca te uiti tu cu mai multa atentie multa vreme l-am aratat cu degetul pe Vizantero. Si nici fata de Makk nu aveam sentimente prea bune. Dupa ce logica originala ma pui in cardashie cu ei???
vote kitzkhan pentru teoriile insidioase care nu ajuta satul. Oricum, astept explicatie.

kitzkhan
Sun 20th May 2007, 11:25
De cate ori ai postat in mafia asta?
De ce tocmai acu ?
Cum se face ca PW tocmai despre 2 inactivi are informatiii ca sunt curati?

uite tocmai deaia

Maddalush
Sun 20th May 2007, 12:32
Am postat de cate ori mi s-a parut necesar. Nu stiam ca numarul de posturi este un criteriu pentru a determina cat de vinovat este cineva. Am postat tocmai acum pentru ca tocmai acum m-ai acuzat din senin, fara sa-ti sustii cu vreun argument acuzatia. Este de preferat sa postez des si inutil? Mie imi pari foarte suspect cand te arunci asa, fara motiv.

delphy
Sun 20th May 2007, 12:48
noa am revenit si eu
si vad ca lumea se cearta serios (calm fratilor)
din cate vad Makk si Crisd se scot reciproc
GD il scoate pe Zymark
si PW sice ca Viza si Madulasah sunt nevinovati
hmmmm
apoi o mai fost o incaierare intre edmind si zymark
si vad ca unele persoane is cam inactive (posteaza doar cat sa nu fie scosi)
l-as vota pe viza ca mi se pare tare suspect dar o zis pw ca e nevinovat (deocamdata cred ca e de partea satului, asa ca deocamdata nu il acuz)
vorez mircione pentru ca mi se pare destul de inactiv perntru stilul lui de postat
ma gandesc ca deocamdata nu vrea sa atraga atentia asupra lui
asa sa vad ce zice
implicit retrag vot zymark (cu toate ca nu mi se pare ca ar fi asa de nevinovat)

dariux
Sun 20th May 2007, 14:28
Lt Zymak ai si un nume? ni-l poti da sau macar o idee daca tot ti-ai dat rolul ca oricum noi care urmarim serialul stim cam despre cine este vorba.

Andyy
Sun 20th May 2007, 14:46
Eu tot nu inteleg cum au unii rol cu abilitate, implicit, rol important si nu au nume... asta ma lasa in aer.

delphy
Sun 20th May 2007, 15:18
simplu ca daca eu as zice ca is ...... neo in mafia matrix toata lumea ar sti ca eu is bun
toti si-ar zice numele si cei rai nu ar avea ce sa isi mai aleaga si ar fi evident ca is rai
asa ca avem o descriere (ca sa ii zic asa) a rolului si abilitatea
nu vi se pare normal?
ca mie da
la final apar si numele personajelor

Lt Zymak
Sun 20th May 2007, 16:52
Hai ma baieti, dati-va rolurile, ca o sa vedeti cum o sa inceapa s-o scalde mafiotii, saracii, care n-o sa aiba cum sa ia rolurile bune si sa mai si fie crezuti. Hai sa terminam.

Sir Edmund
Sun 20th May 2007, 16:56
la atatea roluri cu investigatii, nu exista ca cel putin 1 investigator sa nu fie de partea mafiotilor...
Ganditi-va putin, cine se foloseau de unii gardieni? agenti federali... care l-a fel erau corupti sau cu interese. So, nu m-as mira ca cel putin unu din investigatori, sa fie agent federal iar daca ar fi asa, nu m-ar mira sa iasa si curati la investigatii... ii prea de tot... oricine vine cu rolu, are investigatie... pff...

Sir Edmund
Sun 20th May 2007, 17:03
iar ideea ta zymak ii aberanta... in primu rand, pt. ca totusi incercam sa jucam mafia, nu bambilici... si in al doilea rand, ce o sa te faci cand o sa ai 2 Linconi, 2 Scofielzi, 2 Sucre... etc. pe care o sa-l crezi?

Lt Zymak
Sun 20th May 2007, 17:48
E clar ca esti mafiot, d-aia ti se pare nasoala ideea, dar oricum, stai linistit, e imposibil ca intr-un joc cu roluri comparabile cu sursa de inspiratie n-a reusit niciodata vreun mafiot sa treaca drept cel original. Ceilalti sateni imediat isi dau seama.

