PDA

View Full Version : Mafia 89 - Lost [The Early Seasons] - Game Over

Pages : [1] 2

Blissie
Sat 16th May 2009, 17:10
Reguli:

- Orice neintelegere trebuie lamurita cu moderatorul.
- Linsare instanta la 50%+1; linsare la termen la 33%+1. In caz de egalitate de voturi, nu va fi nimeni linsat.
- Declaratiile de rol se pot face dupa acumularea de min. 50%+1 voturi necesare linsarii la termen.
- Numarul de voturi necesar se rotunjeste in sus.
- Termenele vor fi anuntate, 5 zile/zi, 2 zile/noapte pentru inceput.
- Vor fi anuntate orele de incepere si terminare a zilelor/noptilor.
- Inactivitatea nu va fi tolerata mai mult decat o zi de joc. Cei care se abat de la regula vor fi eliminati sau inlocuiti.
- Netrimiterea tintelor la timp, duce la pierderea lor.
- Mafia trebuie sa foloseasca REPLY ALL cand vorbesc, inclusiv pentru adresa mea.
- Nu dati quote, real sau pretins, din mesaje presupus primite de la moderator.

Informatii generale:

- Tintele se trimit doar pe adresa: me |a| redmin |.| net. Va rog sa semnati cu nick-ul.
- Serialul foloseste ca sursa de inspiratie, nu ca un desfasurator al jocului.
- S-a folosit random.org pentru impartirea rolurilor.
- Ca sursa de inspiratie, folositi LostPedia
(http://lostpedia.wikia.com/wiki/Main_Page)

Supravietuitori: (2)

OverStrategy
unika

Ucisi: (13)
Copil (OverStrategy)- Fost militar irakian - Noaptea 1
Escaped Convict - prizonier repatriat - Noaptea 2 (http://www.romafiaclub.com/forums/showthread.php?p=30543#post30543)
Lt Zymak - Traficant de droguri - Inactivitate - Noaptea 3 (http://www.romafiaclub.com/forums/showthread.php?p=30863#post30863)
midnite - fost cantaret - Noaptea 5 (http://www.romafiaclub.com/forums/showthread.php?p=31021#post31021)
creativemind - medic chirurg - inactivitate - Noaptea 5 (http://www.romafiaclub.com/forums/showthread.php?p=31021#post31021)
SergiuL - fost supravietuitor, devenit ostil - inactivitate - Noaptea 5 (http://www.romafiaclub.com/forums/showthread.php?p=31021#post31021)
princessxy - spion mafiot infiltrat - Ziua 5 (http://www.romafiaclub.com/forums/showthread.php?p=31141#post31141)
Aisha - liderul ostililor - Noaptea 6 (http://www.romafiaclub.com/forums/showthread.php?p=31153#post31153)
radwulf - hot de buzunare - Noaptea 6 (http://www.romafiaclub.com/forums/showthread.php?p=31153#post31153)
cuore - supravietuitorul prietenos - Noaptea 7 (http://www.romafiaclub.com/forums/showthread.php?p=31240#post31153)
pelasgi - supravietuitor vanator - Ziua 7
crisd - locuitor al buncarului - GG
Vizantero - naufragiat - GG

Blissie
Sun 17th May 2009, 07:42
Trecura 3 zile de la prabusirea avionului. Tabara era deja construita. Incercarile disperate de a trimite semnale SOS incetasera. Lumea parea deja consolata cu gandul ca plecarea lor de pe insula va fi conditionata de cautarile facute de salvatori, iar ei nu pot contribui cu nimic. Linistea domnea peste tabara. Doar chitara lui Charlie se auzea.

Deodata se aud strigate disperate. Era Hugo care alerga disperat dinspre fuselaje. Toti speriati ii sarira in cale sa vada ce se intampla. "Am gasit lista cu pasagerii!" striga el printre gafaieli. "Ei bine, si? Ce are? Lista nu prea ne ajuta. Nu e nevoie de atata galagie." spuse John. "Stiu, dar priviti numarul total! Daca adunam supravietuitorii, cu cadavrele gasite, depasim numarul total!" raspunse Hugo.

Linistea se lasase din nou peste tabara... dar nu mai era linistea de la inceput...

Confirmati primirea rolurilor si trimiteti tintele.

Noaptea 1 - pana marti, 19.05.2009, ~23:00 PM

Blissie
Tue 19th May 2009, 22:24
Era dimineata pe la ora 5. Toti supravietuitorii dormeau in adaposturile de pe plaja, cand deodata au fost toti treziti de un zgomot puternic ce venea dinspre jungla. Sa fie vreun animal? Sa fie vreun monstru? Copacii inalti erau trantiti la pamant in calea creaturii, care se apropia de plaja. Toti se uitau speriati inspre ceea ce parea a fi un fum negru... care traieste... Acesta intrase printre ei si il apuca pe unul de picioare si incepuse sa-l traga inspre jungla. "Ajutoooor!", striga in disperare Sayid... dar nimeni nu indraznea sa se apropie si sa-l ajute. Sayid disparuse in noapte...

http://www.metroactive.com/moviesandtvblog/wp-content/uploads/2008/05/lost-smoke-monster-560w.jpg

Moare Overstrategy - Fost militar irakian

Este ziua 1 pana Duminica 24.05.09 ~23:00.
Au mai ramas 14 supravietuitori. Linsare instanta: 8 voturi; Linsare la termen: 5 voturi; Declaratie de rol: minim 3 voturi.

midnite
Wed 20th May 2009, 02:43
Hmm good hit mafia, I bet Sayd had some sort of investigative powers.

midnite
Wed 20th May 2009, 02:44
Ooops, aici e jocul īn romāneşte:)

Vizantero
Wed 20th May 2009, 07:05
Buna dimineata !

Votez Sergiul avand ceva amintiri dintr-o viata anterioara sosirii pe insula ( :) ) . Acum , serios , votul este random (.org?)

Vizantero
Wed 20th May 2009, 07:09
Prima presupunere : fumul = psihopat , situatie in care mafia (ostilii) nu a lovit sau a fost oprita de doctor (jake?)

unika
Wed 20th May 2009, 07:36
neata

creativemind
Wed 20th May 2009, 08:55
votez midnite pentru felicitarea mafiei.

copil
Wed 20th May 2009, 09:01
'neata!
interesant cu midnite crede cu indarjire ca OS a murit de mana mafiei cand, dupa cum bine subliniaza si vizantero, avem printre noi si-un psihopat. (sau nu?)

votez radwulf pentru ca n-a murit azi noapte (logic, nu? :) )

Lt Zymak
Wed 20th May 2009, 11:56
Ce bine. E mafie cu nume. Chiar daca nu in e-mailul cu rolul. Pai sa nu mai pierdem timpul. Hai sa spunem toti cine suntem ca ii gatat jocul in 30 min. Sa vedem cine are voturi... mda.

votez SergiuL pentru ca sa aflam personajul care i-a fost atribuit.

SergiuL
Wed 20th May 2009, 14:50
Buna all,

nu stiu cum stati voi cu chestia "lost", da eu nu am vazut nici macar un singur episod. eu ma uitasem la 24 :D si am vazut si "sleepercell". Da parca in 24 a fost unul Sayed, care avea ceva cu bombe nucleare deaface.

In fine. LT Zymec, primul meu suspect... pentru "hai sa jucam iute si fara minte, sa dam roluri pe fata si sa avem ce alege la noapte" ;)

eu inca nu dau voturi.

O intrebare pentru ca sa pricep si eu jocul, ... noi care ne-am prabusit cu avionul, cautam pe cei ce deja erau pe insula, nu?...
si care e marea treaba, facem ca la scoala. :) undei lista aia? cine e pe lista striga "aici" :) cine nu, problema lui ^^ just kidding.
P.s.: Vizantero, lol hehe si eu te-as vota, da inca nu vad rostul ^^

Aisha
Wed 20th May 2009, 15:31
O intrebare pentru ca sa pricep si eu jocul, ... noi care ne-am prabusit cu avionul, cautam pe cei ce deja erau pe insula, nu?...

De unde ai dedus chestia asta?

Chestia cu psihopatu' nu-i exclusa dar nu prea cred ca un psiho se avanta sa atace in primele nopti avand in vedere ca are un numar de tinte limitat.

votez Copil sa nu se simta nebagat in seama:)

midnite
Wed 20th May 2009, 15:58
votez midnite pentru felicitarea mafiei.

ok felicitare...era mai mult a sarcastic statement.

princessxy
Wed 20th May 2009, 15:58
Salut pierdutilor. Eu cred ca mai degraba militarul irakian era un fel de vigilante.
Votez Cuore ca sa facem cunostinta.

midnite
Wed 20th May 2009, 16:02
'neata!
interesant cu midnite crede cu indarjire ca OS a murit de mana mafiei cand, dupa cum bine subliniaza si vizantero, avem printre noi si-un psihopat. (sau nu?)
)

lol esti funny copil:) de unde ai vazut tu atita indarjire? ne jucam mafia si-a murit cineva noaptea si am asumat ca mafia a omorat. poate trebuia sa citesc cu mai multa atentie dar asa dreveme nu m-am gandit la psihopati

radwulf
Wed 20th May 2009, 16:13
votez copil pentru că
1) şi-a motivat votul īn stil tipic mafiot. Un motiv care-i justkidding/craplogic īn acelaşi timp. Dacă lumea acceptă logica falsă, perfect. Dacă nu, se repliază şi spune 'bineīnţeles că glumeam, vroiam doar să-i văd reacţia, n-ai văzut smiley-ul?'
2) n-am văzut "īndīrjirea" din postul lui Midnite.

radwulf
Wed 20th May 2009, 16:14
PS: am postat īnainte ca să văd ultimul post al lui Midnite--faza cu "īndīrjirea" mi-a sărit şi mie īn ochi.

Escaped Convict
Wed 20th May 2009, 16:17
votez: crisd

cuore
Wed 20th May 2009, 16:29
Salut pierdutilor. Eu cred ca mai degraba militarul irakian era un fel de vigilante.
Votez Cuore ca sa facem cunostinta.

votez princessxy. incantata de cunostinta!

midnite
Wed 20th May 2009, 18:43
PS: am postat īnainte ca să văd ultimul post al lui Midnite--faza cu "īndīrjirea" mi-a sărit şi mie īn ochi.

haha ce funny esti si tu radwulf. Ca sa zic ceva ce intelegi ar trebui sa zic "daaaa stiiiiiiuuu si eu am vazut indarjirea lu' midnite":rolleyes: Orice as fi zis tot ati fi comentat ceva pentru ca a fost primu post din joc. Poate ar trebui sa subliniez faptul ca tu-l votezi pe copil fara sa citesti toate posturile.

Vizantero
Wed 20th May 2009, 19:54
Prime impresii :
1. midnite - ??? Radwulf zicea de bine ce zicea ... intr-adevar , nici eu nu vad urme de "indarjire" , dar sa presupunem ca e doar o "expresie frumoasa"
2. Sergiul- incepem iar sa ne facem ca noi nu stim despre ce e vorba in propozitie ? a mers odata ... a doua oara .. stiu si eu ...

retrag vot Sergiul ... sunt cu ochii pe tine :)

unika
Wed 20th May 2009, 20:49
urmarind filmul as putea baga mana in foc ca fumul nu este mafia... dar asta fiind un joc totul este posibil.

vot: midnite pentru neatentie :P

midnite
Thu 21st May 2009, 05:17
Prime impresii :
1. midnite - ??? Radwulf zicea de bine ce zicea ... intr-adevar , nici eu nu vad urme de "indarjire" , dar sa presupunem ca e doar o "expresie frumoasa"
2. Sergiul- incepem iar sa ne facem ca noi nu stim despre ce e vorba in propozitie ? a mers odata ... a doua oara .. stiu si eu ...

Da, a zis de bine īn primul lui post, dar după aia mi-a văzut primul post şi dintr-o dată "īndārjirea" mea i-a sărit īn ochi. Cred că era prea mult fum īn jur şi i s-a părut:D

midnite
Thu 21st May 2009, 05:23
urmarind filmul as putea baga mana in foc ca fumul nu este mafia... dar asta fiind un joc totul este posibil.

vot: midnite pentru neatentie :P

Da, cred că şi tu din primul post īn care ne-ai zis bună dimineaţa ai ştiut că fumul e psiho. Sau poate după ce-ai citit ce-au zis alţii, ţi-ai dat seama că toată discuţia asta despre psiho este perfectă pentru nişte mafioţi care vor să se ascundă şi ai continuat-o? Hmmmm? :)

unika
Thu 21st May 2009, 06:05
am si zis : urmarind filmul... pt ca acolo la un momentdat acel fum ii ataca si pe aia care erau deja pe insula... am zis ceva bazat pe ce se intampla in film...

si in plus ti-ai recunoscut singura neatentia...

copil
Thu 21st May 2009, 09:16
:D
aisha si radwulf, multumesc de atentia acordata!
intr-adevar cuvintele folosite au fost cam 'trase de par' dar faptul ca inca nu am votat pe midnite balanseaza lucrul asta, zic eu.
intre timp, votul meu ramane la monsenieur radwulf care prea se tureaza el asa din prima zi.

pelasgi
Thu 21st May 2009, 09:38
Radwulf se prea "tureaza"... mai ales din prima tura (cum o facuse si in 85), s-a dovedit ca a fost si mafiot.
Se poate ca omorul sa-l fi facut un psiho. Ce inseamna asta? Mafia a ratat tinta, de unde rezulta ca doctorul a salvat bine (daca nu mai sunt alte roluri dubioase, la un joc mic ma gandesc ca nu). Asta inseamna ca doctorul stie o persoana nevinovata (sau pe psiho). Asta doar daca a atacat psihopatul. Ramane sa vedem pe parcurs ce se intampla.

Vizantero
Thu 21st May 2009, 14:29
Alte impresii :
3. EC incearca "atatarea" lui Crisd , cunoscand antecedentele acestuia de linsat "de serviciu" ?
4. Midnite imi pare dubios de p-afarist , intelegand ca nu intelege ce n-a inteles ...

Votez Midnite pentru un prim rol ?

Escaped Convict
Thu 21st May 2009, 15:07
Alte impresii :
3. EC incearca "atatarea" lui Crisd , cunoscand antecedentele acestuia de linsat "de serviciu" ?

whoa, usurel mister ca deocamdata crisd inca nu a activat deloc,deci in consecinta, asadar si prin urmare deaceea a primit votul meu.

de ce incerci sa scoti apa din piatra seaca, vizantero?

retrag vot: crisd si votez: vizantero

midnite
Thu 21st May 2009, 16:24
Alte impresii :
4. Midnite imi pare dubios de p-afarist , intelegand ca nu intelege ce n-a inteles ...

Votez Midnite pentru un prim rol ?

ok Vizantero şi mie mi se pare că tu le prea ştii pe toate, iar deobicei mafia tinde să ştie mai multe decāt restul.....aşa că faptul că tu mă crezi afaristĂ mă face mai puţin dubioasă:p Iar tu că vrei deja un rol....la un joc aşa micuţ...la Nea' Marin mai īnţelegeam, dar aici e chiar culmea să ceri rol aşa devreme şi īmi seamănă a căruţă.

Aisha
Thu 21st May 2009, 17:11
OK, prima zi de joc, lipsa de informatie, dovezi si indicii mai nimica este normal ca unele voturi sa fie legate de motive mai mult sau mai putin banale, cumva trebuie sa starnesti reactii.

devotez; copil

Vizantero si Lt. Zymak, cam prea repede ati vrea sa treceti la optiunea "hai sa votam lumea pentru roluri" parca v-ati inteles de inainte! Sau nu sunteti siguri ce rol sa inventati?

degete acuzatoare la amandoi

SergiuL
Thu 21st May 2009, 17:30
In ce priveste vorbele lui lt zymak mi se par pana acuma cele mai "negandite", parca joaca doar oricum, sa isi faca prezenta.

Iar la vizantero mi se pare ce o priveste pe midnite, ca are dreptate, dar ce vrea sa spuna impotriva lui EC nu pricep. Poate asta este stilul lui de joc, cand joaca de la inceput? :)

Cred ca trebuie sa iti explici vorbele vizantero. (in mafia cealalta, cand ai fost sat, ai jucat cumva mai precis in schimb acuma pare mai random?)

midnite
Thu 21st May 2009, 18:43
Ugh...normal, toată lumea o creade suspectă pe midnite. Foaaarte originală idee:rolleyes: & toată turma de mafioţi şi-a găsit ţapul ispăşitor.

