View Full Version : Mafia 81 - Borat vs. Glodu
Vizantero
Mon 24th Mar 2008, 08:23
O vanzoleala fara precedent pe meleaguri dambovitene ... satul r(r)omanesc Glod , loc devenit celebru prin Boratul lui Sasha Baron Cohen ...
Pai mama lor de strainezi ! Venira la noi .. ca sa dansam , ca sa jucam , ca le place de noi ... si ne rasera o lume intreaga ! Nici macar nu spusera ca-i la noi , la romanica , cica-i in cazacstan , ce-o mai fi si asta ... Pai , mandria noastra ? Pai banutii nostri ? Ca ne zisera ca ne umple de bani , dar cine-i vazura ? Dar cateva tomobile noi tot se cumparara pe la noi ... pai da unde , fratica ? Pai nu cumva ne vandura ei la strainezi ? Pai nu-i jupuim de piei , daca-i dibuim ... Eu unul , cred ca a`lu`Pocitu` din capu satului e de-al lor , americanit d-asta ca prea se tine mandru si nici ziua buna nu mai da de la o vreme ... eu cu el as incepe ... ca trebuie sa starpim odata tradatorii dintre noi , Boratii lumii ... ca nu mai poti sa mai faci si tu un furtisag , un biznis daca nu-i incredere si uneala ... si , mai tre` sa vina si un nou sef de post , manca-i-as epoletii lui da organ... ca cu noi n-are el viata usoara ...
Reguli generale:
1. Peste 50% voturi: Eliminare instanta. Peste 33% voturi: Linsare la termen . Numerele de voturi necesare vor fi comunicate inaintea inceperii zilei
2. Termenele vor fi anuntate,in principiu 3 zile/zi, 1 zi/noapte.
3. Zilele incep si se termina la ora 10 AM, si daca toate tintele sunt primite, noptile incep mai repede.
4. Rezultatul la trimiterea tintelor se returneaza numai LA SFARSITUL NOPTII, imediat inainte de zi.
5. Incalcarile de la reguli , inclusiv in ceea ce priveste inactivitatea , vor fi aspru pedepsite.
6. Neintelegerile se rezolva prin mesaje adresate moderatorului , nu se admit solicitari pe forum
Traiesc : 3
Behemoth
Daemon
Kitzkhan
Morti : 7
Princessxy - ucisa de cutit in Noaptea1
Luke - sef de post , ucis de cutit in Noaptea2
Creative - Cutitar - mafiot , linsat de sat in Ziua2
Delphy - puradel nevinovat, linsat de sat in Ziua3
Patrunjel - betiv , ucis de cutit in Noaptea4
Anca - bataus - mafiot , linsat de sat in Ziua4
Crisd - culegator de plante , ucis de cutit in Noaptea5
Vizantero
Mon 24th Mar 2008, 08:24
Incepe Noaptea 1 - dureaza pana miercuri 26.03.2008 , ora 10.00 . Verificati-va mailurile si cei ce aveti de trimis tinte faceti-o !
Vizantero
Wed 26th Mar 2008, 11:49
Princess era cunoscuta ca om de frunte in Glodu . Averea sa , stransa prin munca mai mult sau mai putin cinstita , impunea respect si nimeni nu ar fi putut-o banui de implicatii in acest scandal . Un om de baza rapus de cutit in miez de noapte ...
Haoleu , manca-v-as , ce avurati cu Printesa ca era fata d-a noastra !! Pai asta duce la razbel , ca va luara dolarii americanilor mintile !!
Din Glodu , spre dimineata , razbat sunete ale polizoarelor .. si rromii nu ascut tapinele pentru a pleca la furat de lemne , ci sabiile razbunarii ...
Moare Princessxy , ucisa de cutit
Incepe Ziua 1 - tine pana sambata , 29.03.2008 , ora 10.00
Linsare instant - 5 voturi
Linsare termen - 3 voturi
delphy
Wed 26th Mar 2008, 13:58
da chiar ce aveti ma cu printesa
eu votez viza ca o fost mafie si jocul trecut si tot pe ea o scos-o in prima noapte :D :D :D
hai trezirea lume ca avem treaba azi
Daemon
Wed 26th Mar 2008, 14:02
Buna dimineatza la mos ajun.
Saraca Pirandaxy :(
Acum sa cautam niste cutitari.
Votez Kitzkhan
Zi si tu ceva sa ma linistesti. Cam ce ai in buzunare?
patrunjel
Wed 26th Mar 2008, 14:25
Daemon, tu ai cutit la avatar lol
creativemind
Wed 26th Mar 2008, 16:20
vai, chiar zicea ea ca o s-o omoare din prima noapte :(
votez patrunjel ca nu-l cunosc :p
creativemind
Wed 26th Mar 2008, 16:22
apropo, "ucisa de cutit" ii o exprimare interesanta. nu stiu, parca ar vrea sa zica ceva, ca de ex ca a fost omorata de psihopat sau ceva. numai mie mi se pare ?
Daemon
Wed 26th Mar 2008, 19:00
Si zi creativemind, din moment ce tu stii ca ea zicea ca o sa fie omorata in prima noapte, ca un cavaler ce esti, ai zis sa nu fie dezamagita fata... nu? Foarte... necreativ :).
crisd
Wed 26th Mar 2008, 20:03
creativemint incearca sa dezvolti putin ideea cu cutitul pls. Si ce ai avut cu patrunjelul??
A.n.c.a.
Wed 26th Mar 2008, 21:18
:)) da e firesc ca rromii sa aibe cutite..putem sa stim/banuim daca a fost omorata de psihopat sau mafie doar daca vor mai aparea sateni omorati de alte arme
behemoth
Thu 27th Mar 2008, 03:37
apropo, "ucisa de cutit" ii o exprimare interesanta. nu stiu, parca ar vrea sa zica ceva, ca de ex ca a fost omorata de psihopat sau ceva. numai mie mi se pare ?
Faza cu "rapusa de cutit" cred ca semnaleaza/indica faptul ca in jocul asta obiectele joaca un rol important. Ideea cu psihopatul nu mi se pare f. plauzibila. In contextul jocului, pare mult mai plauzibil ca cutzitul sa fie arma mafiotzeasca. Psihopatul ar folosi ceva mai crazy, mai psihopatic.
eu votez viza ca o fost mafie si jocul trecut si tot pe ea o scos-o in prima noapte
Nu stiu voua, da mie postu asta imi inspira de la o posta comportament de mafiot bibanel.
kitzkhan
Thu 27th Mar 2008, 09:38
salutare si buna dimineata.....daemon...ce sa am prin buzunare...pai nu prea am nimic.
Votez Delphy, nu de alta dar s-a trezit primu....sau poate nu a dormit azinoapte ...cine stie..
patrunjel
Thu 27th Mar 2008, 12:17
si mie mi se pare suspect delphy. asta doar ca prima impresie.
creativemind, poate o sa ne cunoastem :).
crisd
Thu 27th Mar 2008, 17:02
eu inca nu stiu ce sa votez. pana acum vad ca doar behemoth joaca mafia iar ceilalti is spectatori.E adevarat ca e prima zi dar asta nu scuza pe nimeni in a-si spune parerea.
Luke
Fri 28th Mar 2008, 02:32
Moare Princessxy , ucisa de cutit
Ma intreb cum de nu a observat nimeni ca nu avem rolul printesei. Stim doar ca "era de-a noastra", ceea ce era evident, doar nu era sa se omoare mafiotii intre ei.
Probabil ca tinand cont de antecedente, moderatorul nu i-a dat nici un rol in ideea de a o putea introduce ulterior ca inlocuitor :)
Eu zic sa-l luam la intrebari pe crisd. El (si cu Vizantero :) ) a fost capul rutatilor si in mafia precedenta, unde la fel a omorat-o pe Princess in prima noapte.
votez crisd
crisd
Fri 28th Mar 2008, 06:26
luke crezi ca poti fi mai exact? daca ai ceva info impotriva mea ar trebui sa fi mai convingator ca se duce ziua si poate ti se intampla ceva la noapte.
Daemon
Fri 28th Mar 2008, 08:24
Luke pare foarte stapan pe situatie. Daca el stie ceva de Crisd, chiar si fara sa divulge sursa, sa ne zica ceva mai clar.
kitzkhan
Fri 28th Mar 2008, 10:33
@LUKE
nu mi se par prea bune argumentele aduse din mafii anterioare
ai dreptate...ciudat ca nu se vede rolu' defunctei
@behemoth
faza cu rapusa de cutit...cred ca exista psihopat sau vigilante...si atunci este pusa ca ne induca cine pe care a omorat, cel putin asta este parerea mea..
@crisd
ultimu tau post a sunat ca o amenintare :D
Luke
Fri 28th Mar 2008, 14:35
exact :D
si zi crisd, ma ameninti? :rolleyes:
behemoth
Fri 28th Mar 2008, 18:48
Si mie mi se pare amenintare ultimul post a lui crisd.
Luke nu mi se pare atat stapan pe situatie cat confuz. Nu stiu daca ai glumit la faza cu antecedentele si cu moderatorul care poate nu i-a dat rol, dar oricum, ideea ii ca nu conteaza cine a fost capul rautatilor in mafia precedenta. Asta nu face pe nimeni mai mafiot sau ne-mafiot in jocul de fata. Daca ai informatii clare ii altceva, dar altfel pica acuzatia ta impotriva lui crisd...hehe...dar asta nu inseamna ca pica si reactia lui la acuzatia ta:D
crisd
Fri 28th Mar 2008, 19:50
Luke nu stiu daca ar trebui sa iei ca amenintare ceace am spus eu mai devreme. Mai repede e un avertisment care sa te faca sa te trezesti la realitate si sa te uiti la jocul in care jucam acum.Behemoth dragutzo imi place si aici cum ''judeci'' lucrurile. O sa incerc sa fiu cu un ochi pe tine in continuare.Si mi-ar place sa vad si reactiile celorlalti care simuleaza somn. A.N.C.A se pare ca a adormit din nou
behemoth
Fri 28th Mar 2008, 20:46
luke crezi ca poti fi mai exact? daca ai ceva info impotriva mea ar trebui sa fi mai convingator ca se duce ziua si poate ti se intampla ceva la noapte.
Luke nu stiu daca ar trebui sa iei ca amenintare ceace am spus eu mai devreme. Mai repede e un avertisment care sa te faca sa te trezesti la realitate si sa te uiti la jocul in care jucam acum.
:))) mda.. avertismentele de obicei se dau cu privire la ce se poate intampla ziua...ex: vezi ca te votam etc. sau poate vroiai sa aflii detalii cu privire la rolul lui luke ca sa stii daca merita sa i se intample ceva la noapte? ramane de vazut...nu ma grabesc sa te votez pt. ca asa joci tu de obicei da daca mai dai odata cu bota in balta o sa ai votul meu...
Daemon
Fri 28th Mar 2008, 22:21
Behemoth e pusa pe killarit.
A.n.c.a.
Fri 28th Mar 2008, 23:16
de dormit nu dorm, citesc, doar ca nu mereu am ceva nou de adaugat.. singurul lucru pe care nu l-am inteles e ceea ce a zis Luke despre antecedentele printesei..si de ce sa nu ii dea moderatorul rol...
da, nici mie nu mi se pare ca mafiile trecute sunt relevante pentru mafia asta. dar si asta e cu doua taisuri: daca Crisd e mafiot atunci ar putea avea doua motive sa o omoare pe Princessxy: fie se teme de ea, fie se bazeaza pe faptul ca nimeni nu o sa il creada atat de nepriceput incat sa repete strategia din mafia trecuta ( repetitie care l-ar evidentia ca potential mafiot) si vom crede toti ca e doar o coincidenta.. un fel de psihologie inversa.
totusi, asta nu demonstreaza ca el e mafiot..ca mai raman si restu..care la fel de bine ar fi putut sa o omoare..
in rest.. referitor la Crisd, mi se pare mai suspect la el faptul ca se agita cand e amenintat, decat faptul ca a murit printesa.
behemoth
Sat 29th Mar 2008, 02:12
behemoth e pusa pe joaca:) a.n.c.a., asa joaca crisd de obicei.. se agita:) dar cam in toate mafiile in care am jucat cu el, s-a purtat asa, si cam in toate a fost mafie..in fine, eu zic ca delphy e mai suspect ca el
crisd
Sat 29th Mar 2008, 06:38
Multumesc de comment A.N.C.A am invatat ceva si de la tine.trebuie ca ala care a venit cu ideea cum ca eu as fi mafiot s-a gandit bine inainte sa o omoare pe princess....Imi place ca unii chiar au invatat sa joace mafia.Cat despre mine si jocul meu o sa ma straduiesc sa fiu cat se poate de atent de data asta.Inca nu am decis pe cine sa votez si mi-ar place sa aud si parerile altora in legatura cu ce s-a discutat pana acum.