Lt Zymak
Sun 20th May 2007, 17:51
A, nu vrem bambilici, da' io cand ma strofocam sa aduc argumente, sa tin rolul ascuns de mafie, sa jucam pe bune, faceati gura ca nu pusca cu rolurile din film. Acuma hai, nu mai dati inapoi. Si daca avem doi scofielzi sau nu stiu ce, avem de unde sa-i alegem pe mafioti, si anume chiar dintre cei 2 de-un fel.

princessxy
Sun 20th May 2007, 20:51
[O alta zi, tot curtea inchisorii]
Un grup de vreo 20 de detinuti se iau la bataie. Printre pumni si picioare in figura se mai impart si replici acide:
-Tradatorule, sunt sigur ca tu esti ala care ne toarna la gardieni!
-De cand aveam ochii pe tine, spune clar, te-ai aliat cu cainii de gardieni asa-i?
-Pun mana pe tine, am sa te omor! N-ai sa mai traiesti sa vezi o alta zi!

Dar inainte ca actiunea sa devina serioasa, lupta este intrerupta de gardieni, iar prizonierii sunt incuiati inapoi in celule.

Nu moare nimeni. Este noaptea 3 pana luni ora 21.00. Trimiteti tintele!

princessxy
Mon 21st May 2007, 20:02
[Infirmieria inchisorii, in plina noapte]

Ca de obicei Gravedigger lucreaza pana tarziu. De fapt nimic interesant nu-l asteapta acasa. Se gandeste la viata lui.
A fost un chirurg de succes dar de cand sefii spitalului l-au prins in magazie cu acul in vene, viata i s-a schimbat. Poate ca in bine. A intrat la dezintoxicare, a renuntat la droguri, si a reusit sa primeasca chiar un job. Chiar daca jobul era la FOX River, totusi practica medicina, si o facea cu aceeasi pasiune cu care a facut-o intotdeauna. Pasiunea asta i-a adus insa si probleme. Uneori se implica prea mult in cazurile detinutilor si nu reusea sa fie impartial. Cand unii dintre ei erau amenintati ii adapostea cate o noapte la infirmierie, pe motiv ca le facea un set complet de analize. Ii scapase pe multi de la o bataie zdravana, sau poate chiar de la moarte. Era multumit de viata lui acum.
Deodata i se pare ca aude pasi. Iese pe hol cautand sa auda de unde vin pasii, insa este inconjurat de liniste. Poate i s-a parut. Poate... dar deodata simti o lovitura puternica in cap si totul i se intuneca in fata ochilor.
-Ti-am promis ca vei plati! N-ai putut sa stai la locul tau!
Iar pasii se indeparteaza usor in noapte...

GraveDigger(doctor) a murit. Este Ziua 3 pana joi ora 21.00

Linsare instanta 8 voturi
Linsare la termen 5 voturi
Declaratie de rol 3 voturi.

Maddalush
Mon 21st May 2007, 20:32
acuma am vazut ca ce mi-a spus mod a fost confirmat in joc... deci am infomartii ca zymak nu e vinovat.
In concluzie Zymak nu e vinovat pentru ca a fost aparat de GraveDigger, care era de partea satului...
Pacat de Sara Tancredi. La cum evolueaza filmul am fi avut foarte multa nevoie de ea. :(

Maddalush
Mon 21st May 2007, 21:01
Andy mai citeste o data posturile mele si ale lui makk. Daca eram mafie ii luam glanda. El a provocat toata chestia aia din care a trebuit sa dau info despre mine. Nu l-as fi lasat pt nimik in lume daca nu as fi vazut obiectele din celula lui. Despre mine am spus ca is detinut. Ce altceva mai vrei sa sti? Se pare ca la noapte o sa ma concentrez sa aflu ce hram porti tu. Poate ca daca o sa ma lasi sa traiesc o sa le spun maine satenilor ce informatii o sa am despre tine.
Ce se mai aude cu investigatia asupra lui Andyy, crisd?

dariux
Mon 21st May 2007, 22:07
zymak cu ce ne ajuti ziua asta?
pana una alta vote SIr Edmund

Lt Zymak
Mon 21st May 2007, 22:09
Dupa parerea mea treburile stau asa:

Probabil nevinovati
Mircione - Nevinovat (puscarias investigat de Lt Zymak)
Makk - Nevinovat (investigat de Crisd si PW parca)
Professional_Widow - Nevinovata (Avocata, cica :) )
Lt Zymak - Nevinovat (Furnizor, aparat de GD probabil)
Crisd - Nevinovat (Investigator care garanteaza pt Makk)

Cu sanse mari sa fie nevinovati
Kitzkhan - probabil Nevinovat (a aparat un nevinovat cu argumente logice)

Probabil vinovati
SirEdmund - probabil Vinovat, a sarit cu aberatii pe un nevinovat, nu vrea sa se dea rolurile pe fatza.
Vizantero - probabil Vionvat, tace la fel cum tace de fiecare data cand e mafie.
Andyy - posibil Vinovat, cam Gica-contra, nu vrea sa le acorde credibilitate lui crisd si makk.