SergiuL
Thu 21st May 2009, 18:49
aisha uitasem sa iti raspund: inteleg treaba din poveste, sau intelegi tu alceva?

mi se pare ca noi cei prabushiti cu avionul avem ca inamici pe cei, ce deja au fost pe insula inainte sa se prabuseasca avionul. sau crezi ca sau ascuns la bagaje? :)

pelasgi
Thu 21st May 2009, 21:06
...la bagaje! SIGUR!

cuore
Thu 21st May 2009, 22:39
'neata!

votez radwulf pentru ca n-a murit azi noapte (logic, nu? :) )

devotez princessxy

o fi "subliniind" vizantero ca avem printre noi un psihopat, dar el nu reprezinta o sursa sigura. ca mafiot, ti-ar conveni ideea asta, nu?

-> votez copil

midnite
Fri 22nd May 2009, 05:42
aisha uitasem sa iti raspund: inteleg treaba din poveste, sau intelegi tu alceva?

mi se pare ca noi cei prabushiti cu avionul avem ca inamici pe cei, ce deja au fost pe insula inainte sa se prabuseasca avionul. sau crezi ca sau ascuns la bagaje? :)

Dar de unde ştii tu că sunt alţii pe insulă (fără să te uiţi la show)?? Sau poate cānd te uitai la 24 erau reclame cu Lost?:p Blisse nu zice decāt că sunt mai mulţi decāt pe listă dar după aia nu mai zice nimic de "alţii". Poate aşa zicea mesajul cu rolul tău "eşti parte din grupul "altora" care erau deja pe insulă etc":D

midnite
Fri 22nd May 2009, 05:43

Dar de unde ştii tu că sunt alţii pe insulă (fără să te uiţi la show)?? Sau poate cānd te uitai la 24 erau reclame cu Lost?:p Blisse nu zice decāt că sunt mai mulţi decāt pe listă dar după aia nu mai zice nimic de "alţii". Poate aşa zicea mesajul cu rolul tău "eşti parte din grupul "altora" care erau deja pe insulă etc":D

midnite
Fri 22nd May 2009, 05:46
...la bagaje! SIGUR!

Hmm oare să fii mafie?

crisd
Fri 22nd May 2009, 07:36
Ziua buna la toti. Nu am primit nici un nemail cum ca ar fi inceput mafia asta.Am intrat numai de curios sa vad daca se misca ceva prin zona si pana acum cel mai suspect joc in opinia mea e felul in care se tureaza Midnite si apoi "fratele "vizantero incearca un periaj artistic la mine si un atac subtil la escaped.I-as da votul meu scumpei sau scumpului de Midnite dar e prima zi si nu vreau sa mor maine.Ma opresc aici momentan si sper ca din ce am spus pana acum nu o sa ma trezesc cu o caruta de voturi pe mine si sa fiu iar scos pe usa din dos.O sa supreveghez jocul catorva si din cand in cand vin si eu cu cate o opinie.

cuore
Fri 22nd May 2009, 07:40

povestea spune ca adunand cadavrele cu supravietuitorii, depasesc numarul total, de unde reiese clar ca ceva nu e in ordine, adica mai sunt si altii pe insula. nu e nevoie sa vezi serialul ca sa-ti dai seama de asta.

Vizantero
Fri 22nd May 2009, 07:55
Daca nu as crede ca-i pacat ca amicul crisd sa piara iarasi la inceputurile povestii doar pentru stilul pe care il are ...
Ce incearca el sa faca pe niznaiul , nici nu stiam ca a inceput mafia asta , ca eu nici n-am primit mail ... Nici mail cu rol n-ai primit jupane ? Sau tu esti fara de rol ?

pelasgi
Fri 22nd May 2009, 11:16
Ziua buna la toti. Nu am primit nici un nemail cum ca ar fi inceput mafia asta.Am intrat numai de curios sa vad daca se misca ceva prin zona si pana acum cel mai suspect joc in opinia mea e felul in care se tureaza Midnite si apoi "fratele "vizantero incearca un periaj artistic la mine si un atac subtil la escaped.I-as da votul meu scumpei sau scumpului de Midnite dar e prima zi si nu vreau sa mor maine.Ma opresc aici momentan si sper ca din ce am spus pana acum nu o sa ma trezesc cu o caruta de voturi pe mine si sa fiu iar scos pe usa din dos.O sa supreveghez jocul catorva si din cand in cand vin si eu cu cate o opinie.

Crisd, fii pe pace!

princessxy
Fri 22nd May 2009, 15:42
Devotez Cuore!

Votez Sergiul care in stilul lui specific se face ca nu stie si apoi se da de gol cand povesteste tema serialului!

SergiuL
Fri 22nd May 2009, 16:01
princessxy, te inseli. eu chiar nu am vazut nici un episod din lost. mai dese ori reclame, da episoade, nu.
cea ce eu am inteles din poveste, e doar o concluzie logica. poate tocmai deaia se potriveste cu filmul, pentru ca asa a fost intentia?

ma acuzi ca sunt printre primii, care analizazea povestea cautand sa intelegea cine e mafioa? (ceilalti pana acuma sau legat, de cine s-ar putea sa fie psiho / fumul)

apropo tu ce parere ai, despre intreaga situatie (jocul), care sunt telurile?

midnite
Fri 22nd May 2009, 16:29

Normal...nici nu mă aşteptam la altceva. Şi īncă nu īnţeleg de ce nimeni nu ştie că sunt "scumpĂ" :)

Nu mă turez şi nici nu mă ambalez...am numai chef de joc. Dacă tăceam nu era bine, ca aţi fi zis "aaa midnite tace, iar e mafia" dacă joc nu e bine că ma ambalez şi iar sunt mafie. Dar nu vă speriaţi :p o să vă dau loc la toţi să vă ambalaţi pentru că de māine dimineaţă voi fi plecată pānă luni după-masă, cu cortul....deci fără net. Aşa că...midnite o să fie very very quiet.

midnite
Fri 22nd May 2009, 16:30
Crisd, fii pe pace!

Cred că eşti mafie! Vii numai să laşi comentarii aşa de-a lenea...deci clar că nu joci, īncerci să eviţi greşeli, ascunzi ceva.

vote pelasgi

radwulf
Fri 22nd May 2009, 17:13
Da, a zis de bine īn primul lui post, dar după aia mi-a văzut primul post şi dintr-o dată "īndārjirea" mea i-a sărit īn ochi. Cred că era prea mult fum īn jur şi i s-a părut:D
Midnite, vezi că ai īnţeles complet greşit. Nu "īndīrjirea" ta mi-a sărit īn ochi, ci faptul că lui Copil i-a sărit īn ochi o "īndīrjire" care i-a lăsat complet īn pace pe ai mei.

:D
aisha si radwulf, multumesc de atentia acordata!
intr-adevar cuvintele folosite au fost cam 'trase de par' dar faptul ca inca nu am votat pe midnite balanseaza lucrul asta, zic eu.
intre timp, votul meu ramane la monsenieur radwulf care prea se tureaza el asa din prima zi.
Copil, mi se pare mie sau ai fost linşat foarte recent ca mafiot īntr-un joc īn care tot aşa aveai probleme cu turometru--nu-ţi plăcea că indica prea mult īn prima zi. Dacă nu mă īnşel ăsta a fost unul din motivele principale pentru care ai fost linşat.

Radwulf se prea "tureaza"... mai ales din prima tura (cum o facuse si in 85), s-a dovedit ca a fost si mafiot.
Se poate ca omorul sa-l fi facut un psiho. Ce inseamna asta? Mafia a ratat tinta, de unde rezulta ca doctorul a salvat bine (daca nu mai sunt alte roluri dubioase, la un joc mic ma gandesc ca nu). Asta inseamna ca doctorul stie o persoana nevinovata (sau pe psiho). Asta doar daca a atacat psihopatul. Ramane sa vedem pe parcurs ce se intampla.
Pelasgi, eu joc din primul post, indiferent de rol. Fazele cu wakie wakie, neaţa everyone etc mă plictisesc.
Īncă nu se pot trage concluzii clare din prima noapte. Īi mai probabil ca fumul să fie controlat de un psihopat, dar nu-i exclus să fie controlat şi de mafie.

midnite
Fri 22nd May 2009, 17:31
ok radwulf poate am īnţeles greşit treaba cu īndarjirea anway...n-are a face.

Ceea ce mi se pare mie foarte surprinzător īn postul tău, este că bănuieşti că fumul poate fi controlat de mafie. Hmm. Ştiu că s-a zis de la īnceput că nu trebuie să vezi serialul ca să joci jocul, dar īn serial nici măcar ''mafia/others" ştiu ce-i fumul. Citind povestea lui Blisse, a stat destul de aproape de serial, deci nu cred că fumul să fie controlat de mafie. De ce īncerci să răspāndeşti confuzie??

Aisha
Fri 22nd May 2009, 17:56

Noi aici jucam mafia si clar ca aia buni cauta pe cei rai, dar in filmul LOST cei care s-au prabusit cu avionul si supravietuit, nu stiau ca mai sunt si altii mai "vechi" pe insula si ca aceia ar fi rai. Asa ca, eu nu inteleg rostul intrebarii tale, acum chiar esti paralel ceea ce priveste filmul, binenteles:)

povestea spune ca adunand cadavrele cu supravietuitorii, depasesc numarul total, de unde reiese clar ca ceva nu e in ordine, adica mai sunt si altii pe insula. nu e nevoie sa vezi serialul ca sa-ti dai seama de asta.

Pai mai sunt si altii pe insula dar de unde intelegi tu din poveste ca acei ar fi "rai"?
Asta pare mai mult o incercare subtila de ati apara colegul mafiot sau o incercare vaga de a oferi credibilitate satului, luandu-i apararea unui posibil satean.

radwulf
Fri 22nd May 2009, 17:57
Īmi amintesc de undeva īn serial că Ben a chemat/invocat la un moment dat fumul. Īn cazul ăsta, nu-i exclus ca the others (aka mafia) să controleze fumul şi in joc. Deci īncerc să previn confuzia unei concluzii premature (īn special īn rīndurile eventualelor roluri cu abilităţi de salvare).

princessxy
Fri 22nd May 2009, 18:35
SergiuL tu faci sapaturi sa vezi cat stie fiecare? Ce nu ti-e clar? E mafia, aia buni impotriva alora rai. Nu prea cred ca mafia asta o sa aiba roluri dubioase, gen mafia cu NeaMarin. Tocmai de aia mi se pare foarte prematura concluzia lui Viza ca fumul ar fi psihopat, pare mai mult ca o incercare de sidetrack, asa ca FOS Viza, dar votul ramane deocamdata pe Sergiuc, ca e infractor mai mare.

midnite
Fri 22nd May 2009, 18:53
Īmi amintesc de undeva īn serial că Ben a chemat/invocat la un moment dat fumul. Īn cazul ăsta, nu-i exclus ca the others (aka mafia) să controleze fumul şi in joc. Deci īncerc să previn confuzia unei concluzii premature (īn special īn rīndurile eventualelor roluri cu abilităţi de salvare).

Eu nu-mi aduc aminte de faza asta...dar poate e īn episoadele pe care eu īncă nu le-am vazut....mersi frumos:p

midnite
Fri 22nd May 2009, 18:55
Noi aici jucam mafia si clar ca aia buni cauta pe cei rai, dar in filmul LOST cei care s-au prabusit cu avionul si supravietuit, nu stiau ca mai sunt si altii mai "vechi" pe insula si ca aceia ar fi rai. Asa ca, eu nu inteleg rostul intrebarii tale, acum chiar esti paralel ceea ce priveste filmul, binenteles:)

Pai mai sunt si altii pe insula dar de unde intelegi tu din poveste ca acei ar fi "rai"?
Asta pare mai mult o incercare subtila de ati apara colegul mafiot sau o incercare vaga de a oferi credibilitate satului, luandu-i apararea unui posibil satean.

Hmm ok Aisha dacă ăia de pe insulă nu sunt răi, cum sunt? Ne jucăm mafia, deci unii sunt buni, alţii răi, dacă supravieţuitorii sunt ăia buni, cum ar putea fi cei infiltraţi īn mijlocul lor??

princessxy
Fri 22nd May 2009, 20:15
Hmm, observ din partea Aishei si a lui Viza niste incercari subtile de distragere a atentie, de semanare de indoiala. Sa se intrevada un clan oare?

Aisha
Fri 22nd May 2009, 21:45
Hmm ok Aisha dacă ăia de pe insulă nu sunt răi, cum sunt? Ne jucăm mafia, deci unii sunt buni, alţii răi, dacă supravieţuitorii sunt ăia buni, cum ar putea fi cei infiltraţi īn mijlocul lor??

Am impresia ca unii stiu mai mult decat este cazul... midnite, eu m-am legat de intrebarea lui SergiuL, el pretinde ca supravietuitorii trebuie sa-i caute pe cei de pe insula, de unde stiau supravietuitorii ca nu sunt singuri acolo... imi aduc vag aminte, la un moment dat cativa dintre supravietuitori au dat peste alta trupa de oameni care pana la urma se constatase ca erau si ei alti supravietuitori de pe nush ce parte a avionului, pentru ca avionul se rupsese in mai multe bucati cand se prabusise...

princessxy, nu prea ti-am inteles aluzia de la ce anume vreau sa distrag atentia? Incerc sa fiu cat se poate de subiectiva, te deranjeaza cumva?

creativemind
Fri 22nd May 2009, 21:58

ce bine ca ai clarificat lucrurile, ca altfel eram toti in ceatza...

SergiuL
Fri 22nd May 2009, 22:42
aisha se pare ca eu am tras o concluzie ce voi toti deja o stiti, sorry.
iar in ce priveste teoria cu psiho si fumul,... mi se pare foarte ciudata, daca in film chiar a fost asa, e alceva.
(apropo, se merita sa ma uit la serial? pot imprumuta la videoteca tot)

crisd
Sat 23rd May 2009, 04:44
Sergiul daca esti mafiot nu se merita sa mai vezi serialul pentru ca o sa mori.Apoi Midnite mai ai putin si ma convingi sa te votez.Cred ca ar fi fain sa stai mai mult la munte in weekendu asta. Eu o sa fiu la munca si poate o sa uit sa iti dau votul

princessxy
Sat 23rd May 2009, 06:19
Am impresia ca unii stiu mai mult decat este cazul... midnite, eu m-am legat de intrebarea lui SergiuL, el pretinde ca supravietuitorii trebuie sa-i caute pe cei de pe insula, de unde stiau supravietuitorii ca nu sunt singuri acolo...

Din povestea moderatorului Aisha! Te faci ca ploua sau incerci cu tot dinadinsul sa pari inocenta? Doua degete spre Aisha!!!

midnite
Sat 23rd May 2009, 06:20
Sergiul daca esti mafiot nu se merita sa mai vezi serialul pentru ca o sa mori.Apoi Midnite mai ai putin si ma convingi sa te votez.Cred ca ar fi fain sa stai mai mult la munte in weekendu asta. Eu o sa fiu la munca si poate o sa uit sa iti dau votul

hahaha ok o să stau la munte să nu-l mai stresez pe stimatul:D

o să fiu plecată vreo 3 zile...aşa că...just in case să nu se facă vreo căruţă şi eu să particip involuntar devotez pelasgi deşi īncă mi se pare suspect dar nu sunt aşa de sigură ca să-mi las votul acolo fără să urmăresc jocul 3 zile.

Vizantero
Sat 23rd May 2009, 08:24
Devotez midnite pentru ca nu are posibilitate sa se apere ...

pelasgi
Sat 23rd May 2009, 09:35
ce bine ca ai clarificat lucrurile, ca altfel eram toti in ceatza...

Ma bucur ca am reusit sa clarific lucrurile, cel putin pentru tine, creativemind :)

pelasgi
Sat 23rd May 2009, 09:36
Din povestea moderatorului Aisha! Te faci ca ploua sau incerci cu tot dinadinsul sa pari inocenta? Doua degete spre Aisha!!!

si celelalte 8?

pelasgi
Sat 23rd May 2009, 09:37
hahaha ok o să stau la munte să nu-l mai stresez pe stimatul:D

o să fiu plecată vreo 3 zile...aşa că...just in case să nu se facă vreo căruţă şi eu să particip involuntar devotez pelasgi deşi īncă mi se pare suspect dar nu sunt aşa de sigură ca să-mi las votul acolo fără să urmăresc jocul 3 zile.