Vizantero
Sat 29th Mar 2008, 10:26
Numaratoare voturi
Kitzkhan - 1 Daemon
Patrunjel - 1 Creativemind
Delphy - 1 Kitzkhan
Crisd - 1 Luke
Lamentarile pirandelor si invartosarea mustaciosilor nu ajuta cu nimic satul ... Noaptea vine pe negandite si frica alunga certaretii pe la casele lor ...
Nu moare nimeni
Incepe Noaptea2 - pana duminica 30,03,2008 , ora 10.00
Vizantero
Mon 31st Mar 2008, 08:00
Proaspat abolvent de Academie , Luke se bucurase de numirea ca sef de post in Glod ... A dorit sa intre in atmosfera pe ascuns , pentru a-si face o parare despre greutatile cu care va avea de luptat ! Se pare insa ca dolarii americanilor desclesteaza limbi si deschid usi , caci mana lunga a mafiei rasuci cutitul in inima sarmanului Luke ...
Moare Luke - sef de post , ucis de cutit in Noaptea2
Incepe Ziua 2 , dureaza pana vineri 04.04.2008 , ora 10.00
Linsare instant - 5 voturi
Scuze pentru ca nu ma pot tine de ritmul mafiei rapide , asa ca mai lungim un pic termenele ...
delphy
Mon 31st Mar 2008, 08:13
binenteles ca acuma sunt suspectul lumarul 1 la multi pe lista of of
mie mi se pare suspecta behemoth nush de ce dar mi se pare ca are ea de a face cu crima de azi noapte
kitzkhan
Mon 31st Mar 2008, 08:47
iar s-a trezit primu :D....
ne-a murit si politzaiu...:((
hai lume in centru satului la discutii ca nu se mai poate asa....
patrunjel
Mon 31st Mar 2008, 08:51
Luke pare a fi fost politist. a votat pe crisd, oare dc?
atitudinea lui delphy imi pare tot mai mult mafioata. momentan votez delphy
eu zic sa luam putina atitudine astazi, ca ieri am cam dormit.
Daemon
Mon 31st Mar 2008, 12:20
Asta este o problema... acum ca Luke a dat coltul, si el l-a luat pe Crisd la intrebari, lucrurile stau altfel decat inainte. Poate ar trebui sa ne acorde putina atentie Crisd.
creativemind
Mon 31st Mar 2008, 12:49
chiar voiam sa zic... de ce delphy si nu crisd ?
tinand cont ca Luke era politist, putem presupune ca l-a luat la intrebari pe crisd pt ca avea ceva informatii, dar nu voia sa isi dezvaluie direct rolul. crisd, cred ca ar trebui sa faci un pas in fata.
kitzkhan
Mon 31st Mar 2008, 13:15
hai sa te incurajez un pic......crisd...crisd...crisd...aplauze...
si
votez crisd
A.n.c.a.
Mon 31st Mar 2008, 20:24
nu-mi dau seama de ce te simti asa amenintat(vinovat?), Delphy, cand ai fost votat mai mult in gluma..
mi se pare ciudat Patrunjel. nu inteleg de ce l-ai votat tocmai pe Delphy si de ce ziua precedenta ti se parea suspect.. mai ales ca Delphy nu a venit decat cu o suspiciune fara sa stie nici el de ce.
ce ironic ca a murit tocmai Luke, si mai era si politist pe deasupra.
behemoth
Mon 31st Mar 2008, 20:34
Eu cred ca dupa o asemenea afirmatie, daca luke chiar ar fi avut info impotriva lui crisd ar fi spus ceva. Dandu-si rolul pe fatza ar fi scos un mafiot, existand marea sansa de a fi salvat de doctor pe timpul noptii. Asta face ca deocamdata crisd sa treaca pe un loc mai putin important in lista mea de suspecti. In capul listei se contureaza tot mai clar numele lui creative mind.
chiar voiam sa zic... de ce delphy si nu crisd ?
tinand cont ca Luke era politist, putem presupune ca l-a luat la intrebari pe crisd pt ca avea ceva informatii, dar nu voia sa isi dezvaluie direct rolul. crisd, cred ca ar trebui sa faci un pas in fata.
Sa luam lucrurile pe rand. De ce delphy si nu crisd? Pai cu cele doua posturi pe care le-a postat delphy in jocul asta si-a creionat singur si clar profilul de mafiot. In primul post vine cu genul de generalitate pe care care exact doar un mafiot incepator ar spune-o, iar in al doilea post ne confirma impresia initiala prin faptul ca se ia de persoana care l-a acuzat pe el. Neparticipand in nici un alt fel la discutiile cu privire la alte persoane, arunca doar mingea acuzatiei inapoi in terenul meu fara sa ne explice de ce. Interesul tau de a gasi mafiotii, delphy, este doar simulat. Cei cu adevarat interesati isi bat capul, trec de la o persoana la alta, aduc argumente pro si contra etc. Mafiotii care nu au fost mafie de prea multe ori, si deci nu prea stiu cum sa se poarte in noua lor piele, acuza pe cei care i-o acuzat pe ei, ca si cum asta in sine ar fi motiv suficient ca acei jucatori sa fie mafie.
Din aceste motive, creative mind, e foarte probabil ca delphy este mafiot. Atunci de ce vrei sa influentezi lumea in mod subtil la a trece cu vederea comportament clar mafiotesc in defavoarea unui alt jucator care nu ii asa clar ca ar fi mafie? Pai simplu. Mutand atentia asupra lui crid, nu doar iti slavezi colegul delphy ci ai sanse mari sa influentezi linsarea unui jucator nevinovat fara ca tu insuti sa devii suspect prin asta. Din moment ce lumea deja il suspecteaza pe crisd, parerea ta adauga momentum la formarea acestui bandwagon fara ca sa fie decisiva. Nu il votezi, il chemi doar la microfon, ii ceri rolul etc. iar apoi in functie de reactiile celorlalti o sa il votezi sau n-o sa il votezi...totul in asa fel ca sa nu te poata acuza nimeni de o eventuala linsare sau, in cazul in care crisd o sa traiasca, de lipsa de activitate si interes. Very smooth. Te-as vota dar din pacate nu pot sa fac asta, asa cum nu am putut vota nici ieri. Insa pot te intreb despre rol. Eu una o sa-ti astept cu nerabdare raspunsul...
Daemon
Mon 31st Mar 2008, 21:42
@Behemoth: Uite una si mai smooth: mie nu mi se pare ca Delphy a spus ceva care sa-l recomande drept mafiot. Sincer sa fiu, demonstratia asta a ta mi se pare foarte subtire. Chestia cu "nu pot sa votez" e buna totusi, recunosc. Ca sa vezi ce satean interesat de soarta satului, vedeti voi, si acu' care te-oi mai trezi sa n-o crezi tocmai pe cea blocata de mafie, inamica publica nr. 1.
E adevarat ca nu gasesc cine stie ce urme de crap logic in postul tau, poate doar o mica ineptie cum ar fi ca, acum in ziua a doua, oricine are vreo idee si o spune, idee care nu are de-a face cu nefericitul pe care a cazut magareatza (la figurat) in viziunea lui Behemoth, e mafiot si vrea sa-si apere colegul.
Dar cine stie, poate tu stii mai multe. Uite merg pe mana ta la faza asta. votez Creativemind, caruia ii propun sa explice mai exact ce a vrut sa zica.
crisd
Tue 1st Apr 2008, 00:30
Daemon ceace pot sa spun despre tine este ca la experienta ta nu ma asteptam sa te duci asa de usor pe mana lu behemoth. Care behemoth observ ca s-a gandit exact la ce ma gandeam si eu. Adica cum ca ar fi posibil ca cineva sa ii faca felul lui Luke si eu sa dau socoteala pentru asta fiind acuzat de propriile mele declaratii.Ceace este foarte clar pentru mine este ca unul dintre mafioti este foarte experimentat si imi stie stilul. As putea sa acuz pe daemon pentru usurinta cu care a mers pe mana Behemoatei (interes mafiotesc de a scapa de oricine din sat) si la fel de usor as putea sa acuz pe behemoth(stie ca sunt curat ma omoara la noapte si in felul asta o sa aibe cel mai bazat alibi.). Acum daca aveti nelamuriri cu privire la mine mi-ar place sa le materializati in 3 voturi si o sa caut sa va satisfac curiozitatea.Totus in cazul in care eu o sa dispar la noapte ganditiva si la ipoteza pe care am prezentato eu aici. Astept sa vad si alte comentarii si apoi dau cu un vot
creativemind
Tue 1st Apr 2008, 02:03
mai intai pt behemoth: nu stiu daca vreun jucator de mafie care a fost cel putin de 2-3 ori mafiot inca isi mai apera colegii in timpul jocului, dar in orice caz, motivul pentru care am atras atentia de la delphy la crisd a fost ca nu mi s-a parut ca cineva ar fi zis ceva despre el care sa arunce cu adevarat suspiciune. tu ai zis ca ti se pare ca el ar avea comportament de mafiot incepator vis-a-vis de o remarca a lui ce am facut-o de fapt si eu, sesizand ironia sortii in faptul ca princessxy se temea sa nu moara din prima noapte si chiar murise. oare asta ne face mafioti ?
pe de alta parte, crisd intr-adevar mi s-a parut suspect prin felul in care a jucat in prima zi si da, stiu si eu cum joaca el intotdeauna, si tocmai de aceea cred ca e prea convenabila scuza ta fata de el din prima zi. inteleg de aici ca poate tu te simti prea putin confortabil cand il atac pe crisd....
cat despre daemon, eu ma asteptam mai degraba sa iei initiativa decat sa mergi pe o mana fara un motiv cat de cat rezonabil, asa ca nu simt nevoia sa imi divulg rolul si nici nu o sa o fac decat daca mai multi vor considera ca sunt suspect.
creativemind
Tue 1st Apr 2008, 02:05
si ca sa nu ziceti ca numai vorbesc, votez crisd, pentru ca mie el mi se parea suspect. si stiam ca o sa foloseasca scuza cu "asa joc eu", dar m-am mirat s-o vad la behemoth inainte s-o scoata el.
crisd
Tue 1st Apr 2008, 02:51
votez creativemind
incearca sa studiezi si tu evenimentele din ultima noapte si atitudinea mea fata de daemon si behemoth. Si poate ca daca mai iei un vot o sa ne spui si rol
creativemind
Tue 1st Apr 2008, 03:00
vai, ce m-ai surprins...
si ce motiv solid ai avut... care era, totusi ?
behemoth
Tue 1st Apr 2008, 07:17
doua voturi nu sunt suficiente pt. o declaratie de rol? hm...cineva incearca sa cumpere timp:)
patrunjel
Tue 1st Apr 2008, 07:44
merg si eu pe mana lui behemoth, devotez delphy si votez creativemind. la prima vedere s-ar parea ca cine l-a omorat pe luke vroia sa il acuzam pe crisd.
si delphy pt mine e tot in vizor, ori esti mafiot ori esti trilulilu.
behemoth
Tue 1st Apr 2008, 08:40
eu votez viza ca o fost mafie si jocul trecut si tot pe ea o scos-o in prima noapte :D :D :D
offf! tocmai mi s-o sters aproape tot postul...deci..mai incercam odata explicatia cu privire la mafiotenia lui delphy:) In cazul meu, si banuiesc in a multor altora, gasirea de mafioti consta in mare parte in trierea si asocierea comportamentelor cu un anumit gen de rol. Cu cat experienta de joc creste, cu atat se imbogateste paleta nuantelor si nr. de categorii. Asa incat, dupa mai multe jocuri, am ajuns sa am o categorie speciala pe a carei eticheta scrie "mafiotul bibanel." In mintea mea, ea arata cam asa: jucatorul este relativ nou lumii mafiei si inca nu complet familiar cu subtilitatile jocului, astfel incat provocarea de a juca bine se dubleaza in momentul in care primeste rolul de mafiot. In primele doua sau trei jocuri cu rol de mafie, mafiotul bibanel este in cautarea pielii sale de mafiot si deci nu prea stie ce comportament sa abordeze. Asa ca incepe ziua printr-o tentativa de umor, apoi indeamna satul la trezire si mobilizare generala dupa care...dispare. Asta pt. ca mafiotul bibanel nu e neaparat si prost (am o alta categorie si pt. astia) si isi da seama ca crap logic il da pe fata mult mai repede decat tacerea. Asa ca tace. Nu manifesta un efort real in a gasi mafiotii, dincolo de generalitatile prin care indeamna satul la unitate si/sau o mobilizare cat se poate de abstracta, la care nu contribuie cu nik concret. Apoi, in momentul in care este acuzat de un alt jucator, mafiotul bibanel se simte f. amenintat si reactioneaza de cele mai multe ori prin a ataca la randul sau pe jucatorul care il suspecteaza. Se trezeste din hibernare doar pt. scopul asta, fara sa vina cu argumente f. concrete, si fara sa se implice in celelalte discutii cu privire la evenimente mai stringente, in cazul in care acestea exista. Scenariul asta s-a repetat cu mici variatii in majoritatea jocurilor in care am jucat cu mafioti incepatori. Mai mult, eu insami l-am urmat cu fidelitate pe vremurile cand eram mafiot boboc:) Asa ca pt. mine era f. clar de ce delphy are mari sanse sa fie mafiot, de la care premiza a urmat apoi intreaga poveste cu creativemind... da, recunosc, e o intepretare subiectiva la fel ca orice interpretare, dar pt. ca erori de logica nu prea are si la ora asta it's the best i've got, i'm sticking to it.
crisd
Tue 1st Apr 2008, 08:45
la mine te refereai behemoth cand spuneai ca doua voturi is destule si ca cineva incearca sa cumpere timp??
