PDA

View Full Version : Stie cineva ce sa intamplat cu Makk??

behemoth
Wed 15th Aug 2007, 23:55
Fratele lui Adi a trimis un mesaj pe messenger prin care anunta ca Adi a fost grav ranit intr-un accident de masina. Era in coma si mesajul nu suna prea optimist. Daca are cineva detalii in plus cu privire la starea lui va rog sa le postati aici.

princessxy
Thu 16th Aug 2007, 08:43
Am primit un mesaj duminica dimineata din care am inteles ca dupa o saptamana de coma, Makk ar fi cedat si a murit... Nu stiu ce sa zic, sunt f socata, am mai cerut detalii, dar deocamdata nu am primit nimic de la el.
Nu-mi vine sa cred ca mai ieri ne luam gaturile un mafii si acum...

Vizantero
Thu 23rd Aug 2007, 13:23
Va rog sa veniti cu informatii suplimentare ! Va rog !
Intru zinic , in speranta ca aveti noutati ... ca stiti ceva si impartasiti cu noi ...

Eu cred ca datoram ceva lui Makk ! Altceva , nu tacerea asta haina !

Daemon
Sun 26th Aug 2007, 21:22
w00t

totdeauna imi imaginam ca eu o sa fiu primul care da coltul din accident de masina si lumea o sa ma planga... acu sa speram ca e doar o farsa.

delphy
Mon 27th Aug 2007, 10:34
si eu am primit mesajul de care zice princess (si ma gandeam sa intreb si eu daca stiti ceva)
si eram online atunci si am ramas f socat
am cerut lamuriri atunci dar cred ca era prea ocupat sa raspunda la oameni
nush ce sa cred sau sa zic

kitzkhan
Mon 27th Aug 2007, 11:44
oricum , daca chiar asa s-a intmplat, nu cred ca este momentul sa puneti presiune cu intrebari, cu timpul o sa aflam exact ce s-a intamplat

mircione2001
Mon 27th Aug 2007, 16:22
pacat mare pacat. de-a dreptul socant sa vezi cum unii altii pe care ii stii (chiar daca doar de pe forum cu mafia) se duc pe lumea cealalta.

behemoth
Tue 4th Sep 2007, 22:54
mai socant ii modu in care se duc.. abia isi terminase scoala.. ce stupid si idiot sa fii doctor si sa mori in accident de ambulantza... trist, foarte trist...

zero
Wed 10th Oct 2007, 16:34
R.I.P

HEffie
Mon 15th Oct 2007, 01:38
Deci intradevar, detaliile raman precum descrise mai sus?

behemoth
Tue 3rd Feb 2009, 01:20
Deci intradevar, detaliile raman precum descrise mai sus?
din fericire nu...pana la urma a "inviat"....se pare ca nu si pe RMC, dar si-a revenit din coma si si-a schimbat si meseria...face ceva in farmaceutica si deci nu mai trebuie sa mearga pe ambulantele sinucigase