Inteleapta decizie! Have fun!

pelasgi
Sat 23rd May 2009, 09:39
Fratilor, nu prea am ce sa vorbesc la joc, pentru ca nu stiu de unde sa-l iau. A fost o crima facuta de "cineva" (mafie/psiho). Eu cred ca cei de pe insula sunt rai si cei din avion buni... dar nu ne prea ajuta asta deocamdata, nu?

Vizantero
Sat 23rd May 2009, 10:40
Pelasgi nu prea are ce sa vorbeasca si facu 4 posturi consecutive !! Ce se intampla daca avea ce spune ? :)

Altfel , din cate stiu eu Lost , chiar si din sezoanele timpurii , nu tot ce e pe insula e neaparat rau ! Vom vedea !

pelasgi
Sat 23rd May 2009, 11:57
Vizantero, se poate sa fie greu de observat... nu zic nu; dar primele trei posturi au fost raspunsuri, iar in postul al 4-lea mi-am explicat pozitia.

Postul acesta (dau explicatie special pentru tine), e pentru a-ti raspunde tie, nu pentru ca as avea ceva de spus.

Altfel , din cate stiu eu Lost , chiar si din sezoanele timpurii , nu tot ce e pe insula e neaparat rau ! Vom vedea !

Ce vrei sa spui Vizantero? Ca esti de pe insula?

Vizantero
Sat 23rd May 2009, 17:36
Ca sa il citez pe Vizantero : "Vom vedea !"

Era o gluma ceea ce am spus despre logoreea ta , chiar imi place ca macar tu esti vorbaret ..

Aisha
Sat 23rd May 2009, 22:00
prima data zici:

Hmm good hit mafia, I bet Sayd had some sort of investigative powers.

aici te contrazici:

ok radwulf poate am īnţeles greşit treaba cu īndarjirea anway...n-are a face.

Ceea ce mi se pare mie foarte surprinzător īn postul tău, este că bănuieşti că fumul poate fi controlat de mafie. Hmm. Ştiu că s-a zis de la īnceput că nu trebuie să vezi serialul ca să joci jocul, dar īn serial nici măcar ''mafia/others" ştiu ce-i fumul. Citind povestea lui Blisse, a stat destul de aproape de serial, deci nu cred că fumul să fie controlat de mafie. De ce īncerci să răspāndeşti confuzie??

Am impresia ca tu esti aceea care incearca sa raspandeasca confuzie, midnite.

SergiuL
Sat 23rd May 2009, 22:07
Sergiul daca esti mafiot nu se merita sa mai vezi serialul pentru ca o sa mori. Ce vrei sa spui aici crisd?

copil
Sun 24th May 2009, 00:59
da, radwulf, ii adevarat ceea ce zici tu de o mafie precedenta, DAR dupa cum bine se poate observa din primul meu post, de aceasta data eu sunt cel care m-am turat impotriva lui midnite, corect? apoi m-am luat de tine ca raspuns la atacul tau si atata tot.

retrag vot radwulf si as aprecia sa nu ma votati deoarece ma retrag din acest joc si as vrea ca inlocuitorul meu sa aiba timp sa-mi ia locull. multumesc anticipat

crisd
Sun 24th May 2009, 03:52
Originally Posted by crisd View Post
Sergiul daca esti mafiot nu se merita sa mai vezi serialul pentru ca o sa mori.
Ce vrei sa spui aici crisd?

vreau sa spun ca daca esti mafiot o sa iesi repede din schema Pentru ca is cu ochiu pe tine si maine vom vedea.

cuore
Sun 24th May 2009, 21:49

eu n-am zis nimic de "rai", ba inca nici nu-mi dau seama de unde tragi concluzia asta. aproape ca imi dai de banuit, Aisha.

cuore
Sun 24th May 2009, 21:59
+ ca se stie sigur ca mai sunt pe insula si altii pe langa supravietuitori din poveste, situatie in care afirmatia ta "de unde stiau supravietuitorii ca nu sunt singuri acolo" nu are nicio logica.

legat de faptul ca trebuie sa-i caute n-as spune-o chiar asa, dar acuma, stiind ca sunt mai multi, trebuie sa fie cu ochii in patru.

devotez copil

Blissie
Sun 24th May 2009, 22:57
"Nu cred ca e cazul sa ne pripim. Chiar daca sunt ostili printre noi, merita oare sa riscam pana nu aflam ceva mai concret? Voi ce ziceti?". Cei din jur pareau sa aprobe aceasta idee. Nimeni nu vroia sa ajunga pe lista celor catalogati ca fiind "rai".

Nimeni nu este linsat.

Copil face swap cu Overstrategy (nu afecteaza decursul jocului).

Este noapte pana Marti 26.05.09 ~ 23:00

Blissie
Tue 26th May 2009, 22:54
- Auuuuu... cine m-a intepat?
- Ce s-a intamplat?
- Nu stiu, dar am ceva urma de intepatura.
- Stai linistit, o fi ceva tantar. Eu zic sa te culci la loc.

Dimineata insa nu mai sufla. Uitandu-se mai bine observara o siringa langa corpul neinsufletit. Varianta tantarului cazuse. Era tot mai clar ca sederea lor pe insula era pusa in pericol de alti locuitori. Hugo avea dreptate cu lista lui. Cine sa fie acesti ostili? De ce ne vor raul? Ce a fost creatura din prima zi? Erau doar cateva din intrebarile supravietuitorilor.

Moare Escaped Convict - prizonier repatriat

Este zi pana Duminica 31.05.2009 ~ 23:00
Linsare instanta: 7 voturi; Linsare la termen: 5 voturi; Declaratie de rol: minim 3 voturi.

Vizantero
Wed 27th May 2009, 09:32
1. Prizonier repatriat ? Ce vrea sa fie asta ? Un fel de Kate ?

2. Sper ca i-a priit lui Midnite aerul de vacanta si va fi mai vorbareata , drept urmare votez Midnite

3. Crisd , ochiul tau pe Sergiul a dat vreun rezultat ?

creativemind
Wed 27th May 2009, 12:07
votez Midnite
daca fumul era un psihopat sau nu, habar n-am, dar asta noapte cred ca au fost mafiotii.
as vrea sa aflu rolul lui Midnite

unika
Wed 27th May 2009, 12:57
din ce inteleg eu din titlul mafiei, aceasta este bazata pe primul sezon din lost... cum in primul sezon eu nu imi amintesc sa apara Ben in film... ci doar se vorbeste despre Ceilalti... Radwulf de unde stii tu ca fumul este invocat de Ben???? stii cumva mai multe decat stim restu? ai cumva abilitati de Ben?

pana nu apar info mai multe vot: radwulf

creativemind
Wed 27th May 2009, 16:14
nu e vorba de primul, ci de primele. acuma depinde ce intelegi prin primele.

Aisha
Wed 27th May 2009, 17:23
Dupa cum spune-am, nu prea sunt la curent cu serialul dar cat am ajus sa urmaresc din el, nu am vazut sa fie vorba despre "altii" care sa le vrea raul celor prabusiti cu avionul. De aceea mi se pare dubios cum unele persoane pretind ca mafia ar fi acei "others", cand in tema jocului este vorba de primele sezoane.

Cea mai suspecta in prezent mi se pare midnite care la inceput pretinde ca mafia ar fi comis prima crima apoi il contrazice pe radwulf, spunand ca fumul nu are nimica de-aface cu mafia.

votez; midnite avand 3 voturi, poate linistita sa-si dezvaluie rolul... ar fi bine sa nu mai sariti pe ea cu voturi sa aibe timp de explicatii (si mafiotii mai au vacanta):)

radwulf
Wed 27th May 2009, 17:30
Hopa, cineva comite inexactităţi tipic criminale.

1) Unika, īn postul meu scrie foarte clar de unde ştiu că Ben invocă fumul: din film.

2) "Early Seasons" (titlu) nu-i egal cu "primul episod" (insinuarea ta).

3) Explică te rog unde īn primul episod (din moment ce tu singura te-ai restrīns numai la ăsta) ai văzut tu că fumul īi ataca pe The Others:
am si zis : urmarind filmul... pt ca acolo la un momentdat acel fum ii ataca si pe aia care erau deja pe insula... am zis ceva bazat pe ce se intampla in film...

Deocamdată votez unika fiindcă dosărelul i s-o cam īngroşat deja.

unika
Wed 27th May 2009, 18:55
radwulf... citeste cu atentie... nu am zis EPISOD ci SEZON.... incerci sa te aperi da nu prea merge ...

radwulf
Wed 27th May 2009, 19:37
Am folosit cuvīntul greşit. Rectific şi aştept să adresezi substanţa acuzaţiilor mele:

1) Īn postul meu scrie foarte clar de unde ştiu că Ben invocă fumul: din film (deci nelămurirea ta pare simulată).

2) "Early Seasons" (titlu) nu-i egal cu "primul sezon" (insinuarea ta).

3) Explică te rog unde īn primul sezon (din moment ce tu singura te-ai restrīns numai la ăsta) ai văzut tu că fumul īi ataca pe The Others:

unika
Wed 27th May 2009, 20:01
eu nu am vazut ca ben invoaca fumul in nici un episod... in schimb am vazut ca ii ataca... nu mai stiu exact pe care din ceilalti il sau ii omoara... am vz filmul acu 2 ani cred pe axn...

unika
Wed 27th May 2009, 21:13
si inca ceva... scuza-ma radwulf ca eu nu am vz episodul 13 din seria 5, in care intr-adevar ben incearca ceva de a invoca fumul... inca nu am prins ideea in intregime... am vz pe youtube, in cazul asta early seasons in nici un caz nu se refera la ultimul.... deci tu oricum vezi ceva mai sus decat noi toti... in cazul asta ma duci cu gadul ca tu ai fi acel fum, cum se preconiza la inceput, un psiho, si incerci sa scoti din calcul ideea asta...

cuore
Wed 27th May 2009, 22:46
"Serialul foloseste ca sursa de inspiratie, nu ca un desfasurator al jocului." Deci nu cred ca e foarte relevant in ce serie/episod se invoca fumul si asa mai departe.

in rest, astept rolul lui midnite.

SergiuL
Wed 27th May 2009, 23:03
nu inteleg, dece radwulf si unika se cearta amandoi pe seama filmului. filmul este doar povestea nu?

mi se pare mie, sau voi doi incercati sa faceti confuzie?...
ce tot atitea ben, si bob, si fumuri?

zic ca nu e un pas gresit sa o ascultam pe midnite, sunt si eu curios.

aisha, ce vrei sa spui cu:

(si mafiotii mai au vacanta) ironie, sau vrei sa ne faci sa credem, ca cei ce au votato pe midnite sunt satul iar mafia este printre restul?

cuore, tu ai vazut filmul?

OveRStrategY
Wed 27th May 2009, 23:35
votez Lt Zymak poate se trezeste si mai aflam ceva.

midnite
Thu 28th May 2009, 07:21
Deci am fost la munte, si acuma am plecat iar d-acasa, dar am dat de un laptop ( nu mai sunt in varf de munte).

Oricum....voturile celor trei.....sunteti chiar comici. Dar e de inteles sa va luati de jucatoarea cea mai vorbareata. Si am eu asa o presimtire ca printre voi e un mare mafiot.

Deci rolul. din moment ce sunteti asa invrajbiti impotriva mea. Sunt Charlie. Pentru cei care nu stiu (din serial) Charlie este un fost muzician faimos care se afla in avion si este unul din supravietuitori.

OK....ma duc inapoi la vacanta:)

Vizantero
Thu 28th May 2009, 07:55
Midnite , poti mai mult decat atat !
Esti Charlie si poti sa faci ... ce? Serenade in noptile pare ?
De asemenea , esti un muzician faimos naufragiat pe insula , tu deducand ca esti Charlie , sau esti Charlie , un muzician faimos ? Cum ti s-a spus ?

Eu confirm vot midnite pentru o revenire grabnica din vacanta ! Lucrurile devin dubioase !!

Vizantero
Thu 28th May 2009, 07:59
Scuze pentru dublu post dar nu ma pot abtine ...

L-a anuntat careva pe Crisd ca a inceput ziua ?

(:D )

SergiuL
Thu 28th May 2009, 09:43
vote midnite... tu ai nume in rol?... nu te cred.

eu nu am vazut filmul, da iti asigur, ca merge si fara sa vezi filmul, blissie da destule informati la inceput. da la tine a dat info "sunt charlie?"... i don“t think so.

creativemind
Thu 28th May 2009, 15:55
SergiuL, nu trebuie să ai nume īn rol ca să ştii cine eşti. şi tu dacă primeşti un rol cu "eşti un doctor ..." ştii că eşti mike, sau cum īl cheamă pe ăla că nu mai ştiu.
Faptul ca ea are nume nu o incriminează.
Totuşi, faptul că nu zice nimic despre ce poate face şi sugerează ca are un rol fără abilităţi mi se pare absolut ciudat. mă īndoiesc că charlie din jocul nostru (dacă este la noi īn joc charlie) nu poate face nimic.

radwulf
Thu 28th May 2009, 16:23
Unika, chiar nu-ţi dai seama că chestia care mi-o reproşezi tu mie se aplică de fapt īn cazul tău?

EscapedConvict doar a dat un vot nemotivat de "deschidere" pe Crisd, un vot care nu avea nici o şansă să fie secondat. Deci faza cu aţīţarea īi complet inventată.

Mie nu mi s-a părut dubioasă Midnite, dar m-am abţinut să spun ceva fiindcă nu aveam nimic concret īn apărarea ei (doar impresii). Odată ce declară īnsă numele Charlie, şansa să fie nevinovată creşte enorm: un mafiot n-ar risca să declare un nume important īn film şi clar pozitiv pentru că există probabilitatea foarte mare ca adevăratul Charlie să-l denunţe imediat. Deci continuarea prigonirii ei īn faza asta īi extrem de suspectă.

dezvotez: unika
votez: Vizantero

**** DEGET ACUZATOR: SERGIUL **** pentru acelaşi motiv plus un stil derutant şi insinuant care pare copiat din Nea Marin Miliardarul.

SergiuL
Thu 28th May 2009, 17:00
**** DEGET ACUZATOR: SERGIUL **** pentru acelaşi motiv plus un stil derutant şi insinuant care pare copiat din Nea Marin Miliardarul.

imi poti te rog arata unde am fost "derutant", sau cine a devenit "derutat" prin ceva spus de mine? Concret!
+
as vrea te rog, sa clarifici, ce fel de stil este, care eu adopt + citate si dovezi, pentru ca vorbele tale, ma acuza grav, iar daca sunt grav acuzat,... mai ales de tine, un jucator asa important, trebuie sa aibe un motiv, care te rog sa mi-l descoperi.

pentru ca mi se apre ca nu ai absolut nici un motiv, ci doar te folosesti de cuvintele puse de alti in joc... iar asta este tipic mafiotic.

(sa nu imi spui, ca doar reactionezi asa, pentru ca spuneam ca incerci sa derutezi TU pe ceilalti)

Aisha
Thu 28th May 2009, 18:07
Din poveste observam urmatoarele: Overstrategy aka Sayd a avut nume propiu in schimb EC nu. El a fost prizonier repatriat (ce-o mai insemna si asta) fara nume propiu. Moderatorul mai mentiona ca filmul este mai mult folosit ca inspiratie nu ca si desfasurare totala a jocului. Probabil nu toate rolurile sunt chiar inspirate din film, unele fiind puse pentru echilibrarea jocului si dupa imaginatia moderatorului.

midnite pretinde rol cu nume propiu, probabil cunoaste bine filmul si dupa explicatiile mod. a dedus singura ca este Charlie.

in cazul asta devotez; midnite daca era mafiot nu cred ca risca sa pretinda un rol care, in primul rand este mentionat si in poveste, asta fiind dovada ca acel rol exista.

Mie nu mi s-a părut dubioasă Midnite, dar m-am abţinut să spun ceva fiindcă nu aveam nimic concret īn apărarea ei (doar impresii). .

Culmea radwulf cum midnite nu ti sa parut dubioasa mai ales pentru neconcordantele facute, care le-am explicat in postul #71, motiv pentru care am si votat-o.

aisha, ce vrei sa spui cu:

Quote:
(si mafiotii mai au vacanta)

ironie, sau vrei sa ne faci sa credem, ca cei ce au votato pe midnite sunt satul iar mafia este printre restul?