Sa incep eu sau sa mai astept putin?? Creative tu nu vezi ca de data asta nu mai joc ''asa joc eu'' ci incerc sa ma implic mai mult in joc.
kitzkhan
Tue 1st Apr 2008, 09:00
creative...ai deja 3 voturi daca nu ma insel...poti vorbi fara mustrare de constiinta...
A.n.c.a.
Tue 1st Apr 2008, 09:50
Delphy poate fi mafiot...dar nu vad de ce un satean incepator nu poate afirma aceleasi lucruri..incepatori fiind poate nici nu si-a inchipuit ca va fi asa acuzat. totusi teoria lui Behemoth cu privire la mafiotii incepatori pare destul de verosimila la prima vedere. daca merg pe mana ta si il votez pe Delphy..merg pe risc..pentru ca acele 2 posturi..nu sunt suficiente sa ma convinga de vinovatia lui,...la fel de bine putea si un incepator sa le scrie..si apoi ...sa uite de mafie..si sa nu mai dea pe aici.
Delphy daca ne auzi..de dragu mafiei, spune ceva...ca poate te inlocuieste princessxy...
astept urmatorul tau post ca sa ma lamuresc daca te votez sau nu.
apropo Behemoth..cum de nu ai remarcat ca si Kitzkhan se potriveste descrierii tale de mafiot bibanel..
mie una mi s-a parut firesc sa il intrebe cineva pe Delphy de ce tocmai el se crede "suspectul numaru 1 pe lista"...cand la prima vedere Crisd era cel in ochii tuturor.. probabil ca la asta s-a gandit si cine l-a omorat pe Luke..sa-l scoata pe Crisd.. nu stiu cata experienta are Crisd..dar nu cred ca un mafiot cu cap ar elimina pe cineva care ii face probleme in timpul zilei..tocmai ca sa nu apara ca o razbunare..sau o eliminare de pericol....sau poate chiar aici a vrut Crisd sa ne aduca
e posibil ca Creativemind sa fi folosit asta ca un pretext sa devieze atentia la Crisd sa-l apere pe Delphy...dar care sunt sansele...eu cred ca oricine ar fi facut aceeasi remarca referitoare la Delphy..
cat despre Behemoth..
Interesul tau de a gasi mafiotii, delphy, este doar simulat. Cei cu adevarat interesati isi bat capul, trec de la o persoana la alta, aduc argumente pro si contra etc. Mafiotii care nu au fost mafie de prea multe ori, si deci nu prea stiu cum sa se poarte in noua lor piele,
cam asta vrei tu sa ne convingi ca esti..satean model.. treci de la o persoana la alta, ai experienta, stii sa te poti in piele.
daca esti mafiot, atunci mi se pare ca esti destul de experimentata incat sa incerci sa urmezi modelul de satean.
dar iti dai si tu seama ca nu poti fi acuzata cu argumentul meu..tocmai pentru ca nu ai cum sa deosebesti un pseudo satean de unul autentic...daca urmeaza acelasi pattern.
nu mai am timp acum sa scriu..si sa ma hotarasc...dar as mai vrea sa chibzuiesc putin pana sa ma dumiresc...inca nu prea e clar.
kitzkhan
Tue 1st Apr 2008, 10:23
anca ...intre mine si delpy sunt cateva diferente....
1.am postat un pic mai mult decat el ( el a venit doar la inceputul zilei...apoi nimic..)
2.am mai sarit si cu niste voturi....el nu...
creativemind
Tue 1st Apr 2008, 11:51
ei bine, asta e: sunt manglitor, asta e rolul meu. un hot imputit. in prima noapte am furat de la princessxy niste maruntis, iar in a doua noapte nu am furat nimic ca n-am apucat sa ajung la calc inainte de inchidere.
Daemon
Tue 1st Apr 2008, 12:03
As putea sa acuz pe daemon pentru usurinta cu care a mers pe mana Behemoatei (interes mafiotesc de a scapa de oricine din sat)
Sunt miscat de faptul ca desi ai putea, nu ma acuzi. Adica vorba aia, la experienta mea... e clar semn de mafiotime faptul ca dau un vot ca sa aud o explicatie in urma sugestiei altui jucator.
Io cred ca ai stat atat timp printre mafioti ca ai uitat ce tre sa faci ca satean.
cat despre daemon, eu ma asteptam mai degraba sa iei initiativa decat sa mergi pe o mana fara un motiv cat de cat rezonabil, asa ca nu simt nevoia sa imi divulg rolul si nici nu o sa o fac decat daca mai multi vor considera ca sunt suspect.
Nu ca zic, da' vreau sa spun. Ceea ce i-am zis lui Crisd este valabil si pt. tine. Si ce ai zis tu e in mare parte ce a zis si el. Chiar foarte foarte asemanatoare posturile voastre in ceea ce ma priveste. Totusi problema e ca si el s-a pus sa impinga vartos la caruta ta, desi ma acuza pe mine de carutzism.
Linsarea la termen are nevoie de 3 voturi, iar instanta de 5. Creativu are deja 3, si sincer, explicatiile lui (cu exceptia a ceea ce a zis despre mine, probabil intentionand sa-mi sar eu din pepeni) au mai multa logica decat ale lui Crisd. Care desi a fost invitat sa ne tina o prelegere despre chestiunea cu Luke, a dat-o pe Behemoth si Daemon. Momentan devotez Creativemind ca sa nu dea coltu fara sa mai apucam sa facem si altceva azi.
Daca azi se linseaza un satean, dupa ce 2 care au murit, mai raman 6 considerand ca vor omora un satean si la noapte. Adica mafia castiga jocul din a treia zi, ramanand 3v 3. Io nu vreau sa risc tot jocul grabindu-ma.
Daemon
Tue 1st Apr 2008, 12:10
Ah, nu vazusem postul lui Creativemind.
Sariti fratilor pe el, ca minte. Bun rol, dar prost implementat.
Ce chestie, sa nimeresti tu sa fii exact la Princessxy in noaptea in care a murit. Ti-a fost frica sa spui ca ai fost acolo cu cutitul.
Problema e ca ti-a fost lene sa citesti postul mortii lui Princessxy. Ia uite ce zice:
Princess era cunoscuta ca om de frunte in Glodu . Averea sa , stransa prin munca mai mult sau mai putin cinstita , impunea respect si nimeni nu ar fi putut-o banui de implicatii in acest scandal . Un om de baza rapus de cutit in miez de noapte ...
Ce maruntis, stimabile? votez Creativemind
creativemind
Tue 1st Apr 2008, 12:22
ei, nu zau... ca nu stiam ca era bogata... eu asta am furat, omule. ce fur eu e simbolic pentru persoana respectiva, deci daca nu era bogata nu cred ca furam nimic. daca am furat maruntis, e pentru ca ea avea. mult.
kitzkhan
Tue 1st Apr 2008, 16:43
moaaa...ce se suceste asta dupa 7 minute si-l voteaza iar....cred ca primul post l-a pus ca sa poa sa citeze din el insasi mai tarziu si sa zica ca el a vrut sa nu moara un satean nevinovat...
Chestia cu "nu vazusem postul lui creative" zici ca-i pusa la misto....si in plus mie mi se pare normal ca atunci cand a furat de la princess sa gaseasca maruntis...doar nu ii fura un sac cu bani ...era asa simbolic cum zice si el....
concluzie...devotez crisd...momentan nu sunt sigur de nimic, probabil ca o sa merg pe mana cuiva , dar sper sa aflam cate ceva la noapte..
Daemon
Tue 1st Apr 2008, 16:51
Bai Stefan a Petrei, el a postat la ora 12:51, eu m-am apucat sa scriu mesajul postat la 13:03 de pe la 1 fara un sfert, ca sunt si eu la servici si am treaba, si era mult de citit si de pus quote-uri. Asa ca nu incerca sa pari mai cinstit decat esti si vezi-ti de smardelile de tigan marunt care te lauzi a fi.
Oricum, io am pretentia ca pot sa-mi schimb parerea in functie de datele noi care apar. De tine nu pot sa zic acelasi lucru. Sa vedem ce e Creativemind si apoi vom stii si ce esti tu.
behemoth
Tue 1st Apr 2008, 18:33
ce interesant ca creativeminde pretinde tocmai un rol care fura chestii simbolice... la mafii de genu asta ii f. greu sa inventezi un rol de satean credibil asa ca, (intrebare retorica), ce face un mafiot ca sa nu isi prinda urechile? inventeaza un rol investigativ...
dar daca ii pana acolo si rolul asta asa-zis investigativ se bate putin cap in cap...va rog sa cititi si voi putin lista de roluri de aici: http://www.romafiaclub.net/forums/showthread.php?t=107
rolul de hotz, dupa cum vedeti, este un rol ajutator mafiei..in f. putine cazuri in jocurile in care aia buni is aia rai si invers, categoriile astea de rol se inverseaza si ele(ex: Mafia Vitan)..dar pt. ca asta este un joc in care mafiotii doar par sa aiba afiliatii cu americanii, sateanul luke fiind sef de post, ne putem da seama ca asta e un joc clasic de mafie in care politistii sunt politisti si nu mafioti, iar hoti is hoti care ajuta mafia si nu satenii..
in limbaj popular asta se numeste a-ti taia singur craca de sub picioare:)
Daemon
Tue 1st Apr 2008, 20:38
si in plus mie mi se pare normal ca atunci cand a furat de la princess sa gaseasca maruntis...doar nu ii fura un sac cu bani ...era asa simbolic cum zice si el....
Pai da, normal, simbolic, si maruntisul nu e simbolic pt. unu cu avere! Ca hotu` nu fura numa din buzunar, fura si de pe deget, si din casa etc... De la om cu stare trebuia sa ia musai cheile de la o masina de lux, sau ghiuluri de neam prost. Daca de la toti ia numai maruntis, dupa principiul ca doar nu poti sa umblii cu sacul de bani sau valizele cu dolari dupa tine, ala nu mai e investigator, nici macar pretins.
kitzkhan
Tue 1st Apr 2008, 20:53
mie mi se pare suspect rau delphy....posteaza in fiecare dimineatza primu..ma rog in cele 2 diminetzi ..si apoi dispare....
din faptul ca posteaza primul, io inteleg ca urmareste mafia si ie nerabdator sa vada rezultatul noptii....din faptul ca altceva nu mai face toata ziua, ma face sa cred ca face ceva noaptea....acu sper sa faca ceva productiv satului , desi tare ma indoiesc...
daemoane dac' merg pe mana voastra si nu ie creativ mafiot...te pandesc cand vii cu masina p'aici si-ti intzep cauciucurile :D
Daemon
Tue 1st Apr 2008, 21:26
Si daca nu mergi pe mana noastra si Creativemind este mafiot, ce-ai sa-mi faci?
Daemon
Tue 1st Apr 2008, 22:05
La urma urmei, zilele n-au intrat in sac. Ca sa folosim la maxim timpul ramas pana la termen, devotez Creativemind si votez Kitzkhan ca sa imi mai explice mai clar el de ce crede ca ma insel, ca n-am inteles exact de ce Creativemind ar avea dreptate cu rolul lui.
kitzkhan
Tue 1st Apr 2008, 22:22
iti spal masina.....
kitzkhan
Tue 1st Apr 2008, 22:28
nu zic ca nu ie mafiot, doar zic ca mi se pare ciudat cum l-ai devotat si dupa 7 minute l-ai votat iar, desi omu venise cu un rol sa zic credibil....intre-un sat de tigani, nu ma asteptam sa fie vre-un inginer ceva, decat rolurile clasice ale satului, gen sefu de post(politzai), probabil doctoru s-o chema "mama Sulfina"...deci un simplu ciorditor nu tre neaparat sa fie rol negativ, aka mafie...iar la faza cu bogatia...trebuia neaparat sa-i fure ceva de pretz? important era pentru rol sa nu gaseasca vreun cutit pe la cei pe care ii buzunarea...