Fara indicatii
Boculetz
Dariux
Delphy
Maddalush
Silvextru
Teffc

Hai sa votam toti pe cate unul ca sa isi dea rolurile, si e clar ca o sa mearga bine treaba, daca toti satenii joaca cu cartile pe fatza. votez teffc pentru rolisorul ei dragutz.

Lt Zymak
Mon 21st May 2007, 22:12
De fapt are dreptate dariux, mai bine ii votam pe aia suspecti. devotez teffc, votez Sir Edmund si pe dariux il trec la "cu sanse mari sa fie nevinovat" :)

Maddalush
Mon 21st May 2007, 22:41
Zymak, asta cam inseamna ca exista indicatzii cu privire la mine. Poate vrei sa reanalizezi si sa rectifici ce ai scris.

Sir Edmund
Mon 21st May 2007, 23:29
si pe dariux il trec la "cu sanse mari sa fie nevinovat" hahahahaha :)) doar ca ma votat pe mine? omg, asta deja la tine ii ceva personal... ce sa zic imi pare rau de tine... zymak... pe langa ca ii aberanta faza ca toti sa-si dea rolu, si sa tragem concluzii, aceasta nici macar nu poate fi pusa in practica... Declaratie de rol 3 voturi.... so eu zic sa vi cu alte idei ceva mai realiste eventual...

Professional_Widow
Mon 21st May 2007, 23:36
zymak e curat, deci ar fi bine sa incepem sa gasim niste mafioti cat mai repede si sa nu ne mai certam atata

Sir Edmund
Mon 21st May 2007, 23:42

daca ii sa o luam asa, si eu am aparato pe PW care ii pe lista ta de nevinovati din cate vad
lol man... nici tu nu stii ce vrei...

Lt Zymak
Mon 21st May 2007, 23:46
Sir Edmund, se poate pune in practica daca voteaza lumea. Tu mai ai nevoie de un vot ca sa ai aprobarea regala sa ne spui marsaviile pe care le comiti.

Cat despre Madalush si Vizantero nu mai retineam postul lui PW. Imi updatez lista imediat.

Dupa parerea mea lista momentului e asa:

Posesori de alibi
Mircione - Nevinovat (puscarias investigat de Lt Zymak)
Makk - Nevinovat (investigat de Crisd si PW parca)
Professional_Widow - Nevinovata (Avocata, cica :) )
Lt Zymak - Nevinovat (Furnizor, aparat de GD probabil)
Crisd - Nevinovat (Investigator care garanteaza pt Makk)
Vizantero - Nevinovat (Investigat de PW)
Maddalush - Nevinovat (Investigat de PW)

Nevinovati prin jocul lor

Probabil vinovati
SirEdmund - probabil Vinovat, a sarit cu aberatii pe un nevinovat, nu vrea sa se dea rolurile pe fatza.
Andyy - posibil Vinovat, cam Gica-contra, nu vrea sa le acorde credibilitate lui crisd si makk.

Fara indicatii
Boculetz
Dariux
Delphy
Silvextru
Teffc

Lt Zymak
Mon 21st May 2007, 23:47
Vezi, Sir Edmund, ce usor se strange latzul in jurul mafiotilor, saracii, care nu mai pot dormi linistiti de atatia investigatori si roluri decupate din film. Ca tot veni vorba de investigatori, io totusi nu inteleg cum PW, care e avocata, face investigatii. Daca tot stim ca face investigatii, hai sa ne zica si noua ce rol are.

teffc
Tue 22nd May 2007, 00:52
Salutare. Sa vedem...mie nu imi place kitzkhan pentru ca desi a aparat logic un nevinovat se poarta ca un mafiot care nu isi justifica toate actiunile, ami ales carutza aia frumoasa din ziua 2 asupra lui pw. Imho un mafiot destept s-ar alia temporar cu cineva care e nevinovat pentru a parea si el de partea satului. Si asta mi se pare ca a facut el si ca Zymak e in cardashie cu el. Mie jocul lui nu mi se pare atat de curat pe cat zice Zymak.

De altfel, de cate ori i se contracareaza argumentele tace si apoi se indreapta catre o alta tzinta, poate poate gaseste si el un coltzishor de care sa se apuce.
E adorabil cum incearca sa fortzeze din ce in ce mai mult declaratii de rol.
Si prea multa teoretizare strica. Cred ca suntem toti destul de maturi si de constienti ca sa rationam. Daca sunteti de partea noastra de ce nu sunteti mai clari in ceea ce ziceti si folositi tot felul de cuvinte pompoase. E adevarat ca dau foarte bine in post-uri. Dar din cate citisem, e o tactica mafiota sa repeti o idee de n-spe mii de ori pana se impamanteneste si ameteste de tot populatia...care voteaza...voteaza cum sugereaza mafia.

Din cauza asta, o sa votez kitzkhan si o sa indrept un deget ferm si acuzator catre Zymak