Ce n-ai inteles sergiuLe de data asta?
m-am referit la faptul ca nu trebuie sa ne grabim votand-o pe midnite pentru ca este in vacanta si chiar daca ar fi mafie trebuie sa-i acordam sansa de a explica, nu poti linsa pe cineva fara declaratie de rol...

Aisha
Thu 28th May 2009, 18:14

Vizantero, esti amabil sa fi mai explicit, referitor la ceea ce ai spus mai sus?

princessxy
Thu 28th May 2009, 18:29
Ok, deci probabil cea care murise a fost Kate. Acum nu stiu ce inseamna asta exact pentru noi, fiindca Blissie nu lasa nici un indiciu despre abilitatile celor care au murit. Presupun ca Sayid ar fi putut fi un fel de vigilante, iar Kate... n-am idee.

Votez Vizantero pentru incapatanarea cu care isi tine votul pe Midnite. Daca Midnite cunoaste filmul nu e greu sa deduca numele rolului din descrierea lui.

Vizantero
Thu 28th May 2009, 20:34
"Incapatanarea" cu care Vizantero isi tine votul pe Midnite e data de dorinta de a-i auzi glasciorul explicand de ce ea e Charlie , si restul sunt fosti militari irakieni sau prizonieri repatriati . Contribuie la vot si neconcordanta pe care Aisha a descoperit-o ! In cazul unor explicatii plauzibile provenite de la Midnite si nu de la colegi ai sai mai abili , voi fi fericit sa o lasam sa-si faca vacanta in continuare !

Pentru rol , rog inca un carutas sa sara !

@Aisha - STIU ca nu tot ce e pe insula e neaparat rau !

crisd
Fri 29th May 2009, 01:40
buna strategia cu crisd. Nu am primit email de trezire ,aproape uitasem ca se joaca mafia pentru ca am fost si eu in vacanta.Fara sa spun prea multe din surse sigure sunt surprins de atitudinea lui vizantero care a intervenit la inceput pentru mine iar apoi vad ca escaped care imi daduse un vot este paralizat noaptea. Interesant cum unii incearca sa imi pregateasca curse crezand ca is fraier.Pana ieri credeam ca midnite e mafie dar dupa noaptea asta incep sa cred ca Vizantero e meserias in domeniu drept pentru care votez vizantero

Vizantero
Fri 29th May 2009, 07:24
Dragii mei , sunt naufragiata pe insula inca de acum 16 ani . Ostilii mi-au rapit bebelusul nascut dupa ajungerea pe insula.
Asta-i motivatia pentru dorinta de razbunare pe care o simt !
Ca mijloc de realizare a razbunarii am dinamita .

Ca si candidati incep sa am destui !

Suficient ?

crisd
Fri 29th May 2009, 10:06
nu stiu daca o sa mai ai timp sa folosesti dinamita

crisd
Fri 29th May 2009, 10:07
altceva ce mai faci?
povesteste tot ca poate votul meu e greu si o sa mori daca nu il scot de pe tine:P

unika
Fri 29th May 2009, 11:10
bine vizantero..cu rolul esti plauzibil... frantuzoaica de pe insula... si daca nimeni nu "tipa" ca ar avea rolul asta esti ok.... da nelamurirea mea vine la cum folosesti dinamita.... ca poti sa arunci in aer toata tabara... nu? eu cam asa stiu ca dinamita arunca in aer sau explodeaza o portiune mai mare de teren...

SergiuL
Fri 29th May 2009, 11:30
mai exista doua roluri ca a lui vizantero in film?... sunt doua personaje cu copil furat?

daca nu, vizantero ai votul meu, fi sigur.

Vizantero
Fri 29th May 2009, 12:24
De ce dinamita mea omoara o singura persoana , nu o lamuriti cu mine , o vom lamuri cu moderatorul la sfarsit ! ( preferam pusca frantuzoaicei , dar sa fi avut incarcatorul plin :) )

pelasgi
Fri 29th May 2009, 12:34
Votez Vizantero!

Cu copil, fara copil, esti de pe insula, ai dinamita si nu esti dintre cei care s-au prabusit cu avionul.

Vizantero
Fri 29th May 2009, 13:21
Pelasgi , iar esti in eroare !
De data asta nu ai nici o scuza , doar aceea ca sari si tu intr-o caruta ...

OveRStrategY
Fri 29th May 2009, 14:09
pelasgi .. vizantero ii Danielle Rousseau .. e singura persoana de pe insula venita cu expeditie care nu a cazut cu avionul si i s-a furat copilul de catre Ben. Ea avea arma si stia unde este dinamita. Dupa mine Danielle e mai mult un psiho sau vigilante pentru ca ea traia singura pe insula izolata de toti, si alterna cand cu o echipa cand cu alta, desi mai mult impotriva lui Ben. de aia nu l-am votat pe vizantero pentru ca rolul lui mi se pare ok si real.

imi mentin votul pe Lt Zymak

creativemind
Fri 29th May 2009, 15:16
Votez Vizantero pentru incapatanarea cu care isi tine votul pe Midnite. Daca Midnite cunoaste filmul nu e greu sa deduca numele rolului din descrierea lui.

FOS princessxy
multi tinem votul pe Midnite cu incapatanare, pt ca vrem sa-i aflam rolul.
n-ai niciun motiv, dar cauti un pretext. asta nu-mi suna a sat. te am in vizor.

creativemind
Fri 29th May 2009, 15:18
cat despre vizantero, ori e ceea ce zice, ori e psihopat si a mintit in privinta numarului de gloante. cred ca deocamdata nu e prioritara scoaterea lui, chiar daca ar fi psihopat.
eu tot is curios de midnite

midnite
Fri 29th May 2009, 15:45
Vizantero esti culmea! cica de ce sunt in vacanta si totul devine suspicios. OK daca chiar asa vrei...sunt unul din supravietuitorii accidentului, si candva am fost muzician de succes (deci acuma nu mai am succesul de alta data)- nu stiu ce e asa de greu de priceput.

Cat despre abilitatea mea......daca va spun ca este pro sat si nu v-o spun, o sa sariti pe mine ca ulii. Asa ca, here we go, in fiecare noapte stau in jurul focului, si cant. Noaptea serenez unui jucator si daca acela/aceea se intalneste cu alte 2 persoane le aflu numele. Stiu ca urmatoarea intrebare va fi care mi-au fost tintele. Ca sa va scutesc de atitea posturi...here we are:

1st night- SergiuL-unde a fost liniste

2nd night-pelasgi.....la care a fost ceva miscare dar nu s-a intalnit cu nimeni

So there, daca inca mai credeti ca sunt mafie....e clar ca voi sunteti mafie. (Aisha, Vizantero, creativemind-please don't make me think you're mafia in 2 games at the same time)

Ok!

Vizantero, dupa parerea mea e vigilante. (tipa din film e pozitiva....destul de ciudata, dar ii ajuta pe supravietuitori)

princessxy
Fri 29th May 2009, 15:58
FOS princessxy
multi tinem votul pe Midnite cu incapatanare, pt ca vrem sa-i aflam rolul.
n-ai niciun motiv, dar cauti un pretext. asta nu-mi suna a sat. te am in vizor.

Creativ, tu si Vizantero ati tinut votul pe Midnite dupa ce si-a spus rolul, asta este problema. Nu-mi cauta nod in papura degeaba.
Cat despre Vizantero, poate fi si vigilante si psihopat. In primele sezoane e mai mult psiho.
Pana una alta devotez Vizantero.

radwulf
Fri 29th May 2009, 17:05
Sergiul, derutant īn sensul că īncerci să creezi/menţii o anumită imagine, de inofensiv/glumeţ/neinformat. O imagine de după care poţi să lansezi multe chestii fără să fii tras la răspundere. Poate că sīnt sub influenţa ultimului joc īn care am jucat cu tine. :)

Din primele sezoane, īmi aduc aminte de 3 cazuri de furt de copil: fraţuzoaica, Michael/Walt, Claire.

dezvotez: vizantero
votez: pelasgi pentru că īncearcă să forţeze linşarea lui Viza.
Caracterul cu greu ar putea fi psiho, şi noi pīnă acum n-am avut decīt o crimă pe noapte, care nu prea se pot atribui cazului franţuzoaica = psiho.

Unika, mi se pare foarte dubioasă insinuarea ta cu dinamita.

Creativemind, de ce vrei să-i afli rolul complet al lui Midnite din moment ce a dat o descriere a unui rol clar pozitiv (Charlie) pe care un mafiot n'o putea da fără să rişte enorm????

Aisha
Fri 29th May 2009, 19:26
So there, daca inca mai credeti ca sunt mafie....e clar ca voi sunteti mafie. (Aisha, Vizantero, creativemind-please don't make me think you're mafia in 2 games at the same time)

lol midnite, ma confunzi ori memoria de lunga durata este afectata de vacanta, explica-mi si mie, in care alt joc mai particip, inafara de acesta? Daca motivele tale de incriminare la adresa mea sunt justificate si au de-aface cu acest joc, atunci acuza-ma, dar nu te lega de alte chestii, trestii si jocuri care numai in imaginatia ta au existat:)

Pe mine ma deranjeaza chestia ca nu cunosc mai bine filmul si nu-mi pot forma o parere personala despre rolurile declarate pana in prezent. Asa ca, nu-mi ramane altceva de facut, decat sa-i cred pe acei care au vazut filmul si sustin ca personajele declarate de Vizantero si midnite exista.

Aisha
Fri 29th May 2009, 19:34
cat despre vizantero, ori e ceea ce zice, ori e psihopat si a mintit in privinta numarului de gloante. cred ca deocamdata nu e prioritara scoaterea lui, chiar daca ar fi psihopat.
eu tot is curios de midnite

interesanta logica creative, de ce l-ai crede mai degraba pe Viza si pe midnite o suspectezi, cand amandoi au declarat roluri care exista clar in film?

midnite
Sat 30th May 2009, 02:54
lol midnite, ma confunzi ori memoria de lunga durata este afectata de vacanta, explica-mi si mie, in care alt joc mai particip, inafara de acesta? Daca motivele tale de incriminare la adresa mea sunt justificate si au de-aface cu acest joc, atunci acuza-ma, dar nu te lega de alte chestii, trestii si jocuri care numai in imaginatia ta au existat:)

Pe mine ma deranjeaza chestia ca nu cunosc mai bine filmul si nu-mi pot forma o parere personala despre rolurile declarate pana in prezent. Asa ca, nu-mi ramane altceva de facut, decat sa-i cred pe acei care au vazut filmul si sustin ca personajele declarate de Vizantero si midnite exista.

Aisha dragă, faza cu "mafie īn 2 jocuri" era adresată numai lui creativemind, pentru că joacă şi īn "Back to Moscow". Şi am o imaginaţie destul de bogată...dar nici chiar aşa:)

Oricum...mie tu & creativemind mi se pare că sunteţi foarte suspecţi. Tre să mă mai uit eu să văd ce minunăţii aţi făcut cāt am fost īn vacanţă.

midnite
Sat 30th May 2009, 02:58
interesanta logica creative, de ce l-ai crede mai degraba pe Viza si pe midnite o suspectezi, cand amandoi au declarat roluri care exista clar in film?

cred că vreau să văd ce rol ai tu dragă aisha. vote aisha

Vizantero
Sat 30th May 2009, 11:11
Midnite zice : "Vizantero esti culmea! cica de ce sunt in vacanta si totul devine suspicios"
Cand am zis eu asa ceva ? Chiar te-am devotat ziua trecuta pe motiv de absenta ! De ce imi pui vorbe in gura ?

Greu de priceput rolul tau este pentru ca tu ai spus "Sunt Charlie" , in conditiile in care rolul tau si al celorlalti nu are nume !

Acum despre abilitatea ta . Spui ca , canti unui jucator si daca acela se intalneste cu alte 2 persoane le afli numele !

Intrebarea 1 : ce vrea sa insemne cu alte 2 persoane ? de ce nu cu o persoana ? de ce nu cu 3 persoane ?
ceva nu-i in regula aici ?
Intrebarea 2 : Daca tu afli persoanele cu care se intalneste un jucator noaptea , cum explici rezultatul investigatiei tale
"2nd night-pelasgi.....la care a fost ceva miscare dar nu s-a intalnit cu nimeni"

Pai ori afli daca-i miscare , ori afli persoanele ? Din nou , ceva nu-i in regula ...

Pastrez votul pe Midnite pana la explicatii credibile !

midnite
Sat 30th May 2009, 15:33
Midnite zice : "Vizantero esti culmea! cica de ce sunt in vacanta si totul devine suspicios"
Cand am zis eu asa ceva ? Chiar te-am devotat ziua trecuta pe motiv de absenta ! De ce imi pui vorbe in gura ?

Greu de priceput rolul tau este pentru ca tu ai spus "Sunt Charlie" , in conditiile in care rolul tau si al celorlalti nu are nume !

Acum despre abilitatea ta . Spui ca , canti unui jucator si daca acela se intalneste cu alte 2 persoane le afli numele !

Intrebarea 1 : ce vrea sa insemne cu alte 2 persoane ? de ce nu cu o persoana ? de ce nu cu 3 persoane ?
ceva nu-i in regula aici ?
Intrebarea 2 : Daca tu afli persoanele cu care se intalneste un jucator noaptea , cum explici rezultatul investigatiei tale
"2nd night-pelasgi.....la care a fost ceva miscare dar nu s-a intalnit cu nimeni"

Pai ori afli daca-i miscare , ori afli persoanele ? Din nou , ceva nu-i in regula ...

Pastrez votul pe Midnite pana la explicatii credibile !

OK cred că mă las de mafia īn limba romānă! Sincer! De fiecare daţă aceeaşi poveste. Cică hai să-i aflăm rolul şi abilitatea...şi după aia după ce ne spune tot să linşăm persoana respectivă.

Raspuns 1: de unde vrei să ştiu io ce i-a trăznit mod-ului de a ales 2 persoane şi nu una sau 3. O singură explicaţie am, dacă cineva e mafie, tre să se īntālnească cu toţi mafioţii noaptea, nu? Poate a trebuit balansat jocul cumva....de unde vrei să ştiu eu. Şi nu m-am chinuit să-l īntreb pe Blisse, pentru că n-are sens, la aşa īntrebare mod-ul nu cred că are voie să răspundă.

Raspuns2: Iar īmi ceri să-i citesc gāndurile lui Blisse şi nu am aşa abilitate:) eu m-am bucurat cānd am văzut că răspunsul lui e mai consistent (pelasgi vs. SergiuL) şi am crezut că l-am prins pe pelasgi. Well....am fost un pic dezamăgită. Nu ştiu de ce mi-a zis de mişcările lui. Poate pentru că pelasgi s-a īntālnit cu toţi mafioţii şi atunci sunt mai mult de 2 persoane...hmmm. Spunea că nu s-a īntālnit cu 2 persoane, dar asta nu īnseamnă că nu s-a īntālnit cu mai multe. wow....am descoperit ceva datorită īntrebărilor stresante ale lui Vizantero:p

Pelasgi ce-ai făcut azi-noapte?

Cāt despre faptul că sunt Charlie. Well I am! E adevărat că Blisse nu mi-a zis numele īn mail, dar mi-a zis că sunt supravieţuitor al accidentului, şi sunt un fost cāntăreţ faimos. Ok....mă uit īncă la serial şi singurul personaj care are aceste caracteristici, īn primele sezoane, este Charlie. Blisse nu are de unde să ştie cine a văzut serialul şi cine nu. Dacă de exemplu īi trimitea Aishei mail cu rolul şi zicea "eşti cutare" ....ea care nu a văzut serialul...n-ar fi priceput prea multe. Dar anyway.....discuţia asta mi se pare un pic fără sens. Pentru că pun pariu că pe doctor īl cheamă Jack şi dragul de Saiyd a fost poliţistul nostru (cei care s-au uitat la serial ştiu că īi tortura pe unii să afle info). Cumva rolurile care nu au nume, sau la care nu putem să le găsim un corespondent īn serial (adică un personaj cu nume clar), ar trebui să ne fie dubioase pentru că īn serial (mai ales la īnceput)...."the others" sunt numai "the others" fără nume, iar vestitul fum faimos....nici ăla n-are nume, mă īntreb dacă cineva e unul din urşii polari:D. Aşa că Vizantero...te rog găseşte pe cineva mai dubios şi mai dă-mi oleacă de pace că am obosit:p

Vizantero
Sat 30th May 2009, 17:18
Sa (ne) revenim :
1. Midinte , pentru a nu crea confuzii legate de neutilizarea expresiilor corecte in romana ( desi nu-ti observ carente majore in exprimare , gen "cine-l mai crede vreodata" Sergiul ) poti incerca redarea cat mai exacta , evitand citarea , a ceea ce-ti zise moderatorul
2. Asadar :
zice Midinte , post #115
"1st night- SergiuL-unde a fost liniste
2nd night-pelasgi.....la care a fost ceva miscare dar nu s-a intalnit cu nimeni"

Am sa te rog sa ne spui cat mai exact cum a sunat raspunsurile primite de la moderator . Putem astfel deduce cu totii daca raspunsul da ceva informatii despre Pelasgi ...