Si in plus mi se pare ca parca prea sunteti voi doi la unison tu si behemoth...
A.n.c.a.
Tue 1st Apr 2008, 22:34
Ce chestie, sa nimeresti tu sa fii exact la Princessxy in noaptea in care a murit. Ti-a fost frica sa spui ca ai fost acolo cu cutitul.
spui tu Daemon..dar cum ar fi putut sa spune de cutit, daca nu ii apartinea lui Princessxy.. daca ar fi investigat un mafiot..atunci ar fi putu spune de cutit.
si..na, nu vreau sa fiu rasista..dar rromii cam fura de felul lor.
culmea ar fi sa fie Kitzkhan, Delphy si Patrunjel... si noi sa ne invartim aiurea in jurul lui Crisd si Creative..
A.n.c.a.
Tue 1st Apr 2008, 23:02
Si in plus mi se pare ca parca prea sunteti voi doi la unison tu si behemoth...
mh..oarecum si mie..acuza acelasi om. doar ca Daemon voteaza si dezvoteaza mereu..si bine face ca altefel n-am juca mafia. insa Behemoth si Crisd mi se pare ca incearca sa se ascunda sub masca de model tipic de cetatean.
Practic Behemoth ne-a si spus care e comportamentul unui cetatean model
Cei cu adevarat interesati isi bat capul, trec de la o persoana la alta
si urmeaza reteta, spre a fi crezuta drept cetatean: trece de la Delphy, la Crisd, la Creative.. si de votat nu voteaza..intr-adevar..daca nu vrei sa iti votezi un coleg..e destul de comoda scuza asta
La Crisd deocamdata se vede cel mai bine, care apropo..dupa ce a vazut ca acum Creative e in vazul tutror, unde..sufla usurat ca a scapat?
Votez Crisd pentru ca uite ce zice
Adica cum ca ar fi posibil ca cineva sa ii faca felul lui Luke si eu sa dau socoteala pentru asta fiind acuzat de propriile mele declaratii.
am prevazut chestia asta..aici ai vrut sa ne aduci: sa credem ca mafiotul a vrut intentionat sa atraga atentia asupra ta. sa credem ca daca tu ai fi fost mafiot ai fi omorat pe oricine doar pe Luke, nu. Asta e asul pe care il aveai pregatit in maneca.
m-am hotarat.
totusi.. Creativemind, ar trebui sa ne explici mai bine rolul tau? ce ai facut in a 2-a noapte? n-ai ajuns la clac?
behemoth
Tue 1st Apr 2008, 23:36
si urmeaza reteta, spre a fi crezuta drept cetatean: trece de la Delphy, la Crisd, la Creative.. si de votat nu voteaza..
nu am trecut de la delphy la crisd la creative... delphy inca sustin sus si tare ca ii mafiot, la fel ca si creative...daca as fi putut vota crede-ma ca as fi facut-o si la ora asta creative era linsat instant..in fine, oricine altcineva ar fi suspect la ora asta, daca il lasati pe creative sa scape nelinsat cu o asemenea declaratie de rol atunci sunteti tari...am spus si repet ca rolul de hotz este ajutator mafiei, in afara de acele jocuri in care mafiotii sunt politisti.. cum in jocul asta nu se pune problema, ramane faptul clar si incontestabil ca creative si-a prins urechile si a pretins un rol pe care nici un moderator cu experienta lui vizantero nu l-ar acorda satului...
creativemind
Wed 2nd Apr 2008, 01:14
behemoth, tu uiti ca noi suntem "tigani", de aceea argumentul tau ca hotul e in general ajutor pentru mafie este invalid, pentru ca nu avem vreun motiv sa fim siguri ca rolurile is clasice. eu nu mai am multe de zis despre mine, ramane de voi restul. am zis ca in a doua noapte nu am ajuns la calculator.
asa ca daca toata lumea ii convinsa, linsati-ma. dar mie unul mi se pare ca crisd joaca prea "bine", indiferent ca o luam dupa stilul lui obisnuit sau dupa stilul unui satean cinstit.
crisd
Wed 2nd Apr 2008, 02:40
Creative imi place ca incerci sa indrepti atentia tuturor spre mine.Eu mi-am spus parerea in legatura cu felul in care a evoluat jocul pana acum.nu am declarat rol pentru ca nu a insistat nimeni sa il dau ba mai mult cativa jucatori cu experienta in domeniul cunoasterii au ajuns la concluzia ca felul in care joc eu mafia e deosebit de comportamentul meu de aici. Si sa ii raspund si la daemon: si tu incerci aceeasi logica de care A.N.C.A ma acuza pe mine, mai exact iti faci terenul pentru ziua urmatoare. Eu nu am probe exacte impotriva nimanui si nici nu pot sa am.Doar studiez jocul si incerc sa vad care dintre jucatori are o logica in exprimare,logica dupa care incerc si eu sa imi exprim votul.Satisfacuti pana acum?? daca da..... cred ca ar trebui sa vedem cine este mafiot. Pentru ca daca azi nu moare un mafiot presimt ca o sa fie tare naspa de la noapte.Votul meu ramane asa cum l-am exprimat mai devreme pentru ca pana acum doar behemoth are o oarecare logica in ce spune.
patrunjel
Wed 2nd Apr 2008, 10:47
binenteles ca acuma sunt suspectul lumarul 1 la multi pe lista of of
mie mi se pare suspecta behemoth nush de ce dar mi se pare ca are ea de a face cu crima de azi noapte
DC ti se pare ca behemoth are legatura cu moartea lui Luke? vreau un raspuns!!
patrunjel
Wed 2nd Apr 2008, 11:16
plus
cat despre Behemoth..
Interesul tau de a gasi mafiotii, delphy, este doar simulat. Cei cu adevarat interesati isi bat capul, trec de la o persoana la alta, aduc argumente pro si contra etc. Mafiotii care nu au fost mafie de prea multe ori, si deci nu prea stiu cum sa se poarte in noua lor piele,
cam asta vrei tu sa ne convingi ca esti..satean model.. treci de la o persoana la alta, ai experienta, stii sa te porti in piele.
daca esti mafiot, atunci mi se pare ca esti destul de experimentata incat sa incerci sa urmezi modelul de satean.
dar iti dai si tu seama ca nu poti fi acuzata cu argumentul meu..tocmai pentru ca nu ai cum sa deosebesti un pseudo satean de unul autentic...daca urmeaza acelasi pattern.
s-ar putea ca behemoth sa fie cel necurat care ne invarte din umbra cu crisd,creativemind,etc.
Daemon
Wed 2nd Apr 2008, 17:09
Pana la proba contrarie e o "behemoathă" :P. Asta nu inseamna ca nu e mafie. :P. Wow, dupa vreo 6 ore si-a revenit site-ul.
behemoth
Thu 3rd Apr 2008, 07:27
se apropie ziua de sfarsit...pana la urma pe cine votezi Daemon?
delphy
Thu 3rd Apr 2008, 08:35
noa dic.... ce sare lumea pe aici
din cate vad creative si crisd su 3 voturi fiecare (interesant)
behemoth mancati-as... calmeaza-te fa... ca strica la frumusete
hai sa vedem ce putem lamuri
(imi merge netul ca pasta asa ca mai greu cu quotes... imi deschide pagina in cateva minute asa ca dau cu copy paste)
behemoth zice:
"De ce delphy si nu crisd?"
[de ce eu defel]
"Pai cu cele doua posturi pe care le-a postat delphy in jocul asta si-a creionat singur si clar profilul de mafiot."
[pai am intrat cand am primit desteptarea de la viza si am mai utat sa dau prin sat
in primul post era evident o gluma ca nu puteam sa il acuz pe viza... da se pare ca nu aveti simtul umorului]
"in al doilea post ne confirma impresia initiala prin faptul ca se ia de persoana care l-a acuzat pe el"
[pai daca mi se pari suspecta doar tu esti de vina :D]
.... mai zicea ea multe... ideea e ca am uitat sa mai dau prin sat si asta explica absenta
nu am aruncat mingea si am fugit, ce am aruncat piatra ca sa vad ce valuri provoaca
[filozof m-o facut mama, pacat ca is purandel si nimeni nu ma ia in seama]
ps incearca sa nu ma asociezi cu nimeni ca doar nu mi-am primit mailul la gramada
kitzkhan zice:
"1.am postat un pic mai mult decat el ( el a venit doar la inceputul zilei...apoi nimic..)
2.am mai sarit si cu niste voturi....el nu..."
pai daca eram absent.... logic noa
pai nu am sarit cu vot lainceputul zilei ca nu aveam nici o dovada, binenteles ca behemoth se scoate pe faza ca o acuz inapoi da noa tot ea mi se pare suspecta
delphy
Thu 3rd Apr 2008, 08:49
scuzati am cititi doar prima pagina
DC ti se pare ca behemoth are legatura cu moartea lui Luke? vreau un raspuns!!
pt ca asa mi se pare mie, dupa cum a jucat si dupa flerul meu noa
tie de ce ti se par suspect?
era prea simplu sa fie crisd si sa se bage in gura sarpelui
adica ceva de genu... crisd mafiot... se ia putin de luke... il omoara noaptea si a doua zi vine cu ideea ca l-a omorat altcineva doar ca sa il acuze pe el
in cazul asta crisd se baga in gura de sarpe in speranta ca e suficient de abil ca sa scape
doar ca are sanse mari de linsare e printre primii la suspecti si chiar daca nu e linsat azi are sansa sa fie linsat zilele urmatoare
kitzkhan stai linistit nu urmaresc cu asa mare sete (cum zici tu) jocul, sunt cam des pe net si la lucru si intru cand primesc mailul de "a inceput ziua", zii la viza sa imi trimita mail in fiecare zi calendaristica sa imi aminteasca sa intru noa :P
patrunjel
Thu 3rd Apr 2008, 09:52
nu ne-ajuti cu un vot ceva?
crisd
Thu 3rd Apr 2008, 10:42
eu zic sa scoateti un vot de pe mina ca sa iasa treaba cat de cat bine. Altfel sunt nevoit sa mai avertizez pe cineva.
crisd
Thu 3rd Apr 2008, 10:45
de fapt nu am decat un vot si nu mai pot de curios sa vad ce rol are creative. Behemoato daca ai gresit vin la tzara la carolina si te mananc.
patrunjel
Thu 3rd Apr 2008, 10:45
nu ne-ajuti cu un vot ceva?
delphy is bate joc de noi? ce tot face aici, asteapta sa treaca ziua si dupa sa ne omoare? eu zic sa-l linsam pe el...\
A.n.c.a.
Thu 3rd Apr 2008, 12:49
pai de ce te-ai mai inscris mai Delphy daca uiti sa joci? ori esti zapacit ori esti mafie :P_
Daemon
Thu 3rd Apr 2008, 13:37
Mda... broblem.
1. Pe de-o parte, Creativemind a investigat tocmai pe cine a murit si nu poa sa confirme.
2. Pe de-alta parte, aici rolurile par a fi un pic inversate, mi-e frica ca Vizantero s-a inspirat din Mafia Vitan a mea.
3. Daca Creative are intr-adevar rol de Hotz, atunci el nu e mafiot care se pune la numaratoare in favoarea mafiei, ci rol ajutator care teoretic se numara la sat.
4. Daca chiar e investigator e posibil ca "maruntisul" sa fie raspunsul pt. sateni.
Plecand de la premisa ca Creativemind e infractor, totusi lumea nu-l voteaza decat pe baza a ce zice Behemoth, iara cand eu am adus 'probe' ca a mintit, nimeni nu m-a bagat in seama. Daca-l scoatem pe Creativ si e doar hotz nu mafiot intreg, iara e buba.
Delphy in schimb reactioneaza de-a dreptul... indescifrabil. O sa ma chinui cand ajung acasa, cu o cafea si o tzigara (nu beau cafea si nu fumez, dar cred ca ar trebui sa ma apuc), sa incerc sa deslusesc ceva din posturile lui necitibile.
Daemon
Thu 3rd Apr 2008, 13:39
Behemoth daca pt tine jocul e mai mult in rol de consilier, ia te rog, exprima-ti parerea, delphy sau creativemind?
a, si devotez Kitzkhan.