Promit ca , dupa primirea unui raspuns multumitor din partea ta , am sa-ti "dau pace" ...

Ah , mai e asta doar :
"Midnite zice : "Vizantero esti culmea! cica de ce sunt in vacanta si totul devine suspicios"
Cand am zis eu asa ceva ? Chiar te-am devotat ziua trecuta pe motiv de absenta ! De ce imi pui vorbe in gura ?"

midnite
Sun 31st May 2009, 01:40
aoleo ok, am să īncerc pe cāt de tare pot să-ţi spun ce mi-a zis Blisse despre faza cu pelasgi, fără să fie "quote" şi să get mod killed. Deci eu i-am trimis ţinta lui Blisse şi el mi-a spus că īn timp ce eu stăteam īn jurul focului şi īi cāntam lui pelasgi aş fi observat ceva mişcare dar pentru că pelasgi nu s-a īntālnit cu alte 2 persoane nu primesc mai mult de atāt. Asta ce poate să īnsemne?....că ori s-a īntālnit cu mai multe persoane (deci cu clubul mafioţilor), sau că are ceva abilitate nocturnă şi că se īntālneşte numai cu o persoană/noapte, ceea ce-l poate face doctor, sau psiho, sau vigilante (asta mai mult eşti tu) dar oricum el a avut "mişcare" deci ceva face noaptea. Ce e aşa de greu de priceput?? Nu-mi dau seama ce nu īnţelegi exact?

şi despre īntrebarea ta cu īţi pun eu vorbe īn gură trebuie să caut postul care m-a nervat:) şi-ţi dau răspuns şi acolo

midnite
Sun 31st May 2009, 01:48
Midnite , poti mai mult decat atat !
Esti Charlie si poti sa faci ... ce? Serenade in noptile pare ?
De asemenea , esti un muzician faimos naufragiat pe insula , tu deducand ca esti Charlie , sau esti Charlie , un muzician faimos ? Cum ti s-a spus ?

Eu confirm vot midnite pentru o revenire grabnica din vacanta ! Lucrurile devin dubioase !!

there you go, ăsta e postul la care mă refeream eu că eşti culmea. ştiu că răspunsul meu a fost cu mult după (pentru că eram īn vacanţă unwilling to have a revenire grabnică:) thank you very much). Te-ai liniştit acuma?

pānă una alta, eu vreau să-i aud rolul lui pelasgi, soooo devotez Aisha-care m-a ignorat complet (nu e un semn bun) şi votez pelasgi. Deci ce-ai făcut azi-noaptea trecută?

Vizantero
Sun 31st May 2009, 08:52
Pentru moment devotez Midnite , dar cam multe nu se leaga p-acolo ...

In fine !

Pelasgi tare mult isi dorea sa aiba ce vorbi ! Sa-i dam motive , nu ?
Votez Pelasgi pentru explicatii

princessxy
Sun 31st May 2009, 09:12
Chiar credeti ca e cazul sa mai expunem inca un rol? Dupa cum zicea si Midnite poate fi doctor, politist etc...

creativemind
Sun 31st May 2009, 11:54
Creativemind, de ce vrei să-i afli rolul complet al lui Midnite din moment ce a dat o descriere a unui rol clar pozitiv (Charlie) pe care un mafiot n'o putea da fără să rişte enorm????

ce-a zis ea nu-mi spune mare lucru. nu stiu daca are vreo valoare rolul declarat de ea.

creativemind
Sun 31st May 2009, 12:10
devotez. votez pelasgi

midnite
Sun 31st May 2009, 17:46
ce-a zis ea nu-mi spune mare lucru. nu stiu daca are vreo valoare rolul declarat de ea.

creativemind sper că ai făcut comentariul ăsta īnainte să citeşti toate celelalte posturi despre rolul meu.

midnite
Sun 31st May 2009, 17:55

In fine !

Ce nu se leagă??? Deci chiar īncep să-mi pierd răbdarea cu tine:p

Blissie
Sun 31st May 2009, 22:38
Deruta continua sa domneasca peste supravietuitori. Inca nu reusira sa ajunga la o concluzie. Oare vor mai fi atacati si in aceasta noapte? Iar daca da... va reaparea creatura? Dar sticluta? "Time will tell. Sooner or later, time will tell."

Nu este linsat nimeni.

Este noapte pana Marti 02.06.2009 ~ 23:00

Blissie
Tue 2nd Jun 2009, 22:17
4, 8, 15, 16, 23, 42...

Descrierea video a celor intamplate in aceasta noapte (http://www.youtube.com/watch?v=KtyUv3cnKaM)

Nu moare nimeni.

Este zi pana Duminica 07.06.2009 ~ 23:00
Linsare instanta: 7 voturi; Linsare la termen: 5 voturi; Declaratie de rol: minim 3 voturi.

midnite
Wed 3rd Jun 2009, 01:32
I am so confused:( nu mai pricep nimic

princessxy
Wed 3rd Jun 2009, 05:47
Makes two of us. Poate ne scoate cineva din ceata totusi.

Vizantero
Wed 3rd Jun 2009, 07:49
Presupunerile mele :
1. filmul ne zice asa :
*exista un Desmond ( al carui rol este sa trimita tinta in fiecare noapte - apasare de buton?? )
*exista un Locke ( al carui scop este sa blocheze apasarea butonului de catre Desmond ??)
*in noaptea trecuta Locke l-a nimerit pe Desmond , provocand distrugerea buncarului !
In fundal apare si Charlie , ce noroc pe Midnite care isi betoneaza astfel rolul asumat !
2. avem un doctor - Jack inspirat , oprind mafia in atacul nocturn
3. fumul , daca presupunerea mea se adevereste si-i psihopat , are un numar limitat de atacuri , altfel ne macelarea foarte repede

Vot pelasgi pentru continuarea actiunilor de ieri !

Vizantero
Wed 3rd Jun 2009, 07:51
Acum imi trecura prin cap - Desmond , atata timp cat era in buncar , era imun la atacuri nocturne ! Asa ca si mafia sau fumul s-ar putea sa-l cunoasca , incercand sa-l atace si nereusind ! HMMM !!

Vizantero
Wed 3rd Jun 2009, 08:09
Midinte , cui ai cantat noaptea trecuta si ce ai aflat ?

crisd
Wed 3rd Jun 2009, 08:23
midnite trebuie sa te votez sa spui cui ai cantat??

creativemind
Wed 3rd Jun 2009, 08:38
I am so confused:( nu mai pricep nimic

de ce? pt ca n-a murit nimeni desi tu ai trimis tinta? :))

cuore
Wed 3rd Jun 2009, 09:46
de ce? pt ca n-a murit nimeni desi tu ai trimis tinta? :))

valabil si pentru princessxy!

pelasgi
Wed 3rd Jun 2009, 09:48
Cred ca tu esti destul de surprins Creativemind... ceea ce s-a intamplat noaptea trecuta a cam fost in defavoarea ta, nu?

pelasgi
Wed 3rd Jun 2009, 09:55
Campul magnetic creat, cred ca a impiedicat orice tinta in noaptea asta.
Imi dati dreptate?

Vizantero
Wed 3rd Jun 2009, 09:58
Pelasgi , daca tot ai aparut , poti sa ne spui ceva despre "investigatia" lui Midinte ?

Se poate si ce spui tu , legat de campul magnetic ...

pelasgi
Wed 3rd Jun 2009, 10:03
Midnite m-a investigat.
Ceea ce a spus despre mine e adevarat in cel mai mic amanunt.

Vizantero
Wed 3rd Jun 2009, 10:07
cccuummm ??
Asta inseamna recunoasterea activitatii nocturne !!

Confirm vot Pelasgi pentru rol si explicatii complete

unika
Wed 3rd Jun 2009, 10:41
interesant modul de expunere a ce s-a intamplat al lui blissie.

mi-e cam neclar cu acel camp magnetic... creative, midnite si-a detaliat f mult rolul de ce continuii cu banuieli asupra ei... nu cred ca dac ai fi mafie ai bate atat moneda pe cineva care si-a declarat si detaliat (ma repet) rolul... dar totusi de ce???

pelasgi ce stii tu despre campul magnetic??? poate totusi faza din acel filmulet a fost ca cineva a incercat sa detoneze acel buncar (sau cum s-o numi) si desmond cu cheia lui a reusit sa evite o catastrofa, si printre cutitele si furculitele si aparatele alea care zburau pe acolo, totusi nimeni nu a murit...

momentan vot pelasgi care imi da impresia ca ascunde ceva...

pelasgi
Wed 3rd Jun 2009, 10:54
Tu cam ce credeai ca inseamna Vizantero? Nu e in folosul satului sa dau mai multe amanunte.

Impresia ta e buna unika, cine nu ascunde nimic la un joc de mafie?

pelasgi
Wed 3rd Jun 2009, 10:57
pelasgi ce stii tu despre campul magnetic??? poate totusi faza din acel filmulet a fost ca cineva a incercat sa detoneze acel buncar (sau cum s-o numi) si desmond cu cheia lui a reusit sa evite o catastrofa, si printre cutitele si furculitele si aparatele alea care zburau pe acolo, totusi nimeni nu a murit...

Cuţitele şi furculiţele zburau p'acolo, pentru că se crease un cāmp magnetic.

unika
Wed 3rd Jun 2009, 11:05
pelasgi toata lumea poate spuna ca nu e in folosul satului sa dea detalii... deci nu v-om avea niciodata garantia ca un om e nevinovat... am inteles si eu ca toate zburau pt ca se crease camp magnetic... intrebarea mea era ce stii tu despre asta...? nu trebuie de fiecare data sa imi confirmi ce am scris doar ca sa faci conversatie. pana la clarificari imi mentin votul...

creativemind
Wed 3rd Jun 2009, 15:29
Cred ca tu esti destul de surprins Creativemind... ceea ce s-a intamplat noaptea trecuta a cam fost in defavoarea ta, nu?

unde-i legatura ? ce-am zis eu de-ai dedus tu asta ?

creativemind
Wed 3rd Jun 2009, 15:34
pelasgi, daca ai ceva de spus, spune acum.

midnite
Wed 3rd Jun 2009, 17:37
Pelasgi vrei să ne spui că eşti un personaj positiv? Hm ok...hai să zicem....dar poţi să ne zici ceva care să te facă să te credem.

Cāt despre ţinta mea de azi-noapte, am făcut o greşeală...şi n-am trimis. Ştiu că o să săriţi toţi pe mine, şi mi se pare normal. Dar sincer am uitat. M-am concentrat prea mult pe "Back to Moscow" şi pentru că aici era noapte....n-am fost atentă.

radwulf
Wed 3rd Jun 2009, 18:32
Observ că Unika face conversaţie şi pune insistent īntrebări pe tema unor amănunte banale, care nu au nimic de a face cu prinderea mafioţilor--furculiţele care zboară şi nu moare nimeni (Freudian slip?), cīmpul magnetic, modul de expunere al lui Blissie etc.

votez unika

Aisha
Wed 3rd Jun 2009, 18:48
midnite, singurul lucru care ma opreste sa nu te votez este faptul ca rolul/numele tau este mentionat si in poveste,atat! In rest, as avea o sumedenie de motive pentru a te vota, unul dintre motive ar fi bulversatia care o raspandesti in joc si care dezavantajeaza satul...

Tu care cunosti foarte bine filmul, ar trebui sa sti ca supravietuitorii din film au fost mai multi decat jucatorii din acest joc. Asta inseamna ca moderatorul nu a putut imparti toate rolurile positive din film jucatorilor. Si ar mai trebui sa sti ca mafia abia asteapta din partea satenilor, ca acestia sa-si declare rolurile si prin urmare, mafiotilor le-ar fi destul de usor sa declare un rol positiv. In locul tau as fi mai atenta la interpretarea anchetelor care le primesti!

In fine !

Vizantero, parca ti se pare dubioasa midnite, atunci de ce votezi cum dicteaza ea?

cccuummm ??
Asta inseamna recunoasterea activitatii nocturne !!

Confirm vot Pelasgi pentru rol si explicatii complete

cccccuuuum? Adica, toti care au activitati nocturne, inseamna ca-s mafii? De unde ai mai scos-o si pe asta?

votez Vizantero pentru motivele puerile de vot si pentru faptul ca vrea sa linseze sateni cu orice pret.

crisd
Wed 3rd Jun 2009, 19:20
Vizantero am o singura intrebare dupa care ma gandesc daca scot votul de pe tine. Ai vazut filmul sau nu?pana aud raspunsul..votez vizantero

Vizantero
Wed 3rd Jun 2009, 19:23
Aisha , stai putin si gandeste !

Votul meu la Pelasgi este , si aici ma citez , "pentru rol si pentru explicatii complete" ! faptul ca el a recunoscut activitatea nocturna nu-l face automat mafiot , dar de unde ieri ar fi spus si el ceva si nu avea ce , azi vedem ca ar avea ceva de spus !
Am renuntat la midnite pentru ca si-a asumat un rol , pentru ca rolul apare in filmul de dimineata si pentru ca , se pare , nu e si favorita voastra ... De la Midnite am aflat , pentru moment , ce a considerat de cuviinta sa ne spuna ! Acelasi lucru il vreau de la Pelasgi ! Acelasi lucru l-ati vrut si de la mine !
Nu asta e mafia ? Vot , devote , aflat de informatii , asumat de roluri , comparat liste ? S-a schimbat ceva intre timp ?

Motivatia ta de a vota un satean cu rol asumat "pentru motivele puerile de vot si pentru faptul ca vrea sa linseze sateni cu orice pret" ma face sa te urc in topul "dubiosilor" ! FOS Aisha !
Garantezi tu pentru nevinovatia lui Pelasgi , de esti asa convinsa ca vreau sa linsez SATENI ? Chiar sunt curios ! Stii tu mai multe ? Vrei sa impartasesti cu grupul ? De asemenea , daca esti convinsa ca Midnite e satean , de ce ma intrebi de ce votez cum dicteaza ea ? E de rau sa urmezi un satean cu info ?

Vizantero
Wed 3rd Jun 2009, 19:26
Maestre Crisd am vazut filmul din scoarta in scoarta , inclusiv finalul de sezon 5 . Chiar imi place !
Sper ca acest lucru sa-ti intareasca o pledoarie fulminanta , prin care sa demonstrezi ca Vizantero ii raul pe pamant si linsarea sa va aduce insula acolo unde ii e locul ! :)

Serios acum , daca vroiai sa faci conversatioe, puteai doar sa intrebi , nu trebuia sa si omori omul !

princessxy
Wed 3rd Jun 2009, 20:21
Vizantero, adu-mi te rog aminte ce rol pretinzi? Vigilante?
Se vede ca ai vazut filmul si te-a pasionat de aia si te simti in stare sa te infigi asa cu siguranta in unii si altii, problema este alta... iti zic dupa ce imi clarifici si tu rolul. Pe midnite am intors-o pe toate partile, e cazul sa clarificam si la tine.

Vizantero
Wed 3rd Jun 2009, 20:59
Princess , daca eram pe pagina 24 si nu te descurcai printre atatea posturi, intelegeam ... Dar asa ...Oricum , intoarce pagina si vezi postul meu nr. 104 pentru lamuriri . Si daca tot n-ai inteles , ei bine , da , sunt vigilante si am un atac de efectuat ! Ok?

Princess , ce nu inteleg eu e ardoarea asta cu care , fara exceptie , la fiecare joc bazat pe un film sau carte , apar discutiile astea gen tu ai vazut filmul si d-aia esti mafiot ca stii ce rol sa-ti iei ,sau eu daca n-am vazut filmul/citit cartea sunt automt nevinovat ca nu stiu eu ce se intampla p-aici ...
Total eronat ! Eu vad mafia ca un joc in care unii mint si unii spun adevarul ! Nu conteaza experienta din spate , nu conteaza informatiile avute anterior jocului ! Conteaza doar capacitatea de a discerne , de a separa adevarul de minciuna , de a gasi acuze solide si greseli flagrante ...

Noapte buna!

crisd
Thu 4th Jun 2009, 00:50
devotez vizantero si votez creativemindtinand cont ca am rezistat cateva zile in mafia asta cred ca ar fi cazul sa iau si eu putin initiativa si sa ajut la descoperirea macar a unui mafiot. Creative pentru inceput te-am votat sa aud rol si in special activitatea din ultima noapte.apoi o sa comentez mai mult referitor la ultima noapte.

midnite
Thu 4th Jun 2009, 06:06
Aisha.....am avut eu ceva bănuieli īn privinţa ta ieri. Şi azi, cu postul tău, şi mai mult de atāt, cu votul tău, aproape că īmi confirmi că eşti mafioată!!

Cum poţi să-l votezi pe Vizantero? Am vazut serialul numai pāna la mijlocul sezonului 4 (aşa că vă rog nu mai vorbiţi despre ce se īntāmplă mai departe-thanks) şi īn 4 sezoane jumătate franţuzoaica nu a fost rea. Ok...a avut un moment de ezitare la īnceput, dar tre' să īnţelegi că după 16...o fi luat-o un pic pe ulei:)

Ooook cică de ce dau informaţii care aduc confuzie īn sat?! Lol! Asta mă īnnebuneşte pe mine la mafiile astea! Cānd mi-am zis doar rolul, imediat mi-aţi cerut şi abilitatea. Şi dacă vă dădeam numai abilitatea, fără nici o ţintă mi le-aţi fi cerut voi īn următorul post. Acuma că le-am dat.....dau informaţii aiurea. Ce-ar fi să ne hotărām odată?

Normal că nu oricine care are activitate noaptea este neapărat şi mafie. Dar faptul că tu aproape imediat asumi că pelasgi e nevinovat te face mai suspectă decāt īmi erai la īnceput. Nu pot să īnţeleg de unde ai tu atāta siguranţă că el e ok?

Dar ştii ceva? De pelasgi măcar ştiu că se plimbă noaptea şi că nu s-a īntālnit cu 2 persoane. De tine nu ştiu nimic şi mi se pare că eşti foarte dubioasă. Şi chiar nu īnţeleg cum ai tu atātea motive să ma votezi cānd sunt singura cu rolul confirmat? Numai pentru că nu putem pune cap la cap informaţiile pe care le am, asta nu īnseamnă că īncerc să duc satul īn eroare. Dacă aşteptam īncă vreo 2 zile să vă dau rezultatele poate nu le mai primeaţi (ori că muream noaptea-acuma dacă mor, măcar informaţiile mele o să vă ajute mai tārziu īn joc, ori că nu mă credeaţi pentru că am aşteptat aşa de mult pānă v-am zis).

unika
Thu 4th Jun 2009, 10:25
or fi amanunte banale pentru un mafiot ca tine... da pt unu care nu stie... poate nu sunt atat de banale...

Lt. Zymak mai joaca?

crisd
Thu 4th Jun 2009, 10:53
imi place felul tau tau de colaborare midnite.Daca ar fi si ceilalti macar ca tine de atenti am rezolva treaba mai repede.

princessxy
Thu 4th Jun 2009, 18:15
Princess , daca eram pe pagina 24 si nu te descurcai printre atatea posturi, intelegeam ... Dar asa ...Oricum , intoarce pagina si vezi postul meu nr. 104 pentru lamuriri . Si daca tot n-ai inteles , ei bine , da , sunt vigilante si am un atac de efectuat ! Ok?

Sa zicem... Deocamdata.

princessxy
Thu 4th Jun 2009, 18:16
Votez Creativemind pentru rol.

creativemind
Thu 4th Jun 2009, 22:42
devotez vizantero si votez creativemindtinand cont ca am rezistat cateva zile in mafia asta cred ca ar fi cazul sa iau si eu putin initiativa si sa ajut la descoperirea macar a unui mafiot. Creative pentru inceput te-am votat sa aud rol si in special activitatea din ultima noapte.apoi o sa comentez mai mult referitor la ultima noapte.

pe ce bază ? că aşa aş putea zice şi eu că m-am trezit să vreau să-ţi aud rolul. hai poftim.

creativemind
Thu 4th Jun 2009, 22:52
votez Aisha pentru că minte cīnd zice că Vizantero caută să linşeze săteni cu orice preţ. El doar pe pelasgi īl presează să īşi declare rolul de nu ştiu cīnd. Aisha votează īn schimb mult mai uşor pe oricine. īn curīnd şi pe mine, sunt convins.

crisd
Fri 5th Jun 2009, 04:27
si eu incerc sa te presez pe tine sa spui rol creative. Si se pare ca nu e diferenta intre tine si pelasgi.

midnite
Fri 5th Jun 2009, 06:18
Am o listă de suspecţi:

Aisha-pentru ce am zis mai acum cāteva posturi
Unika-pentru că la acuzaţiile lui radwulf răspunde cu "tu eşti mafiot" şi "unde e Lt. Zymac?" deci īncercă să evite acuzaţiile aduse şi vrea să devieze de la subiect. Deşi este bună īntrebarea pentru că domul Lt. Z este oarecum activ īn celălalt joc de mafie
Princessxy-pentru că joacă...dar nu prea:) for now I am watching your every step

midnite
Fri 5th Jun 2009, 06:24
Ok ce e complicat la jocul ăsta este că sunt deja şi ceilalţi supravieţuitori prezenţi. Dacă era īnceputul serialului măcar ştiam că-i aveam pe Jake, Kate, Swayer (mă īntreb cine-o fi Swayer şi cāte valize cu pistoale are?:D), the smoke, Rousseau and the others. Dar după ce apare īn filmuleţ suntem deja pe vremea lui Desmond, Eko şi ceilalţi. No goody! Prea multe personaje pozitive şi prea puţini jucători. Aflare de rol īn momentul de faţă nu ştiu la ce ne mai ajută. Mai bine facem studii de caracter şi voting pattern:D

crisd
Fri 5th Jun 2009, 10:34
pai incepe tu ceva midnite daca tot ai idei

unika
Fri 5th Jun 2009, 11:51
midnite, daca nu zic nimic pt ca nu stiu nimic, nu e bine, ca sunt inactiva, dac incerc sa pun intrebari despre diverse chestii care mie mi se par ca am putea afla ceva, iar nu e bine, daca raspund unui jucator care ma ataca, iar nu e bine, daca intreb de un jucator care e inactiv, ca de ce intreb... da ce vreti fratilor sa fac... incerc si eu sa aflu info din ce mi se pare mie mai suspect... parca asa se joaca mafia, fiecare sa isi spuna punctul de vedere si sa puna intrebari la cei care li se par suspecti...

cuore
Fri 5th Jun 2009, 13:28
Aisha, mai demult iti spuneam ca'mi esti suspecta. Acuma as vrea sa-ti aud rolul.

votez Aisha.

cuore
Fri 5th Jun 2009, 13:33
Blissie: - Inactivitatea nu va fi tolerata mai mult decat o zi de joc. Cei care se abat de la regula vor fi eliminati sau inlocuiti.

Ce se aude de Lt Zymak??

OveRStrategY
Fri 5th Jun 2009, 16:14
dar tu cuore .. activezi des :)
eu l-am votat pe zymak, si-mi mentin supararea pe el pentru ca activeaza pe forum, dar in mafia asta, nu.
votez Lt Zymak

Aisha
Fri 5th Jun 2009, 18:26
Vizantero, eu vad lucurile in felul urmator: jocul este bazat pe subiectul unui film, asta inseamna ca mai sunt destule roluri positive din film care moderatorul nu le-a putut distribui la toti jucatorii. Daca rolurile satenilor sunt divulgate prea repede, mafiotilor nu le va fi greu sa deduca un rol positiv, care nu este distribuit de moderator. Asa ca, pretexte de genu: " te votes ca vreau sa-ti stiu rolul" mi se par destul de dubioase pentru ca mafiotii sunt cei mai interesati in cazul asta sa afle rolurile!

Rolurile dovedite pana in prezent, ar fi urmatoarele: Said aka Copil, Hugo si Charlie aka midnite.

Rolul tau vizantero, nu este dovedit chiar daca exista in film, tu care ai vazut filmul din scoarta in scoarta iti este usor sa pretinzi un rol care banuiesti ca moderatorul nu l-a folosit la joc.
Am ochi in cap sa vad cum creativemind merge pe aceeasi linie cu tine cand este vorba de acuzatii si voturi si acum mai rau, iti ia si apararea!

Dar ştii ceva? De pelasgi măcar ştiu că se plimbă noaptea şi că nu s-a īntālnit cu 2 persoane. De tine nu ştiu nimic şi mi se pare că eşti foarte dubioasă. Şi chiar nu īnţeleg cum ai tu atātea motive să ma votezi cānd sunt singura cu rolul confirmat? Numai pentru că nu putem pune cap la cap informaţiile pe care le am, asta nu īnseamnă că īncerc să duc satul īn eroare.

Atentie eroare!! midnite vorbesti numai prostioare, cand te-am votat eu dupa ce ti-ai declarat rolul? Am zis ca te-as vota, da, pentru ca ai un joc confuz dar faptul ca rolul tau este mentionat in poveste ma opreste sa fac asta! Eu nu vad nimic, absolut nimic suspicios la ancheta lui midnite despre abilitatea lui pelasgi, chiar imi este destul de clar ca nu este mafiot!

Acum va iau pe toti la rand... cuore lasa vrajeala, vrei sa-mi auzi rolul cica, dar de ce draga? Daca aud de la tine un motiv bine intemeiat care sa ma incrimineze, ma votez imediat...

Sorry pentru postul kilometric dar nu prea am avut timp de mafia asta si cand prind momentul, spun tot ce am pe suflet:)

Aisha
Fri 5th Jun 2009, 18:32
[off toppic] de maine plecam la mare o saptamana, unde este cald si soare:) asa ca nush cand mai am posibilitatea sa postez... mafiotii pot profita de pauza asta sa ma linseze:)... [off toppic]

P.S. "noi" fiind: io, pelasgi si Eliana:)

unika
Fri 5th Jun 2009, 18:51
observ ca daca eu nu intrebam de lt zymak... nimeni nu zicea nimic... dar cum am intrebat, toti s-au sesizat si au inceput sa il voteze... asa ca midnite, ma pune pe ganduri faptul ca il aperi si ca imi zici ca "schimb subiectul"... ai grija ce afirmi ca imi pot schimba parerea despre nevinovatia ta...

cuore
Fri 5th Jun 2009, 19:28
dar tu cuore .. activezi des :)
eu l-am votat pe zymak, si-mi mentin supararea pe el pentru ca activeaza pe forum, dar in mafia asta, nu.
votez Lt Zymak

marturisesc faptul ca pe cand am vrut sa scriu ca sa nu am o zi sarita, s-a facut noapte. so.. e oricum in "avantajul" tau sa comenteze Ly Zymak, avand votul tau.

radwulf
Fri 5th Jun 2009, 20:22
Cīteva chestii pe care le-am mai observat:

Vizantero:
- īn prima zi dezvotează midnite "pentru că nu are posibilitatea să se apere" (īn timpul unei scurte vacanţe) - mi se pare un gest de generozitate / fair play inutil şi ostentativ; şi sătenii nu prea simt nevoia să facă chestii ostentative. Io īn viaţa mea n-am simţit nevoia să dezvotez pe motive din afara jocului pe unul pe care-l credeam mafiot. Dacă-i mafiot să moară indiferent de cīnd şi cīt poate posta.

- rolul lui īi totuşi suficient de obscur (relativ) să nu-i garanteze un alibi perfect

Aisha:
- posedată de un duh de mīnie sfīntă = bulină roşie :)

- īi adevărat ce spune referitor la declaraţiile de rol, de-asta īi important ca declaraţiile să se facă īn ordinea suspiciunii, pe motive serioase şi arbitrată de mai multe voturi.

Unika:
- īn #180 o avertizează pe Midnite īntr-un stil foarte mafiotic, gen "mess with me, sleep with the fishes!". Unui sătean care are motive serioase (Charlie = rol important) să creadă că un ins este nevinovat, nu-i poate schimba opinia o chestie minoră şi validă ca remarca lui Midnite despre schimbarea subiectului.

- īn plus, #180 conţine şi o minciună, fiindcă Midnite NU l-a apărat pe Zymak, ci din contră a recunoscut validitatea īntrebării, dar a considerat-o (corect) posibilă diversiune.

Văd că sīntem un pic īmpotmoliţi, dar propun să analizaţi acuzaţiile aduse lui Unika aici şi mai sus, şi să o votaţi dacă vi se par fondate.

Vizantero
Fri 5th Jun 2009, 21:33
Aisha zice :"Rolurile dovedite pana in prezent, ar fi urmatoarele: Said aka Copil, Hugo si Charlie aka midnite"

Care-i treaba cu Hugo ? Nu prea am inteles ,in absenta Asihei , a inteles careva ?

midnite
Fri 5th Jun 2009, 23:10
observ ca daca eu nu intrebam de lt zymak... nimeni nu zicea nimic... dar cum am intrebat, toti s-au sesizat si au inceput sa il voteze... asa ca midnite, ma pune pe ganduri faptul ca il aperi si ca imi zici ca "schimb subiectul"... ai grija ce afirmi ca imi pot schimba parerea despre nevinovatia ta...

unika sincer....sa o zic asa pe limba de la bucuresti ( ca de pe acolo sunt si eu :)) aici ai dat-o in bara si I am sorry dar iti ceri votul votez unika
unde l-am aparat eu pe lt. zymac? ba chiar am zis ca nu-i corect ca in cealalta mafie este oarecum activ. nu-l aparam....din potriva il ingropam mai tare:)
deci iar incerci sa schimbi subiectul.

midnite
Fri 5th Jun 2009, 23:14
midnite, daca nu zic nimic pt ca nu stiu nimic, nu e bine, ca sunt inactiva, dac incerc sa pun intrebari despre diverse chestii care mie mi se par ca am putea afla ceva, iar nu e bine, daca raspund unui jucator care ma ataca, iar nu e bine, daca intreb de un jucator care e inactiv, ca de ce intreb... da ce vreti fratilor sa fac... incerc si eu sa aflu info din ce mi se pare mie mai suspect... parca asa se joaca mafia, fiecare sa isi spuna punctul de vedere si sa puna intrebari la cei care li se par suspecti...

Aici imi suni un pic a mafioata incoltita:)

crisd
Sat 6th Jun 2009, 01:25
devotez creativemind pentru ca si asa nu vede nimeni ca ma chinui singur.votez unika sa vedem daca ceace spun unii este adevarat

princessxy
Sat 6th Jun 2009, 12:45
Nu te chinuiai singur. Devotez creative care ne-a tratat cu ignore. Nu suntem deloc uniti si in felul aceasta nu rezolvam nimic.

@Vizantero, cred ca Aisha se referea la rolurile care au aparut in poveste, acestea fiind Hugo, Charlie si Sayid care a murit.

Asteptam rolul Unicei...

cuore
Sat 6th Jun 2009, 13:13
Aisha, un lucru e sigur intr-un joc de mafia: mafiotii se stiu care sunt si implicit stiu si care-s satenii. Deci, luandu-i apararea lui pelasgi, fie vrei sa te pui bine pe langa un satean, fie iti aperi colegul mafiot prin acest "imi este destul de clar ca nu este mafiot", in conditiile in care un satean nu apara un alt satean, fara sa aiba informatii.

[off toppic] de maine plecam la mare o saptamana, unde este cald si soare:) asa ca nush cand mai am posibilitatea sa postez... mafiotii pot profita de pauza asta sa ma linseze:)... [off toppic]

P.S. "noi" fiind: io, pelasgi si Eliana:)

si.. sa inteleg ca daca nu o sa fii linsata, esti mafioata, asa cum te suspectez? ;)

Blissie
Sun 7th Jun 2009, 23:24
Nu esti linsat nimeni.

Este noapte pana Marti 09.06.2009 ~ 23:00

Blissie
Tue 9th Jun 2009, 23:41
Era noapte pe insula. Stelele se puteau numara pe cer. Dormeau toti cand se auzira niste impuscaturi. Pe cer luminau gloante... ca si cum cineva ar incerca sa simuleze un atac. Intre timp, in partea opusa a plajei se auzii: Yemi, Yemi, Yemiiiiiiiiiiiiii... Here I comeeee!