Pt. ca sunt mana in mana cu Behemoth, in caz ca te intrebi.
behemoth
Thu 3rd Apr 2008, 17:34
Nici eu nu fumez si nu beau cafea but i think i'll join you just this once. Delphy, tocmai ai mai facut o chestie mafioteasca. Pe langa ca nu prea o inteles lumea ce ai vrut sa zici, ai mai si raspuns f. selectiv la acuzatiile mele. Te-ai luat doar de afirmatii in sine (in care am zis ca esti mafiot), nu de motivele pt. care sustin ca esti. Mai incearca odata:)
Dintre cei doi as merge pe creativemind clar. Il eliminam pe ala mai periculos.. logic, nu?
behemoth
Thu 3rd Apr 2008, 17:41
Si Daemon, poti sa fii linistit. Vizantero nu joaca de ieri mafia. Stiu ca tema jocului e putin similara cu a mafiei Vitan, dar nu ar fi facut Vizantero asa ghiveci din roluri. Daca aia buni erau aia rai si invers, ar fi aplicat criteriul asta pt. toate rolurile. Nu doar pt. jumatate. Cred ca chiar si Delphy ar fi respectat principiu asta de baza daca ar fi moderat el jocu:p
Rolul pretins de creative reflecta doar neglijenta lui creative, nu a lui vizantero.
Daemon
Thu 3rd Apr 2008, 18:08
Io de ce zic, pt. ca si rolul meu e un pic mai interlop, dar de fapt intr-o societate interlopa de etnie rroma s-ar putea spune ca e chiar pasnic.
In fine, la faza cu periculosu', mi se pare mai periculos unu' care omoara decat unu care fura.
Tot nu mi-am facut curaj sa citesc la Delphy :P.
behemoth
Thu 3rd Apr 2008, 18:14
ma..:) tu daca numa retoric vrei sa mergi pe mana mea spune acuma...altfel te acuz de tras de timp:)
Daemon
Thu 3rd Apr 2008, 18:52
N-ai cum sa ma acuzi ca trag de timp pt. ca oricum o sa am un vot definitiv pana se termina ziua. Oricum vroiam sa te aud cu titlu informativ, pt. ca in crisd nu am incredere. El a venit si a trantit si el cu votul cand deja Creativemind avea destule ca sa fie eliminat, si o mai zice si p-aia ca el merge pe mana ta, si cu alte cuvinte, o zbarcim, tu esti de vina :).
Io nu nene, io dac-o zbarcesc, eu sunt de vina :). Numa ca nu as linsa un potential rol ajutator pt. mafie in ziua asta, in loc sa linsez un mafiot intreg care baga sisu.
behemoth
Thu 3rd Apr 2008, 21:09
Ai linsa un rol intr-adevar f. ajutator, care nu stiu cat de mult ar rasuci sau nu cutitul mafiei, dar cel putin tocul i-l tine.
As fi preferat sa nu dau inca din ziua asta cartile pe fata dar cum noaptea se apropie si creative are doar doua voturi ma vad nevoita sa o fac. Sunt vanzator si pe timpul noptii vand unui jucator pe care il aleg. Obiectul vandut il aflu de la moderator, si reflecta identitatea tintei. In prima noaptea am vandut lui Daemon, care a cumparat un speraclu cu verzisori. A doua noapte am vandut lui creative si a cumparat un toc pt. cutit pe dolari americani.
Deci vedeti, rolurile is cum trebuie sa fie si creative vroia de fapt sa pretinda rolul meu, dar s-a incurcat la faza cu aia buni si aia rai. In fine, pt. ca l-am prins cu tocul nu mai ii f. relevant unde si cum s-a incurcat. Il rugam frumos pe nenea sau tanti doctor sa ma salveze la noapte.
behemoth
Thu 3rd Apr 2008, 21:12
si cu ocazia asta ar fi fain sa ne dea si Daemon mai multe detalii..cum ar fi.. la ce anume foloseste speracluri:)
Daemon
Thu 3rd Apr 2008, 23:33
Mda... lucrurile e mai imbarligate decat prevede legea, si tre sa-i multumim lui Vizantero pt. asta, si kudos ca nu te-ai cramponat de mafii clasice.
Kitzkhane, fi-ti-ar ochelarii aia ai dracu sau-ti fie tie de ochelari albastri care este ei ochelari albastri! Cand ti-am zis sa-l votezi pe Creativemind, acuma uite ce-ai facut, ai facut ce-ai facut ca a aflat mafia de cel putin 2 tinte de tinte.
Dac-am vazut eu ca pe Creativ lumea nu vrea sa-l voteze, am zis ca tre sa vedem cine. Si, stiind ca eu sunt hotzul si Creativemind a nimerit el ceva da' intamplarea nefericita face ca m-a nimerit pe mine, am lansat vreo 8957892842348233649273*10^9 capcane ca sa cada in ele sustinatori de-ai lui Creativemind care incearca sa-l salveze. Si cand colo, a avut ca rezultat declaratia lui behemoth, careia tin sa-i multumesc pt. gestul gratuit de a se expune desi lui Creativemind ii mai trebuia un singur vot pe care aveam (cel putin eu) de gand sa i-l dau, DUPA CUM AM ZIS LA INCEPUT, si ma citez:
Momentan devotez Creativemind ca sa nu dea coltu fara sa mai apucam sa facem si altceva azi.
[...]
N-ai cum sa ma acuzi ca trag de timp pt. ca oricum o sa am un vot definitiv pana se termina ziua. Oricum vroiam sa te aud cu titlu informativ
Asa, cat despre speraclu, io sunt hotz si am intrebuintarea de a desface case de bani de la lumi din casa si daca au, sa le sustrag paraii sau obiectele de valoare gasite. D-aia m-am enervat cand Kitzkhan il apara pe Creativemind ca e normal ca sa gasesti maruntis la bogatani.
Bun. Investigatiile mele au fost: Kitzkhan in prima noapte, si nu are seif, are doar o pungutza cu 2 bani :); Behemoth in a doua si am gasit dolari in bancnote mici si uzate si o salba de galbeni :P.
Daemon
Thu 3rd Apr 2008, 23:33
votez Creativemind
behemoth
Fri 4th Apr 2008, 04:29
hm...f. interesant:) ma gandeam eu ca speraclu doar al unui fel de hotz poate fii, si cand am vazut ca numa nu mai votezi am inceput sa ma gandesc ca totusi esti coleg cu mafiotii si incerci sa ii salvezi pielea lui creative.. in fine..eu nu inteleg faza cu banii..care ii dif. dintre verzisori si dolari americani, si ce inseamna ca kitzkhan nu are seif? si daca tot gandesc 'cu voce tare' nu inteleg prea bine nici rolul lui Daemon si de ce ar fi de partea satului..nu s-o purtat ca un mafiot, dar eu tot nu prea inteleg..
crisd
Fri 4th Apr 2008, 04:43
truda voastra de hahalele.Bine ca v-ati decis in cele din urma.Acum ca moare prapaditul asta de creative cam care ar trebui sa fie urmatoarele tinte? Behemoato sa nu te ocupi de mine noaptea asta pentru ca pierzi vremea. Oricum daca o sa mai traiesc maine o sa fiu tot de partea ta si o sa te lamuresti de inocenta mea.Sa vedem ce perle mai scot altii si apoi... speram sa rezolvam repede ecuatia asta
behemoth
Fri 4th Apr 2008, 04:58
Da...gandindu-ma putin mai mult, rolul lui Daemon e aproape identic cu al meu. Ceea ce ma duce mai departe cu gandul la urmatoarele lucruri:
1. Ce nevoie ar fi de doua asemenea roluri pt. sat? Nu ar fi. S-ar putea prea bine ca rolul tau de hotz sa fie intr-adevar ajutator mafiei, pt. ca ti-ai cumparat speraclul cu verzisori.
2. Din quote-urile de mai jos, reiese clar ca verzisorii=dolari=apartenenta la clanul criminal. Acuma, eu si kitzkhan avem in posesia noastra banutzi si galbeni, iar eu cum am primit verzisori de la tine in prima noapte pt. speraclu era normal sa am cei cativa dolari in bacnote mici ('verzisorii' in cauza). Tu mi-ai dat mie doar dolari, nu galbeni si nu banuti. Asta te pune in aceeasi categorie cu cei ce fac afaceri cu dolari, adica criminalii.
Haoleu , manca-v-as , ce avurati cu Printesa ca era fata d-a noastra !! Pai asta duce la razbel , ca va luara dolarii americanilor mintile !! [/B]
[I]Proaspat abolvent de Academie , Luke se bucurase de numirea ca sef de post in Glod ... A dorit sa intre in atmosfera pe ascuns , pentru a-si face o parare despre greutatile cu care va avea de luptat ! Se pare insa ca dolarii americanilor desclesteaza limbi si deschid usi , caci mana lunga a mafiei rasuci cutitul in inima sarmanului Luke ...[/U]
Tineti minte chestia asta: dolarii si obiectele sunt indicii esentiale in jocul asta, si atat Daemon cat si creativemind si le-au cumparat pe-a lor in dolari.
Daemon
Fri 4th Apr 2008, 07:54
Si mie mi se pare ca seamana rolurile, dar din pacate, si tu ai dolari. Tu ii ai din vanzare, eu ii am din furturi din seifuri.
Ca nu sunt psihopat e clar, ce sa am de-a face cu speraclul. Ca nu sunt mafie, e la fel de clar, pt. ca altfel de ce as fi sarit pe Creativemind sa-l bag in rahat cand nimeni nu avea nimic cu el in afara cuiva care nu putea sa voteze. Ca nu am rol ajutator pt. mafie iara nu merge, pt. ca ce am facut eu a fost sa instig satul sa voteze un jucator care a fost investigat si sunt 99.9% sanse sa fie mafiot. Uitati-va la el, nu se mai apara, nu mai participa, nimic, se stie killarit.
Exista 3 posibilitati pt. care rolurile noastre seamana.
1. Sunt complementare. Adica tu aflii detalii despre meseria jucatorului, eu despre bogatia lui. Nu e ceva anormal, in conditiile in care, daca Vizantero ar fi vrut ca lucrurile sa fie negru pe alb, nu ti-ar mai fi zis de speraclu nimic, ar fi zis numa` ca am venit cu valiza de dolari. Dar asa, informatiile trebuie coroborate si explicate. Mi se pare foarte fain asa.
2. Unul dintre noi e politist nebun, sau ce afla el poate sa fie relativ insignifiant.
3. Exista ceva roluri cu abilitati nocturne de partea mafiei care cer contrabalansare prin mai multe roluri de sateni cu actiuni speciale.
si cand am vazut ca numa nu mai votezi am inceput sa ma gandesc ca totusi esti coleg cu mafiotii si incerci sa ii salvezi pielea lui creative..
Merci de votul de incredere... io-l arunc in put si zic la lume sa arunce pietre, si eu incerc sa-l salvez ca sa ajung si eu tot in putz.
kitzkhan
Fri 4th Apr 2008, 08:07
votez creativemind....
behemoth tot respectu.....la faza cu dolarii i-ai inchis gura daemonului....ie mafie :D.....pregatiti sfoara si sapunul...la latz cu ei....
Daemon
Fri 4th Apr 2008, 08:30
D-aia trageam eu de tine sa-l votezi pe Creativemind... Lasa ca vedem dupa ce moare, cine avea dreptate.
Vizantero
Fri 4th Apr 2008, 09:20
Numaratoare voturi :
Creativemind - 4 (Crisd , Patrunjel , Daemon , Kitzkhan )
Crisd - 2 ( Creativemind , Anca)
Creative sa fie ! Pe el sa-l luam la intrebari !
Multimea navali in cocioaba lui Creative , dornica de razbunare .. Lupta fu scurta ,
Creative pierind sub loviturile gloatei . Era evident ca nu gresisera , caci sub patul
tradatorului gasira salba lui Princess , actele lui Luke , precum si o suma frumusica de
dolarei ... Dar ... cutitul ... arma crimelor ?? Nicaieri !
Se raspandesc satenii pe la casele lor . O presimtire sumbra ii macina ... inca nu s-a terminat ..
Tradatori mai sunt inca si umbla printre noi !
Moare Creative - Cutitar - mafiot , linsat de sat in Ziua2
Incepe Noaptea3 . Dureaza pana duminica , 06.03.2008 , ora 10.00 AM
Vizantero
Sun 6th Apr 2008, 09:30
Dupa galagia de ieri , te-ai fi asteptat la evenimente deosebite in timpul noptii ...
Noaptea trece insa linistita si zorii diminetii gasesc toti locuitorii din Glodu teferi ...
Nu moare nimeni
Incepe Ziua3 . Dureaza pana joi , 10,04,2008 , ora 10,00 AM
Linsare instant - 4 voturi
patrunjel
Sun 6th Apr 2008, 10:01
Sa mergem pe ceva aproape sigur. A.N.C.A si delphy. votez delphy.
p.s buna treaba doctore sau ff neinspirat atac al mafiotilor pe mine :)
behemoth
Mon 7th Apr 2008, 06:27
Kitzkhan a cumparat picior de lemn, cu asa mult maruntis cat n-am vazut in viata mea. Asta contrazice teoria lui Daemon conform careia:
Exista 3 posibilitati pt. care rolurile noastre seamana.
1. Sunt complementare. Adica tu aflii detalii despre meseria jucatorului, eu despre bogatia lui.
Si eu aflu detalii despre bogatia jucatorului.
In fine. Inca nu stiu ce sa spun despre Daemon. Faza cu rolurile si rezultatul investigatiei mele imi spun ca ii mafiot. Modul in care a jucat imi spune ca nu. But then again, exista si posibilitatea ca a jucat jocul pe care l-a jucat tocmai ca sa-si castige credibilitatea cu care sa ne duca apoi de nas. In una din zilele astea o sa iau din nou cafeaua si tigara imaginara si o sa ma apuc de recitit in speranta ca o sa ma lamuresc.
Pana atunci eu votez delphy (pt. cei interesati de motive, cititi posturile 46 & 82).
Foarte important! Daca abilitatea cuiva a fost blocata, spuneti si spuneti cat mai repede. In felul asta mai restrangem cercul de suspecti.
crisd
Mon 7th Apr 2008, 07:50
sa zicem ca.... si eu votez delphy si astept sa spuna tot ce are de spus pentru ca sa ne putem ocupa de multe treburi azi.
Daemon
Mon 7th Apr 2008, 08:09
Numa mie mi se intampla sa nu-mi mearga site-ul ore in sir? In fine, votez delphy. Ce zici de asta, behemoth? Imi votez toti colegii ca sa am io castig de cauza. Ce monstru sunt...
Si ce-ar fi asa anormal sa aiba dolari si jucatori buni? Nu-i nimic anormal ca un moderator sa adauge elemente de incertitudine si care trebuie explicate. Altfel, orice investigatie si orice declaratie daca sunt luate de bune din secunda 1, transforma jocul in vot la comanda. Tu n-ai dolari? De unde-i ai? Din cumparare. Eu ii am ca ii fur. Si cu 2 politisti, cu nas care iese curat la investigatie, tot nu-l prinzi.
Vizantero
Mon 7th Apr 2008, 10:31
Numaratoare voturi :
Delphy - 4 ( Patrunjel , Behemoth , Crisd , Daemon )
Ca rromii sunt turbati cand vine vorba de interesul lor , stim cu totii ... Dar , sa-si omoare odrasele , banuindu-i de conspiratie , asta intrece orice asteptare ...
Delphy , puradel nevinovat , moare linsat ...
Incepe Noaptea4 - dureaza pana miercuri , 09.04.2008 , ora 10.00 AM
Vizantero
Wed 9th Apr 2008, 09:30
Bautura este un obicei prost . Asta stim cu totii . Cu toate astea betivii sunt oameni simpatici , acceptati de lume pentru defectul lor ...
Patrunjel facea parte din aceasta tagma . Suflet bun , muncitor , saritor pentru problemele satului , dar ... betiv fara pereche . O tinta usoara pentru tradatori , ce insurubara cutitul adanc in inima sarmanului Patrunjel
Moare Patrunjel - betiv , ucis de cutit in Noaptea 4
Incepe Ziua4 - tine pana luni , 14.04.2008 , ora 10.00 AM
Linsare instant - 3 voturi
Linsare termen - 2 voturi
behemoth
Wed 9th Apr 2008, 15:13
Am investigat pe patrunjel azi noapte. A cumparat palinca cu leuti agonisiti din greu.
Am reverificat rezultatele la toate anchetele mele si va fac acum rezumatul.
Noaptea 1 - Daemon cumpara speraclu, platindu-l cu verzisori
Noaptea 2 - Creative cumpara cutit cu dolari americani
Noaptea 3 - Kitzkhan cumpara picior de lemn cu atata maruntis cat n-am mai vazut in viata mea
Noaptea 4 - Patrunjel cumpara palinca cu leuti agonisiti din greu
- moare Patrunjel care era betiv
Mie deja mi-e foarte clar ca rolul meu nu are nevoie de nici un rol complementar. Raspunsul pe care il primesc, care contine in el 2 genuri de informatie, este suficient ca sa aflu vinovatia jucatorului anchetat. Daemon, daca roulul tau de hotz din jocul asta ar fi fost de partea satului, ti-ai fi platit speraclul cu leuti. Sau, poate as fi primit informatia suplimentara ca l-ai platit cu verzisori castigati cu sudoare la jefuirea seifurilor. Insa nu am primit o asa informatie suplimentara, cum am primit in cazul lui Kitzkhan si Patrunjel. Raspunsul la ancheta asupra ta este f. similar cu raspunsul primit cand l-am investigat pe creative. Daca tu ai fi fost nevinovat, raspunsul ( si ma refer in mod special la partea cu verzisorii) ar fi sunat mult mai apropiat cu celelalte doua raspunsuri care indica nevinovatia jucatorilor in cauza.
In plus, ar avea mult mai mult sens ca factiunea criminala sa primeasca un rol investigativ echivalent cu unul din cele daruite satului, decat ar avea ca satul sa primeasca 3 roluri investigative dintre care 2 sunt f. apropiate.
votez Daemon
behemoth
Wed 9th Apr 2008, 15:29
La bilele negre a lui Daemon se mai adauga una f. mare pe care scrie moartea lui Delphy. De ce sa te grabesti sa il linsezi instant cand avea deja 3 voturi, suficiente pt. a-si da rolul pe fatza?
crisd
Wed 9th Apr 2008, 17:33
ceace ai spus tu behemoth am vrut sa spun si eu. De ce daemon a dat votul lui delphy inainte ca aceasta sa spuna ceva.Iar faptul ca a murit patrunjel e normal atata vreme cat se stie ca tu ai rol investigativ si sunt sanse mari sa fi aparata de doctor.A jucat destul de inteligent daemon si a ales o tinta sigura stiind sigur ca patrunjel nu va fi salvat de nimeni noaptea. Daemon ai 24 de ore sa spui tot ce sti. Vezi ca votul meu e suficient sa mori la termen iar dupa ce aud ce ne povestesti o sa il primesti.
Daemon
Wed 9th Apr 2008, 18:15
In primul rand, daca ne uitam de la inceputul jocului, tipurile de informatie continuta de mesajel lui Vizantero s-au mai diversificat. De ex, la Pricessxy nu ne zice ce rol avea, dar dupa aia incepe sa zica rolurile. La behemoth, la inceput nu zicea "a cumparat cu verzisori parasutati de americani". Daca ar fi sa ma intreb de chestia asta, as raspunde ca ori behemoth isi infloreste ea raspunsurile, ori s-a apucat Vizantero sa le infloreasca acu', la spartul targului.
In plus, daca el zicea ca am cumparat speraclul cu verzisori furati, s-ar crea 2 probleme:
1. Rolul meu n-ar mai avea nevoie de explicatii pt. a separa graul de neghina.
2. Tu n-ai mai fi Vanzator, ai fi Mama Dolores, care stii si despre meseriile clientilor, si presupun ca si marca de chiloti a lu' bunica. Nu mai vinzi un obiect reprezentativ, ci intocmesti dosare personale.
Ma, io ma mir ca voi nu faceti deloc calculul. Psihopat e clar ca nu-s, pt. ca sunt hot, si nici nu au existat 2 crime noaptea. Pai daca rolul meu se adauga mafiotilor, care trebuia sa fie in nr. minim de 3, la inceput fiind 10 jucatori, asta insemna ori ca exista inca 2 mafioti plus un hotz de partea lor, caz in care degeaba omoriti hotzul pt. ca va omoara si pe voi mafia, ori hotul ar fi fost mafiot ceea ce nu se se poate pt. ca acum ati fi pierdut, fiind 3-2.
-sfarsit-post-nr-1-ca-sa-nu-se-intrerupa-iar-accesul-la-site-stati-pe-faza-urmeaza-chestii-tari
Daemon
Wed 9th Apr 2008, 18:37
Acu' vorbesc in principal cu behemoth. Fii atenta ca scenariul s-a elucidat.
Este clar ca eu nu sunt in aceeasi tabara cu Creativemind. Daca era radwulf aici va zicea vreo 2 de intrati in pamant. Imi vine si mie da' eu sunt mai finut ca el. Pai cand lumea nu reactiona la declaratia lui de rol, si, evident, fara ca sa am cea mai vaga idee ca behemoth il investigase si ea, n-am sarit eu sa va zic ca minte, ca nu are cum sa fie hotz? Cum de puteam eu sa fiu asa de sigur ca minte daca nu eram eu hotzul, si ce interes as fi avut sa-l bag in belea pe colegul meu Creativemind, si sa ma rog de alti jucatori gen Kitzkhan sa-l voteze si ei?
Iti zic eu: sunt hotz cinstit si asta e motivul pt. care i-am gasit nod in papura lui Creativemind, si apoi am si fost fortat sa spun motivele pt. care il votam si chemam lume sa impingem la carutza.
Chestia e ca ziua a doua e foarte importanta. In ziua aia am aflat un personaj foarte foarte "inclinat" sa il creada pe Creativemind, si foarte "reluctant" sa il voteze. Abia dupa ce s-a demonstrat ca exista o investigatie s-a bagat si el la caruta cu ultimul vot, in situatia in care existau destule voturi ca sa moara, oricum. Respectivul e Kitzkhan. Care a disparut, s-a dat la fund intr-un mod original. Bineinteles, nu vrea sa iasa in evidenta.
Alta chestie pe care am aflat-o in ziua a doua e un inamic declarat de-al lui Delphy, care s-a dovedit ca era satean. Nu e cazul sa o bagam la mijloc pe behemoth, care si ea o tinea pe-a ei cu "delphy si creativemind sun mafioti". Mai greseste omul. Greseala a fost si de partea celor care s-au grabit sa se ia dupa tine si sa-l voteze pe delphy in ziua precedenta. Important e ca mie mi-a dat de gandit episodul din ziua a doua, si ca urmare am investigat-o pe Anca. Iar in seif exista, pe langa dolari nou nouti, un pumnal suflat cu aur. In argou, pumnalul e o chestie metalica pe care o bagi pe degete sa dai cu pumnul mai tare. Asta asociaza rolul cu abilitati gen bataus / blocator.
Acuma, daca eu imi dau pe copca si al doilea coleg, sunt chiar un mafiot fara scrupule, dar prost. Si nu sunt nici una dintre ele.
Pe langa Anca care poate sa fie chiar cea care bloca votarea, probabil ca nasul este Kitzkhan, care, la adapostul imunitatii la investigatii, s-a tras la umbra si asteapta fraierii sa se omoare intre ei.
Behemoth si Crisd, sincer va spun, cititi bine posturile si dati-va seama ca asta e situatia. Indiferent daca il credeti pe Kitkzhan sau nu nash, pt. ca l-a votat totusi pe Creativemind, e clar ca nu sunt eu, din moment ce am platit speraclul cu verzisori, si s-a vazut ca sunt hotz. Asa ca va sugerez sa scoatem americanistu de Anca, care incerca sa-l ingroape pe Delphy, dar care incerca in ziua a doua sa il voteze pe Crisd dimpreuna cu mafiotul de Creativemind, stiind probabil ceva despre rolul lui si incercand sa obtina egalitate ca sa nu moara nimeni.
Votez Anca
crisd
Wed 9th Apr 2008, 18:37
fi mai exact si spunene toata activitatea ta din timpul noptilor de pana acum. Merci de colaborare.:P
behemoth
Wed 9th Apr 2008, 19:13
Hm! La Anca m-am gandit si eu ca singura posibilitate viabila dar am zis ca mai bine nu incep iara o carutza fara sa investighez mai intai..dar cum multe nopti nu cred ca o sa mai apucam..in fine..o sa merg de data asta pe mana lui Daemon. Desi ca si roluri ar fi suficient ca clanul criminal sa aiba doi mafioti si un hotz.