Moare Lt Zymak - fost traficant de droguri

Este zi pana Duminica 14.06.2009 ~ 23:00

crisd
Wed 10th Jun 2009, 03:22
romantic. Nu mai spune nimeni nimik??midnite? aisha? vizantero?

cuore
Wed 10th Jun 2009, 10:58
..unika?
era datoare cu o declaratie de rol, dar s-a facut ca ploua.

unika
Wed 10th Jun 2009, 11:13
sambata, duminica si luni nu am avut acces la internet... (nici macar telefonul nu avea semnal acolo unde am fost :D)... ok rolul meu: unul din supravietuiorii accidentului aviatic. am cu mine un caine care ma poate apara contra unui singur atac. din asta presupun ca sunt Walt.

Vizantero
Wed 10th Jun 2009, 14:02
Si cum faci cu atacul ? Asmuti tu cainele cand vrei ( si pierzi astfel apararea ) sau in momentul cand esti atacata prima oara , scapi datorita cainelui ?

In alta ordine de idei , e timpul sa incepem de undeva ! Crisd tu STII ceva , sau vorbim doar vorbe ?

Vizantero
Wed 10th Jun 2009, 14:07
De asemenea, Midnite si noaptea asta ai uitat ?

unika
Wed 10th Jun 2009, 14:07
asta am primit de la moderator... scap odata datorita cainelui daca sunt atacata...

princessxy
Wed 10th Jun 2009, 15:53
Unika rolul tau zice chiar asa ca esti unul din supravietuitorii accidentului? Tare imi suna ciudat...

unika
Wed 10th Jun 2009, 19:33
exact

radwulf
Wed 10th Jun 2009, 20:52
La numărul de jucători din jocul ăsta, orice rol care nu-i din cele mai "principale", are şanse mari să fie inventat. Rămīn dispus să o linşam pe Unika, dar vreau īntre timp să mai atrag atenţia asupra unui personaj: Crisd - despre prestaţia căruia am īntocmit o listă de observaţii:

- Nu votează suspecţii pe care īi are "fiindcă nu vrea să moară".

- Refuză din nou să-şi voteze suspectul său numărul unu.

- Face o observaţie foarte bizară: că EscapedConvict a fost omorīt noaptea după ce īl votase pe Crisd ziua. Şi insinuează că asta ar fi fost o cursă pt. Crisd. De remarcat că votul lui Escaped Convict pe Crisd fusese dat nemotivat / pt. stimularea unui inactiv.

- Se impune o īntrebare: dacă Crisd īi sătean, cu ce ajută satul observaţia lui? Răspuns, cu nimic, desigur. Īi probabil doar o īncercare frauduloasă de a obţine un alibi īntortocheat din moartea lui EscapedConvict.

- Ameninţare, īntr-un stil perfect caracteristic profilului mafiot, deşi o simplă īntrebare era suficientă. "Do what I say or sleep with the fishes." :)

- Din nou ameninţare, şantaj, coerciţiune. Cu căruţa pe Vizantero.

- Īi cere votul şi activitatea lui Creativemind fără să dea nici o explicaţie cu privire la vinovăţia lui Creativemind.
- Promite că va comenta mai mult despre noaptea respectivă, dar nu o face.

midnite
Thu 11th Jun 2009, 01:02
De asemenea, Midnite si noaptea asta ai uitat ?

lol nu. noaptea asta nu am uitat. in schimb Blisse a uitat sa-mi trimita raspunsul la timp:) dar pana la urma l-am primit.

midnite
Thu 11th Jun 2009, 01:06
Eu dintr-o data mi-am schimbat pararea despre unika. Si nu chiar dintr-o data mi se pare suspecta princess. As vrea sa te rog foarte frumos:) sa-mi spui si mie ce ti se pare asa de ciudat la ce ne-a spus unika despre rolul ei. Am inteles ca ti se pare ciudat, dar ce anume ti se pare chiar asa de ciudat si de ce.

midnite
Thu 11th Jun 2009, 01:21
Ok am analizat toate "crimele" care au avut loc in cele 3 nopti. Overstrategy omorat de fum, EC de siringa (asta este caracterul care aparea in plus pe lista, pe care l-a descoperit Hurley- in film era doctorul rau, Ethan) si acum Lt Zymac cu glontele, deci clar ca unu din "the others" l-a omorat. Iar Lt Zymac era mister Eko. Ben e si el in plan, pentru ca, daca imi aduc eu bine aminte, cand a explodat "the hatch" Ben era deja cunoscut de supravietuitorii accidentului. Pentru cei care nu au urmarit serialul Ben este liderul celor care erau pe insula cu mult inainte de accident ("the others").

Eu stau si ma gandesc ca la un joc care este mai mic mafiotii tre sa fie putini dar puternici. Unu e cel care trage (Ben), altul e cel care inteapa cu siringa (Ethan) si-o mai fi poate unu. Plus fumul. Banuiesc ca Ethan poate sa-l salveze pe Ben, din moment ce-i doctor.

Nu stiu cum sunt, cum nu sunt, dar mafiotii ne omoara noaptea fara nici o teama pentru ca noi ziua nu prea facem nimic.

princessxy
Thu 11th Jun 2009, 05:45
Eu dintr-o data mi-am schimbat pararea despre unika. Si nu chiar dintr-o data mi se pare suspecta princess. As vrea sa te rog foarte frumos:) sa-mi spui si mie ce ti se pare asa de ciudat la ce ne-a spus unika despre rolul ei. Am inteles ca ti se pare ciudat, dar ce anume ti se pare chiar asa de ciudat si de ce.

Mi se pare ciudata exprimarea: esti unul din supravietuitorii accidentului aviatic... La fel cum mi se pare ciudat ca in credeti pe Vizantero ca e vigilante, cand mai degraba in primele sezoane, Rousseau e un fel de psihopata. Vrea sa-i omoare pe toti de pe insula.

Si Midnite, nu stiu daca la tine ploua dar am cam asteptat dupa raspunsul la investigatiile tale si n-ai zis nimic.

unika
Thu 11th Jun 2009, 11:54
[QUOTE=Blissie;30863] Dormeau toti cand se auzira niste impuscaturi. Pe cer luminau gloante... ca si cum cineva ar incerca sa simuleze un atac.

Intre timp, in partea opusa a plajei se auzii: Yemi, Yemi, Yemiiiiiiiiiiiiii... Here I comeeee!
[U]

cred ca te inseli un pic midnite... uitete mai atent... din ce zice blisie eu inteleg ca sunt 2 actiuni in locuri diferite ale insulei... eu inteleg ca zymak a fost omorat de moderator (yemi fiind fratele lui eko) pt inactivitate => s-a sinucis, si pe alta parte doctorul si-a facut datoria...

crisd
Thu 11th Jun 2009, 13:35
sa zicem ca eu o cred momentan pe unika. Mie mi se pare ca are logica in ce spune ea.Vizantero stai linistit ca eu nu is simplu satean.De data asta mi-ar place sa fiu omorat de mafie noaptea.Cam cine credeti ca ar urma la interogatoriu? Alegeti voi unul si eu va sustin.Vizantero ai vreo propunere?

crisd
Thu 11th Jun 2009, 13:36
Midnite mi se vede ca tu te faci ca ploua. Ai info de azinoapte? sau iar ai fost plecata la munte?

Vizantero
Thu 11th Jun 2009, 14:03
Unika are dreptate !
Vedeti ce zice moderatorul in primul post din jocul acesta :
"Lt Zymak - Traficant de droguri - Inactivitate- Noaptea3"

Deci e clar - Zymak a fost "sinucis" !

Midinte , iar te lasi rugata ?
Crisd , tu ai sugerat abilitati investigative , acum dai inapoi ?
Ceilalti ?

cuore
Thu 11th Jun 2009, 14:56
Pana vine Aisha, care se pare ca nu a fost omorata de mafioti, ma gandesc ca un caine labrador e prea prietenos pentru a face pe bodyguard.ul.

votez unika

unika
Thu 11th Jun 2009, 16:16
cuore pe acelasi motiv pe care tu il invoci... dinamita lu viza nu omoara un singur om... dinamita cand explodeaza...pai explodeaza...

princessxy
Thu 11th Jun 2009, 16:27
Mie mi s-a parut foarte clar faptul ca Zymak a fost "sinucis".

Cuore mie mi se pare ca tu ii cauti nod in papura Unikai. Nu cred ca Blissie se gandea la rasa cainelui cand a impartit rolurile. Motivul tau de a vota mi se pare foarte pueril drept pentru care votez Cuore... din nou.

Vizantero
Thu 11th Jun 2009, 17:28
Sustin vot Cuore drept un bun inceput pentru a mai afla cate ceva ! Un rol , ceva , ai pregatit ?

Blissie
Thu 11th Jun 2009, 17:40
Imi cer scuze dar am facut calculul voturilor gresit. Corect este:

cuore
Thu 11th Jun 2009, 17:56
unika, cu atat mai mult imi devii suspecta cu cat rolul lui vizantero nu a fost confirmat de nimeni si totusi, tu il iei ca atare.

princessxy, dar exista si posibilitatea ca moderatorul sa se fi gandit la varianta asta si drept urmare sa nu fi dat un astfel de rol, cu atat mai mult cu cat este un numar mic de jucatori. sa-nteleg ca esti de acord cu cele spuse de radwulf?

cuore
Thu 11th Jun 2009, 18:19
.. La fel cum mi se pare ciudat ca in credeti pe Vizantero ca e vigilante, cand mai degraba in primele sezoane, Rousseau e un fel de psihopata. Vrea sa-i omoare pe toti de pe insula.

cuore pe acelasi motiv pe care tu il invoci... dinamita lu viza nu omoara un singur om... dinamita cand explodeaza...pai explodeaza...

princessxy, daca ti se pare pueril motivul pentru care votez, nu ti se pare la fel si modul de scuzare al unikai?

midnite
Thu 11th Jun 2009, 18:23
Nu ma las rugata. Am vrut numai sa vad ce mai zic si restul, plus cea pe care am investigat-o. Am investigat-o pe unika azi-noapte si mi s-a spus ca a fost putina miscare.

midnite
Thu 11th Jun 2009, 18:31
Mi se pare ciudata exprimarea: esti unul din supravietuitorii accidentului aviatic... La fel cum mi se pare ciudat ca in credeti pe Vizantero ca e vigilante, cand mai degraba in primele sezoane, Rousseau e un fel de psihopata. Vrea sa-i omoare pe toti de pe insula.

Si Midnite, nu stiu daca la tine ploua dar am cam asteptat dupa raspunsul la investigatiile tale si n-ai zis nimic.

Stii ce mi se pare mie cel mai amuzant princess?! Ca ti se pare ciudata exprimarea. Pai hai sa-ti spun ceva, exact asa mi s-a spus si mie, ca sunt unul din supravietuitorii accidentului. Iar daca tie ti se pare ciudata exprimarea asta, inseamna ca tu NU faci parte dintre noi astia care au supravietuit accidentului, pentru ca daca faceai parte din grupul nostru, atunci exprimarea unikai ar fi fost cumva dovada ca ea e ok. As cam vrea sa stiu ce rol ti-a dat tie Blisse, din moment ce nu esti "unul dintre supravietuitorii accidentului". votez princessxy

Din moment ce cuore are destule voturi sa-si spuna rolul si nu si-l spune trebuie sa-mi indrept un FOS catre cuore. Dar votul sta pe princess. Vreau sa-ti stiu rolul.

midnite
Thu 11th Jun 2009, 18:39
Pana vine Aisha, care se pare ca nu a fost omorata de mafioti, ma gandesc ca un caine labrador e prea prietenos pentru a face pe bodyguard.ul.

votez unika

n-are a face rasa cainelui cu daca te apara sau nu. in serial e un labrador, Blisse l-a lasat labrador, plus e o rasa cunoscuta pentru loialitatea aratata stapanului, deci nu cred ca ar avea probleme sa faca pe bodyguard-ul. Chair daca am votat-o pe princess trebuie sa fiu de acord cu ea, ca motivul tau e cam in pom, si pomu-n aer:)

Vizantero
Thu 11th Jun 2009, 19:16
Midinte , de data asta se pare ca ai nimerit-o! Daca si altii au primit in descrierea rolului sintagma cu "unul din supravietuitori" e clar ca Princess e pe-afara !

Prin urmare Princess , daca tu nu esti "unul din supravietuitorii accidentului" , CINE ESTI ? Ethan sau fumul ?

Devotez Cuore
Votez Princessxy pentru explicatii grabnice

radwulf
Thu 11th Jun 2009, 20:32
Cred că s-a produs o īncălcare a spiritului jocului şi chiar a unei reguli fundamentale prin declaraţia de rol a lui Unika şi postările ulterioare. Cade īn atribuţiunile moderatorului să decidă asta.

votez Princessxy pt. argumentul respectiv, şi pentru că īn #167 īl votează şi somează pentru rol pe Creativemind, fără motiv. Contradicţie cu #128, īn care pune īntrebarea dacă are rost să mai expunem un rol.

Crisd, vezi că ţi-am dedicat un post voluminos şi cam substanţial. Sau tu nu crezi īn interogare fără voturi? :)

princessxy
Thu 11th Jun 2009, 20:33
Daca nu ma insel nici rolul lui Vizantero nu suna a fi unul din supravietuitorii accidentului, si lumea nu a sarit sa il linseze.

Nu am nici o problema in a-mi expune rolul, daca voi asa credeti de cuviinta, dar parerea mea este ca e o mare abatere de la a linsa persoana cea mai suspecta pana acum, si anume Cuore.

midnite
Thu 11th Jun 2009, 20:43
Hmm pana una alta spune-ne rolul princess. Acuma de ce eziti?

princessxy
Thu 11th Jun 2009, 20:56
Ok se pare ca am devenit suspect de seriviciu in mafiile de pe rmc.

Rolul meu: sunt o fosta politista care s-a retras din serviciu dupa ce a omorat un suspect. Din momentul in care m-am trezit pe insula am incercat sa ajut cat mai multi din cei ce se prabusisera impreuna cu mine. Treaba mea este sa ii gasesc pe cei infiltrati printre noi. In fiecare noapte trimit o tinta, persoana cu care urmeaza sa vorbesc in timpul zilei, iar in noaptea urmatoare primesc raspuns cu privire la ce indicii am gasit la ea.

Pana acum i-am investigat pe Crisd, Escaped Convict si Pelasgi.
Pot doar sa va spun ca la Escaped am gasit catuse, iar celorlati nu le pot expune rolurile.

midnite
Thu 11th Jun 2009, 20:56
Cred că s-a produs o īncălcare a spiritului jocului şi chiar a unei reguli fundamentale prin declaraţia de rol a lui Unika şi postările ulterioare. Cade īn atribuţiunile moderatorului să decidă asta.

votez Princessxy pt. argumentul respectiv, şi pentru că īn #167 īl votează şi somează pentru rol pe Creativemind, fără motiv. Contradicţie cu #128, īn care pune īntrebarea dacă are rost să mai expunem un rol.

Crisd, vezi că ţi-am dedicat un post voluminos şi cam substanţial. Sau tu nu crezi īn interogare fără voturi? :)

Daca unika ar fi zis cuvant cu cuvant tot ce i-a trimis Blisse era una. Cuvintele spuse de ea s-au nimerit sa fie cele potrivite. Ce vroiai sa nu zic nimic despre asta? Cand am vazut ca princess se leaga de unika si declaratia ei de rol ar fi fost culmea sa nu zic nimic. E ca si Aisha si Heffie in nea' Marin, unde Heffie stia ca Aisha e nevinovata tocmai pentru ca declaratiile lor de rol erau asa de asemanatoare. Nu cumva nu-ti sunt cunoscute nici tie cuvintele astea?:D Si daca crezi ca am gresit de ce o votezi pe princess? Ca sa spui mai incolo ca ai votat-o pe princess si d-aia nu poti fi mafie?:)

princessxy
Thu 11th Jun 2009, 20:59

Pe Creativemind l-am votat pentru ca Crisd a sugerat ca ar avea informatii incriminatoare despre el.

Vizantero
Thu 11th Jun 2009, 21:01
Lasati-o pe Princess in pace , e ocupata cu vizionatul filmului , sa vada cine ar putea fi , nesupravietuitor al accidentului , nefrantuzoaica , ne"theothers" si fara sa se bage peste vreun alt rol ... Ar fi tare sa ne zica ca-i Jacob ! :)

scris mai tarziu - Intre timp a aprut declaratia de rol , revin ...

midnite
Thu 11th Jun 2009, 21:03
Ok se pare ca am devenit suspect de seriviciu in mafiile de pe rmc.