Modul in care ai jucat, mai ales in ce il priveste pe creative ma face sa cred ca totusi nu esti mafiot. Dar ce sa fac, recunoaste ca daca erai tu in locul meu si se intampla faza cu verzisorii parca nu iti venea a crede usor tare ca pers. respectiva ii nevinovata.
retrag vot Daemon, votez Anca
behemoth
Wed 9th Apr 2008, 19:15
crisd, activitatea lui o spus-o deja.. daca vrei sa il rogi sa ne faca un rezumat asta ii altceva...dar nu insinua ca pana acuma s-a sustras de la a a da info:)
crisd
Wed 9th Apr 2008, 19:17
dap cam asta voiam sa spun . Vreau u8n rezumat cu ce a facut el pana acum si cu felul in care vede el jocul la momentul asta.Eu ma prind mai greu pentru ca nu detin nici un fel de info si trebuie sa merg dupa ce vad aici sau dupa instinct. asa ca...votez daemon
Daemon
Wed 9th Apr 2008, 19:38
Ok. Am crezut ca am fost destul de clar. Dar daca nu am fost, uite aici cu dedicatie speciala:
Noaptea 1: Kitzkhan: nu are seif, are punguta cu cativa banuti.
Noaptea 2: Behemoth: Dolari in hartii folosite si salba de galbeni.
Noaptea 3: Crisd: Crezi ca mai are ce doctor sa te apere daca spun ce am gasit la tine?
Noaptea 4: Anca: Caramizi de dolari si un pumnal.
Daca insisti, Crisd, spun si ce am gasit la tine si de ce eram convins ca majorit, daca nu chiar toti, dintre cei care-l voteaza pe Delphy sunt sateni.
Cum vad eu jocul? Simplu: castigat, daca o linsam pe mafioata de Anca.
Cum il vad daca ma votati pe mine? Cam nasol.
Varianta 1. Sunt satean: pierdem direct.
Varianta 2. Sunt mafiot: Dupa ce ma linsati pe mine, si vedeti ca sunt mafiot, si la noapte o sa moara unul dintre cei 3 sateni ramasi, o sa ramana maine garantat o triada: Anca, Kitzkhan si un satean. Daca esti tu sateanul, Crisd, pe cine o sa votezi, pe Anca, pe care am bagat-o eu in "rahat", incercand sa iau un satean dupa mine, sau pe Kitzkhan, care a tacut tot jocul si probabil n-o sa iasa la joc decat cand e vb. sa-si salveze pielea? De fapt, amandoi au facut acelasi lucru.
Dilema ramane. Stii tu pe cine o sa votezi maine dintre cei 2 care raman, daca tu esti ultimul satean ramas, tu stiindu-te nevinovat numai pe tine? (dar garantez eu pt. tine)
Daemon
Wed 9th Apr 2008, 19:42
@Behemoth: Gandindu-ma mai bine, cred ca, bagandu-ne cu dolari pe amandoi, a fost o manevra ca sa genereze acuze reciproce si discutii cum ar fi ca sa ajungem noi la concluzia ca suntem sau nu suntem in aceeasi tabara.
crisd
Wed 9th Apr 2008, 20:54
truda ta mah devotez daemonsi pana ma mai gandesc.... votez anca
crisd
Wed 9th Apr 2008, 20:57
behemoth totul depinde acum de ce faci tu la noapte. gandeste bine inainte sa faci ceva aiurea. nu face prostia sa te ocupi de mine ca se pierde jocu lsucces
Vizantero
Wed 9th Apr 2008, 21:14
Numaratoare voturi
Anca - 3 ( Daemon , Behemoth , Crisd )
- Da ce-ai avutara fata cu Patrunjel ... Da de unde ai tu verzisorii astia , nu de la pocitii aia de strainezi ... De unde , spune ...
Anca nu mai fu ascultata . Strivita de multime , muri insa cu un zambet ciudat pe buze ... Explicatia ? Cautara satenii peste tot si nu dadura nici acum de cutit ... nimic nu este terminat ...
Moare Anca - bataus mafiot , linsat de sat
Incepe Noaptea5 - dureza pana vineri 11.04.2008 , ora 10.00 AM (sau cat de repede primesc tintele )
Vizantero
Fri 11th Apr 2008, 09:36
Culegator de plante medicinale prin padurile Bucegilor , Crisd a deprins treptat arta folosirii acestora . Nu era doctor cu patalama , dar in Glodu era greu pentru un doctor adevarat sa reziste ... Asa ca el facea pe doctorul , mai un ceai , mai o prisnita , mai o infuzie ... si lumea pleca de la el multumita ...
Moartea lui , acum , cand satul s-a rarit este o lovitura grea ... Mana lunga a tradarii a lovit din nou !
Moare Crisd - culegator de plante medicinale , ucis de cutit
Incepe Ziua5 , dureaza pana marti 15.04.2008 , ora 10.00 AM
2 voturi pentru linsare !
Daemon
Fri 11th Apr 2008, 11:05
S-ar parea ca totusi citeste si s-a prins, desi de 2 zile n-am vrut sa-i dezvalui identitatea lui crisd.
votez Kitzkhan
Azi m-am investigat pe mine. S-ar parea ca am si euroi :P.
behemoth
Fri 11th Apr 2008, 15:48
well let's get this over with..votez kitzkhan si mi dor de o mafie autentica in care mafiotii chiar joaca
Daemon
Fri 11th Apr 2008, 15:50
S-ar putea sa nu fie chiar asa departe.
kitzkhan
Fri 11th Apr 2008, 16:10
oameni buni...scoateti votu repede de pe mine pana nu ma linati instant...
ia ganditi-va si voi un pic...toti mafiotii au avut tarle de dolari...io am o gramada de maruntis...si mi-am cumparat un picior de lemn...ce credeti voi ca fac cu picioru de lemn??...ia sa vedem inteligenta creatoare....cersesc...deaia am si atata maruntis...
acum viatza mea este in mainile voastre ...faceti cum va duce capul...dar sa nu regretati dupaia...
kitzkhan
Fri 11th Apr 2008, 16:13
si ca sa fiu mai exact ...am postat in mare graba ...nici nu vazusem ca mai suntem noi 3... votez daemon.....mi se pare imposibil sa cred ca dupa ce ai vazut ca mi-am luat un picior de lemn si l-am cumparat cu o tarla de maruntis nu ti-ai dat seama ca sunt un amarastean...nicidecum un mafiot plin de $$ americani....deci concluzia mea este ca esti mafie..
Daemon
Fri 11th Apr 2008, 16:14
Care este ei "oameni buni"? In caz ca n-ai remarcat, mai suntem doar 3, si daca tu nu esti mafiot, atuncea cine e?
Te-agiti degeaba la spartul targului, ca e doar o chestiune de timp pana o sa fii linsat, s-au strans cele 2 voturi pt. linsare instanta, acu doar tre sa inchida ziua Vizantero.
Cand ai putut sa-ti sustii cauza, n-ai facut-o.
Acum mai bine deschide mafia aia a ta ca vrea Behemoth mafie cu mafioti care sa si joace.
Daemon
Fri 11th Apr 2008, 16:16
Macar de dragul argumentatiei: vad ca te bazezi numai pe investigatia lui Behemoth. Nu pe cum ai jucat sau cum ai contribuit la joc. Da' nu iese nasul nevinovat la investigatie? Asa ca... nu prea creeeed!
kitzkhan
Fri 11th Apr 2008, 16:28
1 in primu rand am explicat ca am postat in graba nevazand ca suntem doar 3
2 stii bine ca nu am internet acasa momentan...(doar la munca) + ca am o tarla de munca
3 din cate vad eu sunt necesare 2 voturi pentru linsare...dar pentru linsare instant nu este trecut nimic..
si acum sa trecem la acuzatii & stuff ( niste intrebari retorice)
care dintre noi ie mai rau? 1 cersetor sau un hot ??
care dintre noi a cumparat cu $ de la vanzator ??
cine a linsat instant un satean fara sa apuce sa zica nimic?
behemoth...judeca ca ai cu ce...vezi si tu care dintre noi ie ala cu pumnalu la spate...
Daemon
Fri 11th Apr 2008, 16:34
In ultima zi, in care raman 2 sateni si un mafiot, si in care linsarea instanta are acelasi nr. de vot cu cea la termen, deosebirea nu mai are rost. Nu scrie nici instant nici la termen dupa linsare. Nici n-ar avea ce sa se mai scrie timp de o saptamana, cand lucrurile in general sunt clare dinainte de a incepe ziua.
Vizantero
Fri 11th Apr 2008, 21:26
Locuitorii din Glodu nu vor putea fi niciodata un bun exemplu de spirit civic , de cinste si corectitudine ... scandalurile , furtisagurile marunte , hotiile sunt obiceiuri uzuale ale dambovitenilor . Asa ca vanzarea , scalambarea pentru bunul plac al americanilor nu a fost un compromis de nerealizat .. calcand peste principii ( si cadavre ) Glodu ajunge imortalizat in Boratul american
Numaratoare voturi
Kitzkhan- 2 ( Daemon , Behemoth )
Moare Kitzkhan - cersetor , satean
MAFIA INVINGE , SFARSIT JOC
De-abia luni , cand voi ajunge la servici voi putea posta rolurile complete si tintele de noapte ... Pana atunci , felicitari Daemon ! ( nu credeam ca se poate ... )
Ce e important -
Daemon - Hot , mafiot
Behemoth - Vanzator , satean
Sper ca v-a placut si sunt cat mai putini frustrati de derularea jocului !
kitzkhan
Fri 11th Apr 2008, 21:35
pacat ca nu am putut sa intru cu o zi inainte....am vazut prea tarziu...apoi nu imi mergea forumu.....asta ie ....si il stiam p'asta parsiv , ca nu conteaza cati din echipa mor......:D
oricum super frumos jucat.....felicitari Daemon si Viza....
patrunjel
Fri 11th Apr 2008, 21:43
Am investigat pe patrunjel azi noapte. A cumparat palinca cu leuti agonisiti din greu.
Am reverificat rezultatele la toate anchetele mele si va fac acum rezumatul.
Noaptea 1 - Daemon cumpara speraclu, platindu-l cu verzisori
Noaptea 2 - Creative cumpara cutit cu dolari americani
Noaptea 3 - Kitzkhan cumpara picior de lemn cu atata maruntis cat n-am mai vazut in viata mea
Noaptea 4 - Patrunjel cumpara palinca cu leuti agonisiti din greu
- moare Patrunjel care era betiv
Mie deja mi-e foarte clar ca rolul meu nu are nevoie de nici un rol complementar. Raspunsul pe care il primesc, care contine in el 2 genuri de informatie, este suficient ca sa aflu vinovatia jucatorului anchetat. Daemon, daca roulul tau de hotz din jocul asta ar fi fost de partea satului, ti-ai fi platit speraclul cu leuti. Sau, poate as fi primit informatia suplimentara ca l-ai platit cu verzisori castigati cu sudoare la jefuirea seifurilor. Insa nu am primit o asa informatie suplimentara, cum am primit in cazul lui Kitzkhan si Patrunjel. Raspunsul la ancheta asupra ta este f. similar cu raspunsul primit cand l-am investigat pe creative. Daca tu ai fi fost nevinovat, raspunsul ( si ma refer in mod special la partea cu verzisorii) ar fi sunat mult mai apropiat cu celelalte doua raspunsuri care indica nevinovatia jucatorilor in cauza.
In plus, ar avea mult mai mult sens ca factiunea criminala sa primeasca un rol investigativ echivalent cu unul din cele daruite satului, decat ar avea ca satul sa primeasca 3 roluri investigative dintre care 2 sunt f. apropiate.
votez Daemon
esti ff slaba mai dra [am inteles ca esti fata .. ]
pacat ca in noaptea in care m-au atacat mafiotii nu m-am imbatat ... greseala mea.
crisd
Fri 11th Apr 2008, 23:09
e oka ca mai gresim si noi. Niciodata nu am avut incredere in daemon si daca nu ma omora avea votul meu. Asta e soarta. felicitari mafiotule. Si behemoth.... ai avut concluzii bune in afara de vrajala care ai inghitito de la daemon. te-am salvat 3 nopti la rand dar in ultima noapte m-am grabit pentru ca trebuia sa imi inchipui ca daemon nu risca sa dea in tine. totus de data asta i-a mers. cand incepe urmatoarea??
Daemon
Sat 12th Apr 2008, 00:12
@Behemoth: Hahaha @ patrunjel :P. E, nu te amara acum, dra. :P
Auzi, parshiv, vrajeala, ce de epitete mai oameni buni :).
Am fost frustrat tot meciul ca mafia n-avea nash :), invulnerabil la investigatii etc, si am zis sa o intorc asupra voastra :P.
@Crisd: Pe cine ai salvat in ultima noapte, crisd, tot pe behemoth? Ca dilema cea mai mare a fost ca daca poti sa te aperi singur sau nu. Nu stiu din ce motiv tu ai ramas cu ideea ca vreo investigatie de-a Behemoathei poate sa mai aduca ceva nou, toti eram investigati.
Da' zi si de ce aveam votul tau, daca nu l-am avut in ziua aia, si am si scos un mafiot :).
@Vizantero:
Pana atunci , felicitari Daemon ! ( nu credeam ca se poate ... )
Ce sa se poata? :) Mie, cu niste mici rezerve, mi s-a parut un joc foarte reusit.
Oricum, daca nu uita Anca sa trimita tinta in ziua in care n-a murit nimeni, se scurta jocul serios, si nu trebuia sa mai inventez atata si sa o omor pe Anca :P. (Sorry, da' ajunsesem intr-un punct in care numai prin sacrificiu se putea castiga :) )
...de-acu-n-colo nu cred ca ma mai crede nimeni :P.
behemoth
Sat 12th Apr 2008, 02:55
muuhahaha...ai fost tare Daemon:)) mie una mi-o placut.. daca kitzkhan se implica putin mai mult in joc cred ca se sfarsea altfel dar asa...ma tot luptam with my better instincts si ma tot gandeam ca daca de data asta cand striga Daemon 'lupul', lupul chiar e, si eu iara nu-l cred...asa ca m-am lasat dusa si l-am bagat pe saracul cersetor in oala nashilor imuni si inactivi...asta este.. ne scoatem din nou palaria imaginara in fata daemonului si ii promitem solemn ca data viitoare chiar nu il mai credem..
esti ff slaba mai dra [am inteles ca esti fata .. ]
patrunjel draga, ce vrei sa zici cu faza asta?:) in fine..mai bine fata slaba decat...cavaler:)
Daemon
Sat 12th Apr 2008, 09:24
E, nu-mi iesea mie schema daca tu nu jucai corect :). Rationamentele, explicatiile si actiunile mele au fost chiar corecte, si tu le-ai inteles ca atare, si asa si trebuie, in cate mafii crezi tu ca nu exista nash? :)
creativemind
Sat 12th Apr 2008, 10:20
yeeeee, castigaram :) felicitari Daemon, cred ca mafia asta trebuie pusa in rama pt viitorii mafioti :))
Daemon
Sat 12th Apr 2008, 11:07
Noroc cu tine ca te-ai gandit sa declari rolul meu, Creativemind :). In mod normal era o manevra buna, daca avea mai putin portiuni atacabile taceam malc :) Noroc ca am apucat sa deschid gura inainte de a spune Behemoth investigatiile ei :)
@Anca: tu ai mai jucat si in alta parte Mafia, ca mi-a placut cum ai facut-o, si ziua si noaptea, atata timp cat s-a jucat propriu zis.
princessxy
Sat 12th Apr 2008, 11:20
Pfuuuai, eram sigura ca Daemon e mafiot inca din ziua a doua sau cand a inceput el cu teroriile lui si l-a turnat pe Creative.
GG Daemon, bravo!
Felicitari tuturor celor care m-au tinut pe bara inca o mafie!
princessxy
Sat 12th Apr 2008, 11:21
Am uitat sa zic: Felicitari Viza, a fost fain de urmarit jocul tau! Poate in urmatorul apuc sa joc si eu! :p
Daemon
Sat 12th Apr 2008, 13:11
Princessxy, da' de ce vb asa? :P N-am avut dreptate cu teoriile mele? Eu eram hotz si creativemind nu era :).
princessxy
Sat 12th Apr 2008, 16:02
Esti crud si fara mila si iti torni colegii. Si nu e primul joc in care faci asa. Asta este de tinut minte! ;)
A.n.c.a.
Sat 12th Apr 2008, 16:44
a meritat. imi pare doar rau ca nu am trimis tinta in noaptea aia. my bad, am incurcat 10pm cu 10 am. urmatoarea zi cand intru, eram deja votata instant, n-am apucat sa zic nimic :)) oricum Daemon, nici eu nu credeam ca poti, si Behemoth iti merge bine mintea, degeaba te blocam la vot, ca tot ai venit cu idei faine. voi doi ati pus funda rosie mafiei
Daemon
Sat 12th Apr 2008, 17:29
Imi e mai mila de restul jucatorilor care s-au inscris si joaca prea putin din cauza ca mafiotii sunt prea repede dibuiti :).
Cel mai savuros moment, respectiv comentariul lui Behemoth din postul cu votarea din ultima zi, m-a adus la un mic pas de a recunoaste ca sunt mafiot inainte de inchiderea zilei :). Dar mi-era frica sa nu ii vie vreo idee lui Vizantero si sa nu valideze linsarea instanta daca isi scotea votul de pe Kitzkhan :).
well let's get this over with..votez kitzkhan si mi dor de o mafie autentica in care mafiotii chiar joaca
crisd
Sat 12th Apr 2008, 18:04
mah m-am salvat pe mine in prima noapte si apoi pe behemoth de 3 ori. ultima data m-am grabit pentru ca trebuia sa gandesc si s ama salvez tot pe mine. in fine ..... asta este. Felicitari.
Daemon
Sat 12th Apr 2008, 19:13
Daca nu te dadeai de gol cu ultimul post din pen-ultima zi, cum ca totul sta in mainile lui Behemoth, si practic ca intentionezi sa o salvezi, zau ca o atacam pe ea :), ca mi-era frica ca poti sa te resuscitezi singur.
Vizantero
Mon 14th Apr 2008, 07:55
Rolurile din Mafia81 :
"Raii" in jocul asta :
Creative - mafiotul asasin , "cutitarul" , ce livreaza tintele fara remuscari ex. Omor xx
. Iese vinovat la investigatii . In cazul mortii sale ii lasa cutitul Ancai .
Anca - mafiotul cu muschi - "batausul" . Poate bloca , prin trimiterea de tinta noaptea , votarea unui jucator in timpul zilei ex. Blochez xx . Iese vinovat la investigatii
Daemon - mafiotul investigator "Hotul" . El poate alege sa fure din casa unui jucator un
obiect , raspunsul moderatorului va fi simbolic pentru rolul acestuia ex. Fur xx . Iese
vinovat la investigatii
Satenii :
Luke - noul sef de post , proaspat poposit pe meleagurile Glodului . Nefiind inca cunoscut de lume are avantajul ca poate investiga in liniste . Trimite tinta moderatorului Anchetez xx si primesti raspunsul la sfarsitul serii . PS LUKE ERA POLITIST NAIV
Princess - "Bogatasul" cunoscuta prin bogatia sa , impune respect si poate cumpara noaptea votul unei persoane pentru ziua urmatoare - Cumpar xx .
Kitzkhan - "Cersetorul" , fiinta demna de mila il ajuta ca , in cazul atacului mafiot , sa supravietuiasca . E valabil insa doar pentru primul atac !
Patrunjel - "Betiv" . In noptile in care trimite tinta "Ma imbat!" din cauza bauturii va ajunge in sant , de unde va supravietui atacurilor mafiote ! Are 25% sanse sa moara din cauza cazaturii !!
Behemoth - "Vanzator" . Tinta o trimite in forma vand lui xx . Raspunsul primit va fi un obiect ce va reflecta identitatea tintei ...
Crisd - "doctor" , pasiunea pentru de le culege din padurile Bucegilor ii da posibilitatea ca , in noptile alese , prin trimiterea tintei in forma "tratez xx" sa salveze tinta de la atacuri nocturne . Este permisa inclusiv autotratarea !
Delphy - "puradel" . Nimic nu il deosebeste de un satean simplu , poate doar o curiozitatea iesita din comun , ce poate , in cursul jocului sa-i aduca abilitati noi . Nu a fost cazul in jocul asta ...
Vizantero
Mon 14th Apr 2008, 08:02
NOAPTEA I :
Luke ancheteaza Anca - rezultat "nevinovat"
Behemoth vinde lui Daemon un speraclu , pe care Daemon il cumpara cu dolari
Crisd se vindeca singur
Daemon fura de la Kitzkhan un saculet plin de monezi
Creative omoara pe Princess
Anca blocheaza pe Behemoth ( votul in timpul zilei )
NOAPTEA II :
Luke ancheteaza Creative ( nu mai apuca sa primeasca raspunsul )
Crisd vindeca Behemoth
Anca blocheaza pe Behemoth ( votul in timpul zilei )
Creative omoara pe Luke
Patrunjel se imbata
Behemoth vinde lui Creative un toc pentru cutit , cumparat cu dolari
Daemon fura un stetoscop de la Crisd
Daemon
Mon 14th Apr 2008, 08:37
Muica...
Din 7 sateni, 3 sunt invulnerabili intr-o forma sau alta, iar mafia n-are nici macar nas :(. Acu-nteleg eu de ce ai zis ca nu credeai ca se poate.
Vizantero
Mon 14th Apr 2008, 08:38
NOAPTEA III
Avand cutitul Anca isi pierde abilitatile de blocator , urmand sa "livreze" tintele pentru omor . Anca nu trimite tinta pentru aceasta noapte ..
Daemon fura de la Delphy jucarii
Behemoth vinde lui Kitzkhan un picior de lemn , cumparat cu maruntis
Crisd videca pe Behemoth
Patrunjel se imbata
NOAPTEA IV
Anca omoara pe Patrunjel
Crisd salveaza pe Behemoth
Behemoth vinde lui Patrunjel o sticla de palinca
Daemon fura de la Patrunjel sticla de palinca
Vizantero
Mon 14th Apr 2008, 08:44
NOAPTEA V
Cutitul e acum la Daemon ...
Behemoth vinde lui Crisd o siringa , tot cu banuti romanesti
Daemon omoara pe Crisd
Crisd salveaza pe Behemoth
Vizantero
Mon 14th Apr 2008, 08:46
@Daemon - mai era si Delphy , pregatit sa ia ceva abilitati daca era cazul ( ma gandisem la asistenta ... ) :p
A iesit bine pana la urma , nu ?
Daemon
Mon 14th Apr 2008, 10:58
Pai a iesit, pt. ca:
1. Am avut noroc ca Crisd a crezut ca Behemoth mai are ceva de contribuit la joc in ultima noapte, desi nu era asa, si nu s-a aparat singur.
2. Am avut noroc ca Patrunjel nu s-a aparat in noaptea in care l-a atacat Anca.
3. Am avut noroc ca magareatza de zi a cazut tocmai pe Kitzkhan, si nu l-am atacat noaptea.
4. Am avut noroc ca nu am atacat-o pe Behemoth deloc, pt. ca ea a fost mereu aparata de Crisd.
Ideea e ca 1 singura din astea daca nu iese, eram prajiti :). Plus ca, fara suparare, omului ii zici de la inceput: esti politist in rezerva, asistent sau ce mai putea sa fie. Daca, nu, si ii dai tu ce abilitati vrei si cand vrei ca sa "balanseze" jocul, mai rau se strica echilibrul, de fapt.
Daca-mi mai permiti o observatie, rolul lui Behemoth era de fapt 2 roluri. Vanzator, care afla rolul, si politist, care afla vinovatzia. Una peste alta, un super rol. In cazuri de genul asta, cu putini jucatori, castiga jocul de unul singur, pt. ca e aparat de doctor suficient de mult ca sa investigheze mare parte din mafioti, care raman fara sansa de a se apara. Numa sa se apuce sa taie colegi in stg si dreapta, ca sa demonstreze ca sunt curati, alta sansa n-au :).
Una peste alta, a iesit bine :P. Doar ca de-acu inainte nu ma mai crede nimeni vreodata in mafie :). Mi-am pierdut inocenta.
behemoth
Mon 14th Apr 2008, 17:56
hm...aveai asa ceva?:P
kitzkhan
Mon 14th Apr 2008, 19:44
daemonu inocent...hehe :D
Daemon
Mon 14th Apr 2008, 22:01
Pai da mah... de-acum nimic nu va mai fi la fel... mafioti care linseaza mafioti... sateni care linseaza sateni... :) RMC a devenit o jungla. Si asta numai pt. ca mafia n-avea nash :).
princessxy
Tue 15th Apr 2008, 07:22
Si zi Daemon, a fost amuzant sa ma omorati in prima noapte?
Daemon
Tue 15th Apr 2008, 09:30
Haha... crezi ca specia mafioteasca jubileaza la auzul vestii ca tentativa lor de asasinat a avut succes si un satean periculos a fost eliminat? Daca da, ai dreptate :P. You should try it sometimes.
princessxy
Tue 15th Apr 2008, 19:07
Cu prima ocazie, te-am ras de pe lista! :D
creativemind
Fri 16th May 2008, 21:32
de fapt, "meritul" pentru asasinarea ta imi apartine, pt ca eu am ales sa te omor, asa ca rade-ne pe amandoi :)
Daemon
Sat 17th May 2008, 11:15
Sterge-l pe Creativemind, io numa ma bucur de rezultatele alegerii lui, foarte inspirata dealtfel.
vBulletin v3.6.0, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.