Rolul meu: sunt o fosta politista care s-a retras din serviciu dupa ce a omorat un suspect. Din momentul in care m-am trezit pe insula am incercat sa ajut cat mai multi din cei ce se prabusisera impreuna cu mine. Treaba mea este sa ii gasesc pe cei infiltrati printre noi. In fiecare noapte trimit o tinta, persoana cu care urmeaza sa vorbesc in timpul zilei, iar in noaptea urmatoare primesc raspuns cu privire la ce indicii am gasit la ea.

Pana acum i-am investigat pe Crisd, Escaped Convict si Pelasgi.
Pot doar sa va spun ca la Escaped am gasit catuse, iar celorlati nu le pot expune rolurile.

ok si stii de ce mi se pare mie ciudata si declaratia asta de rol? Pentru ca personajul de care vorbesti este si ea una care a fost in avion cand s-a prabusit.(ai spus si tu asta in declaratia ta de rol). Si totusi de ce ti s-a parut oare asa de suspecta declaratia unikai? Da, normal, banuiesc ca Blisse ti-a formulat altfel mailul cu rolul, nu-i asa? Hmmm

Vizantero
Thu 11th Jun 2009, 21:10
Incalcarea de reguli sesizata de Radwulf cred ca se refera la declararea rolului fara acumularea numarului de voturi necesar ! Raul este facut acum , Unika nu-si mai poate lua vorbele inapoi , de asemenea Princess nu-si mai poate lua vorbele inapoi !

Salvarea lui Princess ar fi daca un alt supravietuitor al accidentului ar recunoaste ca si el , ca supravietuitor, a primit rolul fara a se spune" esti unul din supravie...." Este cineva care poate spune asta , dandu-i alibi ?

radwulf
Thu 11th Jun 2009, 21:25
Midnite, nu prea contează ce vreau eu, fiindcă nu sīnt moderatorul jocului. Dacă chiar eşti curioasă de preferinţa mea īn problema asta--īi ca să se joace corect şi īn spiritul jocului. Să reproduci sau să pretinzi citate din emailul cu rolul nu corespunde acestei preferinţe.

Există o distincţie īntre o eroare-tactică-īn-joc şi o greşeală-īncălcare-de-regulă.
Eu am acuzat o greşeală-īncălcare-de-regulă, care a īnceput īn momentul declaraţiei de rol al lui Unika.

Indiferent de cazul de mai sus, voturile mele sīnt orientate spre linşarea mafioţilor. Şi voi lua īn calcul orice argument sau informaţie, indiferent de sursa lor. Ca jucător nu pot controla decīt propria mea aderenţă la reguli.

Īn altă ordine de idei, dispărutul de Sergiul cred că trebuia eliminat pentru inactivitate fiindcă nu a postat nimic ieri.

princessxy
Thu 11th Jun 2009, 21:36
ok si stii de ce mi se pare mie ciudata si declaratia asta de rol? Pentru ca personajul de care vorbesti este si ea una care a fost in avion cand s-a prabusit.(ai spus si tu asta in declaratia ta de rol). Si totusi de ce ti s-a parut oare asa de suspecta declaratia unikai? Da, normal, banuiesc ca Blisse ti-a formulat altfel mailul cu rolul, nu-i asa? Hmmm

Nu mai stiu formularea exacta a rolului, iar acum nu am timp sa caut dupa el prin mail ca trebuie sa culc copilul. Dar nu-mi amintesc precizarea pe care a facut-o unika.

unika
Thu 11th Jun 2009, 21:42
nu am dat citat din mail... am pus totul la persoana mea.. si am mai schimbat... si rolul l-am declarat pentru ca eram datoare de ziua trecuta cand nu am mai avut acces la internet...

midnite
Fri 12th Jun 2009, 02:05
unika stiu ca nu ai dat citat din mail. Tu ai zis ca esti unul dintre supravietuitorii accidentului aviatic. Apoi a venit princess care a spus ca ceea ce zici tu i se pare suspect si te-a intrebat daca chiar asa ti s-a spus, ca ai fi supravietuitor al accidentului aviatic. Tu ai raspuns ca da, chiar asa ti s-a spus. Nu e citat. Dupa parerea mea.

midnite
Fri 12th Jun 2009, 02:14
Nu mai stiu formularea exacta a rolului, iar acum nu am timp sa caut dupa el prin mail ca trebuie sa culc copilul. Dar nu-mi amintesc precizarea pe care a facut-o unika.

Clar ca daca si mailul tau iti descria rolul la fel ti-ai fi adus aminte. Si nu stiu cum nu-ti mai aduci aminte de precizarea unikai, pentru ca este exact lucrul pe care nu-l credeai din declaratia ei de rol. Sneaky:)

Oricum, ai spus ca esti politista, ea este unul dintre supravietuitori, dar cand unika a precizat in declaratia ei ca este unul din supravietuitori ti s-a parut ciudat si curios lucrul asta.

Iar informatiile pe care ni le-ai dat, ca la EC ai gasit catuse....normal, doar era un prizonier, si de ceilalti 2 nu ne-ai zis nimic pentru ca nu stii nimic. Ce ne-ai zis tu sunt "informatii" prinse de pe parcursul zilelor.

Votul meu ramane pe princess! Urmat de 2 degete foarte acuzatoare catre cuore si radwulf

midnite
Fri 12th Jun 2009, 02:30
Midnite, nu prea contează ce vreau eu, fiindcă nu sīnt moderatorul jocului. Dacă chiar eşti curioasă de preferinţa mea īn problema asta--īi ca să se joace corect şi īn spiritul jocului. Să reproduci sau să pretinzi citate din emailul cu rolul nu corespunde acestei preferinţe.

Există o distincţie īntre o eroare-tactică-īn-joc şi o greşeală-īncălcare-de-regulă.
Eu am acuzat o greşeală-īncălcare-de-regulă, care a īnceput īn momentul declaraţiei de rol al lui Unika.

Indiferent de cazul de mai sus, voturile mele sīnt orientate spre linşarea mafioţilor. Şi voi lua īn calcul orice argument sau informaţie, indiferent de sursa lor. Ca jucător nu pot controla decīt propria mea aderenţă la reguli.

Īn altă ordine de idei, dispărutul de Sergiul cred că trebuia eliminat pentru inactivitate fiindcă nu a postat nimic ieri.

Ok unika a spus ca este unul din supravietuitorii accidentului aviatic plus restul rolului. Eu am spus ca asa mi s-a zis si mie, ca sunt unul din supravietuitori. Si de-aia o cred pe unika ca e ok, si pe princess ca e mafie--pentru ca ea s-a legat de faptul ca unikai i s-a spus ca este supravietuitor. Nu inteleg unde este greseala. Cand declari rolul cum ai putea sa nu te folosesti de aceleasi cuvinte care ti-au fost trimise de moderator? Eu la inceput am zis ca-s Charlie, cand m-ati luat la intrebari am spus ce mi-a zis moderatorul, am incercat pe cat s-a putut sa schimb persoana (1a in loc de 2a) si sa nu dau citat, dar ceea ce-am spus in declaratia mea de rol si de abilitatea seamana cu ceea ce mi s-a zis. Numai cand minti ce rol ai, atunci nu seamana :)

Ok si imi dau seama ca acum orice mafiot am intreba ce rol are o sa inceapa cu faza cu supravietuitorul dar cand am vazut ca princess tot insista pe chestia asta mi s-a parut foarte dubios, pentru ca daca rolul ei ar fi fost sat i s-ar fi spus ceva despre supravietuitor pe acolo pe undeva. De ce le-ar zice moderatorul la unii ca sunt supravietuitori si la altii care sunt tot supravietuitori nu le-ar zice lucrul asta!?

Cat despre SergiuL sunt de acord sa fie eliminat, desi cred ca de data asta era mai sat decat de obicei. Oare ma intreb pe unde or fi creativemind si overstrategy?!

midnite
Fri 12th Jun 2009, 02:33
Ar fi tare sa ne zica ca-i Jacob ! :)

hahahahaha good one:D

princessxy
Fri 12th Jun 2009, 08:43
Clar ca daca si mailul tau iti descria rolul la fel ti-ai fi adus aminte. Si nu stiu cum nu-ti mai aduci aminte de precizarea unikai, pentru ca este exact lucrul pe care nu-l credeai din declaratia ei de rol. Sneaky:)

Oricum, ai spus ca esti politista, ea este unul dintre supravietuitori, dar cand unika a precizat in declaratia ei ca este unul din supravietuitori ti s-a parut ciudat si curios lucrul asta.

Iar informatiile pe care ni le-ai dat, ca la EC ai gasit catuse....normal, doar era un prizonier, si de ceilalti 2 nu ne-ai zis nimic pentru ca nu stii nimic. Ce ne-ai zis tu sunt "informatii" prinse de pe parcursul zilelor.

Votul meu ramane pe princess! Urmat de 2 degete foarte acuzatoare catre cuore si radwulf

Aoleo midnite esti de groaza in a suci cuvintele altora. Este clar ca mailul sugereaza ca sunt unul din supravietuitori, ceea ce mi s-a parut ciudat este felul in care a formulat unika rolul: esti unul din supravietuitori si ai un caine, asa sec, pentru ca rolul meu pleaca de la un anumit background, adica nu mi s-a zis esti unul din supravietuitori si in fiecare noapte trimiti o tinta, ci mi s-a spus ca am fost politista etc.
Mi s-ar fi parut normal conform descrierii pe care o am eu, ca daca Unika e Walt sa zica ca este pe insula alaturi de tatal lui sau mai stiu eu, ceva detalii despre rolul pe care il are. Asa a spus si Vizantero ca ostilii i-au furat copilul, asa ai declarat si tu ca ai fost un cantaret celebru, deci rolul tau nu spune doar ca esti unul din supravietuitori si punct.
Acum intelegi ce nu mi se pare mie ok la rolul ei?

Iar midnite nu stiu cum de ai tupeul sa pretinzi sa expun rolurile a doi jucatori, doar pentru ca asa vrei tu! Chiar servim mafiei informatii pe tava acum?
Si atata timp cat nu mai este nimeni care sa aiba rolul meu nu inteleg ce ti se pare atat de ciudat si de incredibil.

princessxy
Fri 12th Jun 2009, 08:46
Pot doar sa va spun ca Pelasgi si Crisd sunt ok, de partea noastra.

unika
Fri 12th Jun 2009, 09:03
princess te legi de niste lucruri ca si cuore ca e caine labrador si el e prietenos... in mafia ailalta cand v-am zis ca sunt tiganca... ca de ce sunt tiganca ca nustu ce... acuma ca de ce nu am poveste in spatele rolului...v-am spus tot ce era de spus... semne de intrebare sunt si la tine si la viza in declararea rolului... momentan vot cuore.

unika
Fri 12th Jun 2009, 09:12
inca ceva... este posibil ca viza sa fie psihopat si cu dinamita lui sa fie obligat sa castige singur jocul, poate o poate folosi doar atunci cand mai este un nr redus de jucatori (2.3.4), pt ca dinamita sa fim seriosi nu omoara o singura persoana si asta este un joc nu este filmul. nu cred eu ca ar folosi el dinamita sa ii omoare pe ceilalti stiind ca este copilul ei acolo :D:D:D... deci...

princessxy
Fri 12th Jun 2009, 09:15
Foarte de acord cu tine Unika, asta tot incerc sa spun si eu despre Viza dar nu ma asculta nimeni.

princessxy
Fri 12th Jun 2009, 09:16
Cuore ai 3 voturi, asteptam rolul...

crisd
Fri 12th Jun 2009, 10:50
princessxy daca imi sti rolul meu exact chiar te-as ruga sa il faci public.Si mi-ar place sa imi spui si pe cine ai investigat in penultima noapte.Chiar te-as ruga frumos sa te grabesti.Altfel promit ca vei avea votul meu. Nu cred ca influenteaza deloc jocul in rau daca il spui.Ca sunt din ala bun stiu si eu asa ca... incearca sa spui rolul meu si poate vei avea un alibi puternic.

crisd
Fri 12th Jun 2009, 11:02
Si scuze Radwulf dar cred ca trebuie sa ma votezi ca sa imi spun rolul.Am recitit postul dedicat mie si imi plac formularile tale. Daca o sa imi fac firma de avocatura o sa te angajez. Esti meserias.Totus revenind la joc cred ca rolul meu ar putea gasi un inceput bun pentru sat in jocul asta asa ca prefer sa il auzim de la princessxy.Nu stiu de ce am impresia ca o sa dea gres si ca va fi prima mafioata care moare jocul asta.Asadad draga Princessxy te rog zii scurt noaptea si investigatia facuta iar in dreptul meu poti sa scri si rolul.Peste 24 de ore o sa ai votul meu daca nu o sa vad postul tau.

crisd
Fri 12th Jun 2009, 11:11
Si inca ceva Princessxy:Ai spus ca ai investigat escaped crisd si pelasgi. Eu am vazut ca au trecut 4 nopti.Sau ai uitat si tu sa trimiti o tinta cum a uitat si midnite??

cuore
Fri 12th Jun 2009, 12:20
princess te legi de niste lucruri ca si cuore ca e caine labrador si el e prietenos... in mafia ailalta cand v-am zis ca sunt tiganca... ca de ce sunt tiganca ca nustu ce... acuma ca de ce nu am poveste in spatele rolului...v-am spus tot ce era de spus... semne de intrebare sunt si la tine si la viza in declararea rolului... momentan vot cuore.

deci unika, am ales sa formulez asa explicatia votului pornind de la postul lui vizantero nr. 194 legat de caine. era un alt fel de a spune ca nu mi se pare credibil rolul tau.

crisd
Fri 12th Jun 2009, 13:10
cuore tu ai destule voturi sa spui rol. Mai vrei unu?

cuore
Fri 12th Jun 2009, 13:32
declaratia de rol se da la minim 3 voturi.

princessxy
Fri 12th Jun 2009, 15:28
Cuore ai 3 voturi.

Crisd draga am specificat ca trimit tinta si primesc raspunsul in noaptea urmatoare. De aia sunt numai 3 raspunsuri.

La Crisd am gasit o cheie de la Dharma, deci presupun ca este Desmond.

radwulf
Fri 12th Jun 2009, 16:17
Crisd, unde ai văzut tu că ţi-am cerut rolul? Eu īţi cer să te aperi, şi să dai o explicaţie pe care ai promis-o.

Nu am īnţeles ce aveţi cu Cuore - īi legitim să analizezi o declaraţie de rol şi să pui la īndoială orice detaliu care are şanse să fie inventat.

Informaţia lui Princessxy nu-i dă automat alibi, poate lejer să fie spion mafiot.

cuore
Fri 12th Jun 2009, 16:30
princessxy, te rog sa numeri voturile mele. incercarile tale de a scapa din lumina reflectoarelor se vad de departe, si inainte de a-ti declara rolul si dupa, ceea ce-mi ridica mari semne de intrebare.

midnite
Fri 12th Jun 2009, 17:29
Iar midnite nu stiu cum de ai tupeul sa pretinzi sa expun rolurile a doi jucatori, doar pentru ca asa vrei tu! Chiar servim mafiei informatii pe tava acum?
Si atata timp cat nu mai este nimeni care sa aiba rolul meu nu inteleg ce ti se pare atat de ciudat si de incredibil.

Eu nu am pretins sa le expui rolurile, eu ziceam numai ca informatia data de tine nu este de fapt nici un fel de informatie.

Iar faptul ca nimeni nu mai pretinde rolul tau....cred ca daca ma chinui un pic, la cati jucatori suntem si la cate personaje pozitive sunt in serial, sigur as nimeri si eu un rol care sa nu fi fost distribuit nimanui. Deci nu prea te cred. Ba inca incep sa cred ca tu si unika cam sunteti pe o mana. Pentru ca ea acum voteaza cuore, cand tu erai jucatorul pus sub lupa. Si ce e si mai ciudat este ca tu ai supus-o la interogatoriu si ea tot pe cuore il voteaza in loc sa te descoasa pe tine si pe fata si pe dos. Deci tare mi-e mie ca voi sunteti pe o mana. Am crezut-o ok pe unika, dupa noaptea asta, dar acum ca-l voteaza pe cuore, cand tu prin ceea ce ai spus n-o ajuti deloc cu declaratia ei de rol si ea ignora lucrul asta complet. Fishy...